http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 07, 2013

Jenkeissä valmistaudutaan suurkatastrofiin


Japanilainen tiedemies David Suzuki varoittaa, että 95 % todennäköisyydellä tuhoisa maanjäristys voi tuhota koko Japanin ja johtaa myös koko USA:n länsirannikon evakuointiin.
Kanadan Albertan yliopistossa puhunut Suzuki kertoi Japanin hallinnon valehdelleen Fukushiman ydinkatastrofiin liittyvissä tuhoissa eikä ole kertonut niiden todellista laajuutta vieläkään.

Vuoden 2013 alussa eräs Brasilialainen selvännäkijä varoitti, että kanarian saarten alueella sijaitseva merenalainen tulivuori tulisi purkautumaan 2-22.11.2013 välisenä aikana ja aiheuttamaan tuhoisan tsunamin. Jo vuosia aiemmin Yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa kerrottiin tästä samaisesta maanjäristyksestä kanarian saarilla. Mutta tuolloin ei ennustettu mitään vuotta tai päivämäärää tämän tuhoisan maanjäristyksen ja siitä seuranneen tsunamin syntymispäivälle. Mutta siinä kuitenkin ennustettiin, että vähintään miljoona ihmistä kuolee tuossa tuhossa.


Yhdysvaltain kotimaan turvallisuuden ministeri Janet Napolitano varoitti tämän vuoden elokuussa, että Yhdysvaltoja kohtaisi pian jokin suuri ympäristökatastrofi joihin jokaisen tulisi varauduttava. Mutta jos kyse on tästä kanariansaarilta lähtevästä tsunamista niin mistä pirusta se voidaan ennustaa ennalta jos kyse olisi aidosta luonnonkatastrofista.

Myös Yhdysvaltain kongressin senaattori Sheldon R. Songstad varoittaa tulevasta luonnonkatastrofista. 

 

- Yhdysvaltoihin on jo saapunut n. 15 000 venäläistä sotilasta Baltimoren tulikohtaan ja heitä on arvion mukaan tarkoitus käyttää poikkeustilan aikana ehkäisemään mm. mielenosotusten syntymistä

- Yhdysvaltain nopeantoiminnan virasto (FEMA) on jo lisännyt resurssejaan 1. lokakuuta 2013 alkaen mm. kriisinhallinnan ja elintarvikeresurssien puolella. Mutta mikäli tällainen hirmuinen maanjäristys ja siitä seurannut tsunami toteutuu vuoden 2013 Marraskuun aikana niin kyseessä lienee mitä todennäköisimmin NATO:n skalaariaseella (HAARP) aiheutettu luonnonkatastrofi, jonka motiivina on ainoastaan valtaväestön depopulaatio ja jos sillä nyt n. 2 miljoonaa ihmistä putsaantuu pois maailman kartalta. Niin sehän vastaa jo määrältään n. 26 kpl hiroshiman atomipommia, että siitä voi jokainen päätellä kuinka tehokas skalaariase tämä H.A.A.R.P. tehokkaimmillaan on.


Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9113

http://news.nationalgeographic.com/news/2003/11/1111_031111_earthquakeanimals.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471572/Do-giant-sea-serpents-washed-Californian-beach-

past-week-portend-looming-major-natural-disaster.html

http://www.dailypaul.com/299457/senator-sheldon-r-songstad-warns-america-of-upcoming-natural-disaster-sep-25th-thru-oct

http://www.westernjournalism.com/russian-troops-to-help-with-american-disasters-on-american-soil/

http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/08/outgoing-dhs-secretary-janet-napolitano-warns-of-serious-cyber-attackunprecedented-natural-disaster/