http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 21, 2015

Michael Ruppertin lavastettu itsemurhaVajaa vuosi sitten ent. Los Angelesin poliisinakin toiminut ja tunnettu poliittinen aktivisti Michael Ruppert löydettiin asunnoltaan kuolleena 13.04.2014 Kuolinsyy oli päästä löytynyt ampumahaava. 

Ruppert tunnettiin julkisuudessa erityisesti USA:n hallinnon ja armeijan sekä CIA:n huumekuvioiden esilletuomisesta. Hän oli avannut suunsa mm. eräässäkin lehdistötilaisuudessa ja esittänyt avoimesti väitteitä CIA:n osallisuudesta kansainväliseen huumekauppaan. Mies esiintyi myös lukuisissa kansainvälisestikin tunnetuissa dokumenttielokuvissa kuten esim. Zeitgeist.

Alex Jones kertoi jo aiemmin puhuessaan Gary Webbin lavastetusta itsemurhasta, että kuvio on miltei aina sama. Että hallinnon tappaja-agentit tulevat uhrin asunnolle ja uhkaavat ensin tappavansa uhrin lapset, jos ei suostu kirjoittamaan ns. itsemurhaviestiä. Kun tätä Mike Ruppertin itsemurhaviestiä lukee, niin jo heti kolmannella rivillä lukee, että hän tekee tämän kaiken vain lasensa vuoksi. 

Tappaako siis poliittinen aktivisti itsensä lastensa vuoksi, jotta maailma voisi olla parempi paikka ? 

Tilanne voi olla aivan toinen, jos vieressä ovat aseistetut liittovaltion tappajat painostamassa.CIA:n huumekytköksiä julkituonut toimittaja Gary Webb (kuvassa) löytyi vuonna 2004 asunnoltaan kuolleena. Poliisin mukaan hän oli ampunut itseään päähän kaksi kertaa ja tehnyt itsemurhan.   Danny Casolaro oli yhdysvaltalainen freelance toimittaja, joka pääsi 90-luvun alussa Iran-Contra skandaalin jäljille. Hän oli vuonna 1991 elokuussa eräänä aamuna sopinut tapaamisen yhteen hotelliin. Siellä hän antoi Willian Richard Turnerille joitain dokumentteja, jotka liittyivät Iran-Contraan. 

Pari päivää myöhemmin 10. elokuuta Casolaro löytyi kuolleena hotellin kylpyammeesta. Veriroiskeita oli pitkin kylppäriä ja häneen oli tehty useita viiltoja. Huoneesta löytyi myös puoliksi juotu viinipullo.

Hotellin pöydältä löytyi sitten viesti; "Heille joita rakastan kaikkein eniten: Antakaa anteeksi minulle tämä kaikkein pahin mahdollisin tekoni. Eniten olen pahoillani poikani puolesta jne."

Tässäkin "itsemurhaviestissä" itsemurha ikään kuin perusteltiin tehtäväksi lastensa puolesta.

Mikä tekee tutkivista journalisteista näin itsemurha altista porukkaa?