http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 10, 2013

Nyt se on virallista: NSA vakoilee tietokone ja konsolipelaajia


Uusi tutkimus paljastaa nyt sen virallisesti, että Yhdysvaltain NSA vakoilee tietokone sekä konsolipelaajia. Tämä kaikki tehdään virallisesti ns. mahdollisen uuden terrorismin ehkäisemiseksi. Mutta kuten aina niin tämä yhdysvaltain hallintoon linkitetty terrorismi ja sen totalitaristiset lakimuutokset on tarkoitettu vain kansalaisten sana sekä yksilövapauden rajoittamiseksi ja se ei myöskään onnistu ilman että hallinto lavastaa jatkuvasti terrorismia etunenässä jenkeissä. 


Yhä graafisesti realistisemmat ns. räiskintäpelit ovat kokoajan suositumpia kuin koskaan. Jos niiden pelaajia vakoillaan Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:n toimesta, niin kyllä tälle joku oikea motiivi täytyy olla ja se ei ole terrorismin torjunta. Sillä jo pelkästään näiden tappopelien pelaajat ovat esim. USA:n armeijalle oiva keino rekrytoida porukkaa etukäteen, kun näiden räiskintäpelien ohjaimet toimivat lähes samalla tavalla kuin mitä miehittämättömien lentokoneiden (Eng. drones).

Yhdysvaltain armeija haluaa näiden räiskintäpelien johdosta koulia valmiita tappajia, jotka on sitten helppo lähettää lähi-itään tappamaan mm. lapsia ja heidän äitejään. Joten kaiken taustalla onkin vain tappopelien USA:n sotateollisuutta hyödyttävät kauppaintressit, jonka taustalla pyörii myös globaali huumebisnes.

Lisäksi myös aina silloin tällöin joku näiden räiskintäpelien addiktipelaaja lähtee psyykelääkepäissään ammuskelemaan oikeita ihmisiä ja tätä on myös Suomessa nähty jo muutamia kertoja.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/iltvdigi/20131210033951752_v4.shtml