http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 04, 2015

Area 51:n lähellä ohikulkijat kuvasivat poliisisaattueen, joka kuljetti ufoaNevadassa muutamat ohikulkijat hieroivat silmiään, kun he näkivät poliisi saattueen 21. maaliskuuta 2015 , jonka perässä kuljetettiin lentävää lautasta. Poliiseilla ei ilmeisesti ollut tarpeeksi isoa pressua peittämään sitä.

Tapaus sattui hyvin lähellä Area 51 tukikohtaa, joka on USA:n armeijan salainen tukikohta, jossa huhujen mukaan säilytetään lukuisia lentäviä lautasia (ufo).

Yhdysvaltain hallinto kielsi vielä 90-luvulla koko Area 51:n tukikohdan olemassaolon, jolloin sen toimintaa ei kirjattu edes USA:n hallinnon budjettiin. Vaan sen kulut rahoitettiin ns. mustasta budjetista.


Yhdysvaltain hallinto ja erityisesti CIA sekä virallinen media on jo 40-luvulta lähtien määritellyt kaikki ufo-havainnot salaisiksi. Tiedustelupalvelu CIA joutui jo 40-luvun lopulla julkisen painostuksen kohteeksi, kun se peitteli Roswelliin pudonneen lentävän lautasen tapausta, jota USA:n armeija väitti myöhemmin säähavaintopalloksi. Mitä hallinto ja CIA sitten pelkää, jos totuus ufoista paljastetaan laajemmin ? 

Suurin asia jota siellä salaillaan on se, että kuinka lukuisten alienrotujen teknologia on kymmeniätuhansia vuosia ihmiskuntaa edellä. Jolloin USA:n armeijan kaltainen poliisivaltio menettäisi lähes täysin sotateollisen uskottavuutensa muun maailman edessä.  Samalla myös kaikkien uskontojen dogmat murtuisivat, jos paljastettaisiin ettei ihminen olekaan maailmankaikkeuden napa.

Tämän vuoksi edes Yhdysvaltain presidentillä ei ole oikeutta kajota näihin kaikista salaisimpiin ufo-dokumentteihin, koska hänellä eivät riitä niihin turvaluokitukset.