http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 17, 2013

Olli Rehn huolissaan EU-kriittisten pienpuolueiden noususta


Talouskomissaari Olli Rehn oli vieraana lauantaina YLE:n ykkösaamussa ja kertoi siellä kuinka hän on huolissaan suomen EU-kriittisten pienpuolueiden noususta. Rehn kertoi, että populismi ei ole ratkaisu mihinkään ja kuinka eurokriittisten puolueiden vaalivoitto vaikeuttaisi EU:n päätöksentekoa. 


Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini taas tyrmää arvostelun ja hänen mielestään Rehn on muun eliitin kanssa jämähtänyt EU:n norsunluutorniin.EU-kriittisyys on maailman salaiselle valtaeliitille kirosana sen takia koska se romuttaa taas heidän UMJ (uusi maailmanjärjestys) tavoitteet, jolloin illuminatin eliitti joutuisi taas juonimaan uusia keinoja euroopan teollisuusmaiden väestön orjuuttamiseksi. 

Vapaakauppasopimus (TTP) jonka neuvotteluja käydään edelleen salassa on tällä hetkellä viemässä systeemiä kohti laajempaa fasismia. 

TPP on akronyymi sanoista Trans-Pacific Partnership Agreement, ja The Registerin mukaan se on automaatti, jolla yritykset pääsevät verottamaan kansalaisia suoraan joka raossa. "Ei ihme, että tämä sopimus on  haluttu pitää salassa!", kirjoittaa Richard Chirgwin The Registerissa.Lähde: http://yle.fi/uutiset/rehn_varoittaa_eurokriittisten_puolueiden_noususta__soini_lyttaa_kritiikin/6937740

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9172