http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2015

Bostonin maratonin pommi-iskusta tuomittu tuomittiin kuolemaan


Bostonin maratonilla 2013 pommi-iskusta tuomittu Dzhokhar Tsarnaev sai kuolemantuomion. 

Bostonin maratonilla 2013 toukokuussa lavastetussa pommi-iskussa väitettiin kolmen ihmisen kuolleen ja 264 loukkaantuneen.Voisimme hieman palauttaa nämä kaksi vuotta sitten maailmalle välitetyn false-flag iskun taustoja. 
Pommi-iskun silminnäkijät näyttivät olevan samoja näyttelijöitä, joiden haastatteluja kierrätettiin uudelleen.


Tsarnaevin veljekset olivat päätyneet jo vuosia aiemmin liittovaltion poliisi FBI:n tarkkailulistalle. Ei sen takia, että he olisivat terrorismia muistuttavassa toiminnassa mukana. Vaan siksi, että heitä voitaisiin mahdollisesti käyttää tulevaisuudessa jonkin terrori-iskun syntipukkeina. Joten näin sitten lopulta kävi, että Tsarnaevin veljekset lavastettiin Bostonin maratonilla tapahtuneen pommi-iskun pääsyyllisiksi. 

Toinen veljeksistä Tamerlan Tsarnaev murhattiin kylmästi kiinnioton jälkeen, jottei hän voisi enää todistaa syyttömyyttään. Tekeekö poliisin luodit tuollaista jälkeä ? 

Bostonin maratonilla lavastetut pommi-iskut olivat false-flag mittarilla varsinainen psykologinen operaatio, kun USA:n armeija lähetti Bostonin kaduille yli 5000 sotilasta etsimään kissa ja koirapartioiden voimin kahta pääepäilyä. Siihen ei muka nyt poliisin resurssit lainkaan riittäneet.Ei siis tarvitse olla mikään ruudinkeksijä tajutakseen mistä Bostonin maratonilla 2013 toteutetussa psyop operaatiossa oli perimmin kysymys. Sillä se oli FEMA leireille haun kenraaliharjoitus. Sitten kun se oikea aika tulee, niin aseistetut miehet tulevat viemään perheet kodeistaan ja pakottavat perheet eroon toisistaan.Osa viedään suoraan huhujen mukaan odottamaan seuraavaa toimipaikkaa. 
Hallinto kun on jo valmiiksi hurjimpien huhujen mukaan luokitellut USA:n kansalaiset joko hallinnolle yhteistyökykyiseksi tai vaaralliseksi. Jälkimmäisistä kun tulee valtaeliitin mukaan päästä eroon hinnalla millä hyvänsä. Joten tämä selittänee sen miksi FEMA tilasi jo muutama vuosi sitten miljoonia muoviarkkuja omiin nimiinsä. 
Kun katsoo Yhdysvaltojen kehitystä, niin huomaa että historia alkaa jo toistaa itseään.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/boston-marathon-bomber-tsarnaev-sentenced-to-death-for-2013-attack.html