http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 10, 2013

Suomen leipäviljan varmuusvarastoja ajetaan alas


Suomen valtioneuvosto antoi torstaina asetuksen, jolla leipäviljojen varmuusvarastoja alennetaan puolenvuoden elintarvikekäyttöä vastaavaksi, kun tähän saakka varastot ovat kattaneet koko vuoden tarpeet. 

Päätös tuli voimaan heti ja sen mukaan suomen viljavarastojen pienentäminen tulee hoitaa vuoden 2016 loppuun mennessä.

Viljojen varmuusvarastojen koko ja arvo eivät ole julkista tietoa. 

Siemenviljan ehtoja tiukennettiin samalla, niin että jatkossa varastoissa pidetään vain sertifioitua siemenviljaa, kun tähän asti mukana on ollut myös lajikkeellista viljaa.

 

Ei tarvitse olla ennustaja jos lähtee etsimään, että mistä suunnalta nämä järjettömät pakkouudistukset ollaan tänne suomeenkin tuotu väkisin. Sieltä ne on tämän syöpäläisen elintarvikejättikorporaatio Monsanton taholta lyöty tiskiin ja ei annettu vaihtoehtoja. Vain harvat maat kuten Unkari on uskaltanut pistää tälle ruoanmyrkytysjärjestölle kampoihin mm. polttamalla useita peltoja, jossa kasvatettiin monsanton määräämää geenimanipulaatiomaissia.Monsanton suuria rahoittajia ja tukijoita on microsoftin pääjohtaja Bill Gates. Jos hän kerta kannattaa elintarvikkeiden laajamittaista geenimanipulointia sekä rokotusteollisuutta, niin tämän hyväntekeväisyyskulissin takana löytyy kokonaisen väestön eliminoinnin depopulaatiohanke, jota Gates tukee täysin. Hän on jopa itse sanonut TEDx tiedekonferenssissa, että "jos saamme tehtyä tarpeeksi hyvää työtä rokotteiden valmistuksessa, niin maailman väestön määrää saadaan laskettua useita miljardeja seuraavien kymmenien vuosien aikana".