http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 18, 2013

Breivikin vankilaolot paranee, piratebayn perustaja Gottfrid Svartholm sen sijaan joutuu lusimaan paljon surkeimmissa oloissaNorjan Utöyan joukkomurhista syytetty Anders Breivik nauttii tälläkin hetkellä yleellisen eliittivankilan olosuhteista ja hänen vankilaolonsa ovat suorastaan yleelliset.

Mutta sen sijaan tekijänoikeusrikkomuksista syytetty ruotsalaisen Piratebayn perustaja Gottfrid Svartholm viruu sitäkin ankeimmissa oloissa ja hän ei saa sellissä edes lukea kirjoja. Hän joutuu todennäköisesti istumaan linnassa vielä seuraavat 6 vuotta. Joten mitä tämä kertoo nykyisestä vankeinhuoltosysteemistä ?


Sillä miten ihmeessä voi olla mahdollista, että kulttuurin levittämistä harjoittanut henkilö pistetään eristysselliin vuosikausiksi, kun taas Norjan saarella kymmeniä nuoria tappanut Mossadin ja CIA:n syntipukki palkitaan eliittivankilaolosuhteilla. 


Jos tämä ruotsalainen Piratebayn perustajiin kuuluva Svartholm olisi myös CIA:n ja Mossadin MK ULTRA:n uhri ja mielenohjelmoitu teurastamaan ruotsalaisia nuoria, niin hän todennäköisesti nyt nauttisi ruotsalaisista eliittivankilaolosuhteista ja kuten Breivik, niin saisi vankilaan vaikka biljardinpeluuseuraa maksetusti.

Lähde: RT