http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 19, 2013

Terveystarkastaja joka vaati nähdä Obaman virallisen synnyintodistuksen, kuoli lento-onnettomuudessa HawajillaYhdysvaltain Department of Health terveystarkastaja Loretta Fuddy oli se henkilö joka vaati nähdä USA:n presidentti Barack Obaman virallisen synnyintodistuksen. 

Nyt tapaus sai kuitenkin uuden käänteen, kun Fuddy kuoli lento-onnettomuudessa Havajilla, kun cessna pienkone putosi heti nousun jälkeen tuntemattomasta syystä Kalaupapan lentokentällä 15:15 paikallista aikaa keskiviikkona.Tämän USA:n presidentti Barack Obamalle kuuluvan synnyintodistuksen väitetään olevan väärennös ja sitä tutkiva tutkimusryhmä on toiminut sheriffi Joe Arpaion johdolla. 

Tapauksesta kuuman tekee se, että jos presidentti Barack Obama ei olekaan oikeasti syntynyt Yhdysvalloissa ja ei ole silloin oikeasti USA:n kansalainen. Joten näin ollen hänellä ei olisi oikeutta toimia Yhdysvaltain presidenttinä. Koska USA:n perustuslaki ei salli ulkomaalaisen henkilön toimia maansa presidenttinä.2012 alkuvuonna bloggari Andrew Breitbart julisti, että hänellä olisi jotain sellaista mikä voisi vesittää presidentti Barack Obaman uran. Ei kulunut kuin n. vuorokausi, niin Breitbart löydettiin asunnoltaan kuolleena ja kuolinsyyksi kerrottiin sairaskohtaus sekä kuolinsyyksi luonnollinen.

Breitbartin tapauksesta omituisen tekee vielä se, että hänen kuolinsyytutkimuksen tehnyt henkilö Michael Cormier kuoli vain vajaa kuukausi Breitbartin kuoleman jälkeen arsenikkimyrkytykseen.

Näyttäisi edelleen siltä, että kun joku yksittäinen taho tai henkilö on aikomassa uhata Yhdysvaltain presidentin valtaa. Niin valtaeliitti tekee kaikkensa, jotta nämä henkilöt saataisiin hiljennettyä keinolla millä hyvänsä ja siihen heillä löytyy konstit ja temput, kun luonnolliseksi kuolinsyyksi pannaan sydänkohtaus. Vaikka todellisuudessa suurin osa näistä sydänkohtauksista on mm. CIA:n aikaansaamia. Mutta myös edelleen näitä pienkoneita putoilee yllättävänkin usein silloin kun niiden kyydissä on poliittisia aktivisteja tai muuten USA:n hallintoa vastustavia henkilöitä. Myös valtaeliittiä uhkaavat kirjailijat ovat olleet kohteena, kun Bilderbergistä kirjoittanut Daniel Estulin yritettiin syöstä mafiatyyliin pilvenpiirtäjän hissikuiluun 1996 vuonna Torontossa. Mies kuitenkin onnistui selviämään salamurhayrityksestä, koska sai sisäpiiriläiseltä varoituksen häneen kohdistuneista salamurha-aikeista.


Lähteet: http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/12/12/21872811-health-director-who-approved-obama-birth-certificate-dies-in-plane-crash?lite

http://gopthedailydose.com/2013/12/18/universe-shattering-twist-obama-birth-probe/  

http://beforeitsnews.com/obama-birthplace-controversy/2013/12/breaking-news-universe-shattering-twist-in-obama-birth-probe-2471912.html 

http://www.scribd.com/doc/13672123/The-True-Story-of-the-Bilderberg-Group-by-Daniel-Estulin-Sample-Pages 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2138216/Andrew-Breitbart-death-Conspiracy-theorists-foul-coroner-dies-arsenic-poisoning.html