http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 20, 2013

Ex-CIA agentti: Obaman miehet tappoivat Tom Clancyn ja Andrew Breitbartin

 
                    Kuvassa jännityskirjailija Tom Clancy

Ex-CIA agentti dr. Jim Garrow väittää, että Obaman miehet tappoivat Andrew Breitbartin lisäksi Tom Clancyn, joka tunnettiin maailmalla menetyneistä jännitysromaaneistaan.
66-vuotias Clancy kuoli Marylandilaisessa sairaalassa 2. lokakuuta 2013 tuntemattomasta syystä ja oli joutunut sinne huonovointisuuden takia.

dr. Garrowin mukaan kuolinsyy oli myrkytys ja Obaman iskujoukon oli hiljennettävä Clancy yksinkertaisesti sen vuoksi, että mies tiesi liikaa.

Hän oli vielä tänä vuonna kohahduttanut lausunnoillaan, joissa hän vertasi Obaman nykyistä hallintoa Marxilaiseen muslimihallintoon. Sekä väitti Obaman olevan alunperin ulkomaalainen, jonka Saudi-nationalistit ovat rahoittaneet valtaan. 

"Tämä mies ennusti lähes kaiken oikein aina 9/11 terrori-iskuista myöten" Garrow kertoo. Clancy oli kirjoittamassa uusinta jännitysromaaniaan, jonka juoni oli kuulemma hyvin mantsurian kandidaatti tyylinen. Mutta kun kirjan juoneen sisältyivät saudi-nationalistien kytkennät valkoisessa talossa, niin se oli ilmeisesti eräille tahoille liikaa.

Lähteet: http://fellowshipoftheminds.com/2013/10/10/ex-cia-agent-says-obama-had-andrew-breitbart-and-tom-clancy-assassinated/

http://fellowshipoftheminds.com/2013/10/10/ex-cia-agent-says-obama-had-andrew-breitbart-and-tom-clancy-assassinated/