http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 16, 2013

Uusin XBOX pelikonsoli vie vakoilun uudelle tasolle - Kamera näkee vaatteiden läpi

Uusin Microsoftin julkaisema XBOX-pelikonsoli vie yksityishenkilöiden vakoilun aivan uudelle tasolle. Sillä sen sisällä on kamera joka näkee myös ihmisten vaatteiden läpi. Eli valvonta ja vakoilutekniikka on kuin suoraan Yhdysvaltain TSA lentokenttäviranomaisten käsikirjasta.


Mikä intressi peliyhtiöllä on nähdä pelaajan kotisohvalle ja vakoilla pelaajia? Tällainen toiminta vie yksityishenkilöille kuuluvan yksityisyydensuojan pois koko peliteollisuudesta. 

 

Jos nyt vähänkään katsoo nykyisen peliteollisuuden myydyimpiä pelejä niin niitä ovat mm. GTA V, jossa pelataan Yhdysvaltain alamaailmassa tappaen poliiseja ja toisia rikollisia.

Nyt kun pelikonsoleiden sisälle tungetaan vakoilukameroita niin ihan kaiken järjen ja logiikan mukaan Microsoft sekä heidän peliteollisuuden salaiset liikekumppanit vakoilevat konsolipelaajia. Niin tuskin heitä kiinnostaa minkään tasohyppely supermarioiden pelaajat. Vaan pikemminkin tulevat potentiaaliset koulusurmaajat ja ostoskeskusammuskelijat, joita voidaan nyt entistäkin helpommin seuloa ohjelmoitavaksi. Kun mm. NSA voi jo nähdä tappopelin pelaajat suoraan pelikonsolin sisällä olevan vakoilukameran kautta.

Suomalainen lastenpsykiatri Jari Sinkkonen otti juuri äskettäin kotimaan mediassa kantaa suomalaisten lasten muuntumisesta ja osoitti syyttävällä sormellaan digitaalista maailmaa. Hän oli kuullut myös alakoulun opettajin kuulleen kuinka alaikäiset oppilaansa olivat pelanneet GTA V väkivaltapeliä jonka ikäraja on K-18. 

Tästä ei silti välitetä ja pelit ovat hyvinkin koukuttavia ja ne näkyvät jo peruskoulun liikunnan keskivertokunnon heikkenemisenä. Vielä 20 vuotta sitten alaikäiset lapset leikkivät ulkona ja saivat myös liikuttua tarpeeksi. Mutta tänään sosiaalinen vuorovaikutus on lähes kadonnut kokonaan ja lapset ovat syrjäytyneet mm. taulutietokoneidensa taakse.Väkivaltapelien addiktoiva pelaaminen muuttaa pelaajan aivojen kognitiivista hahmotuskykyä mm. muodostaa tunteita ja tätä on tutkittu aina pohjois-amerikassa asti.

Missourin yliopiston tuoreissa tutkimuksissa havaittiin vielä se, että myös he jotka eivät muuten olleet peliaddikteja. Tuli heistä kuitenkin myös hyvin helposti addiktoituvia juuri väkivaltapeleihin.Kuitenkin faktat puhuvat puolestaan ja televisiosta tulee yhä enemmän väkivaltasarjoja kuin koskaan. Sekä tappopelit menevät parhaiten kaupaksi ja aina tämä viestii siitä, että sotateollisuus pyörittää omia intressejään ja näin saadaan myös piilovärvättyä tulevaa tykinruokaa USA:n armeijaan. Satojatuhansia nuoria miehiä taistelemaan UMJ (Uuden maailmanjärjestyksen) joukoissa  uskotellen heille, että he palvelevat Yhdysvaltain kansaa ja isänmaata. Sillä sitä suurempaa valhetta ei ole olemassakaan kuin tämä edellämainittu petos, jolla uuden maailmanjärjestyksen agendaa viedään eteenpäin.