http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 13, 2013

Markus Mustajärven kännykkää urkittiin suurvalloista käsin ?


Vasenryhmän kansanedustaja Markus Mustajärvi lähetti A-studion urkintakohuohjelman innoittamana testimielessä tekstiviestin eräälle kaverilleen ja mainitsi viestissä tahallisesti sanat terrorismi sekä NSA.Viestin perille menemiseen meni yli 3 tuntia viestin lähettämisestä.

Henkilö jolle Mustajärvi lähetti viestin on kansainvälinen henkilö ja näin ollen poliittisesti seurattu ja tunnettu. Hän suhtautui epäilevästi epäilyyn, että hänenkin puhelintaan urkittaisiin.

Tuntien viive ei kuitenkaan selity operaattoreilla

Tämän jälkeen Mustajärvi teki maallikkotestin uudelleen ja pisti samanlaisen viestin parille muulle tuttavalleen. Toisessa viestissä oli jälleen maininnat NSA ja terrorismi. Viestin lähettäminen perille kesti n. 2 tuntia kun taas toinen viesti jossa ei ollut näitä tiettyjä epäillyttäviä sanavalintoja meni perille välittömästi.

Nyt Mustajärvi sanoo heränneensä epäilyyn, että kansanedustajienkin viestiliikennettä mahdollisesti urkitaan.


Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) vakoilee edelleen ympäri maailman ja kesällä 2013 alkanut kansainvälinen urkintakohu jatkuu edelleen.

Suomalaisia poliitikkoja ja varsinkin näitä aidon opposition yksinäisiä susia kuten Mustajärvi ovat varmasti päässeet aina tehoseurantaan asti, jolloin puhelinlinjat suorastaan rätisevät. Tämänkaltaiset kokemukset ovat myös hyvin tuttuja monille Suomen eturivin kansalaisaktivisteille. Joten näitä juttuja ei oikein voi pistää teleoperaattorin piikkiin.Lähde: http://yle.fi/uutiset/kansanedustaja_epailee_puhelinurkintaa/6931733

http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194852652634/artikkeli/yle+markus+mustajarvi+epailee+puhelinviestien+urkintaa.html