http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 26, 2015

Naton virkailija: Olemme maailmansodassa jo ehkä kesälläNSA:lle analyytikkona työskentelevä John Schindler väittää kuulleensa Naton työntekijältä, että maailmansota alkaa jo ehkä nyt kesällä. Hän lisäsi vielä perään, että jos olemme onnekkaita, niin kyseessä ei ole ydinsota.


Nato rintamalla käynnistyi nyt pohjoismaiset sotaharjoitukset, joka tuo NATO:n hävittäjät Norjan, Ruotsin sekä Suomen ilmatilaan. Venäjä on nyt samaan aikaan määrännyt ilmatorjunnan aktiiviseksi.
Viime viikolla vielä miljardööri ja suursijoittaja George Soros povasi maailman olevan menossa kohti kolmatta maailmansotaa. Helppohan se on näiden suursijoittajien huudella aitiopaikalta, kun juuri he tätä maailmansotaa johtavat. I ja II-maailmansota oli pelkästään Rothschildien ja Rockefellerien pankkisuvuille valtava miljardibisnes. Mutta nyt siellä odotellaan jo kieli pitkällä kolmatta.

Sitten vielä suomen puolustusvoimat lähetti ns. reserviläiskirjeen yli 900 000 suomalaiselle armeijan käyneelle, josta käy selville maailmansodan aikainen sijoitus. Tämän sitten kerrottiin puolustusvoimista olevan vain standarditoimenpiteen, joka on heidän mukaan päätetty jo monta vuotta sitten. 

Vajaa vuosi sitten silloinen puolustusministeri Carl  Haglund vakuutti, ettei Naton ja Suomen välinen isäntämaasopimus vie kohti Natoa. Eiköhän tämä jo kerro sen, minkälaiset maanpetturi-valehtelijat tätä maata oikein nykyään johtaa.