http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 03, 2013

Los angelesin lentokentän ampumistapaus haisee lavastetulleLos angelesin lentokentällä tapahtunut ampumavälikohtaus haisee vahvasti lavastetulle. Sillä jo pelkkä epäillyn ampujan nimi Paul A. Ciancia vaikutaa jo sukunimensä ciancia perusteella jonkinlaistelta suoralta piiloviestiltä, että CIA jätti näin jälkensä tapaukseen. 


Mutta kuten median tavoittamasta kohderyhmästä yli 90 % ovat vielä kuin kollektiivisessa psykoosissa eivätkä kykene kyseenalaistamaan mitään tästä heille syötetystä uutispropagandasta niin olisi sen ampujan nimi voinut olla vaikka Paul Ciadidit ja läpi olisi mennyt täydestä.

Ampumisesta epäillyn kerrottiin jättäneen vielä alueelle jonkun viestin,  jossa oli mm. viitteitä salaliitoteorioista sekä uudesta maailmanjärjestyksestä. Lisäksi ampujan kerrottiin kärsineen mielenterveydellisistä ongelmista.

Eli taas jälleen sama tarina kuin aiemmissakin lavastetuissa ampumisissa, eli tekijä on aina mielenterveydellisesti häiriintynyt ja viitteitä löytyy heidän uskomuksistaan mm. salaliittoon sekä yhdysvaltain hallituksen vastaiseen toimintaan. Että mikä motiivi näillä mielenterveydellisillä syillä oikei on jos jokainen kerta kun ampuja ei ammu itseään hän kärsii mielenterveydellisistä ongelmista ja jos hän vielä samalla vastustaa yhdysvaltain hallintoa niin mikä hänestä tekee silloin mielenterveydellisesti häiriintyneen?

Epäillyn 23-vuotiaan Paul A. Ciancian kerrottiin alkaneen ammuskelemaan los angelesin kansainvälisellä lentokentällä rynnäkkökiväärillä ja ottaneen kohteekseensa lentokenttäterminaalien TSA:n viranomaiset. 


Tapahtuma-alueella vilisi runsaasti poliiseja heti ampumavälikohtaksen jälkeen.Yhdysvaltalaisten uutistoimistojen lähettämästä ttelevisiokuvasta voi taas päätellä jotain aivan muuta. Sillä videosta näkee selvästi kuinka poliisin erikoisjoukot kuljettavat siniseen asuun puettua nukkea alueella. Kuten tuon videonkin youtubeen lisännyt toteaa, että "ovatko amerikkalaiset todellakin näin tyhmiä".

Kaikki tämä aseellisten konfliktien lisääntynyt vyyhti yhdysvalloissa vain viestii edelleen siitä kuinka epätoivoisessa tilanteessa maailman valtaeliitti on. Koska heidän olisi tarkoitus saada riisuttua koko USA:n kansa aseista.  Sillä muuten jos tämä ei toteudu niin potentiaalinen aseellinen vastarinta on edelleen heille suuri uhka. Mutta niin kauan kuin kansalla on jotain ritsoja tehokkaampia vehkeitä niin eliitti on niin kauan varpaillaan. 

Toisaalta kynäkin on edelleen miekkaakin terävämpi ja tiedä vaikka vielä jonainpäivänä tietokoneella kirjoittaminenkin kiellettäisiin lailla ja siitä voisi saada vankeutta laittomasta nettikirjoittelusta.