http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 13, 2024

Ranskan presidentti Macron on myös miehiin päin



Ranskan presidentistä Emmanuel Macronista levisi äsken melko paljastavia valokuvia, joissa näkyy, että hänellä on myös seksuaalisia kiinnostuksen kohteita miehiin, kun hänet nähtiin suutelemassa suulle erään miespuolisen henkilön kanssa huvijahdilla.

Sanoihan Alex Jones jo vuosia sitten kuinka siellä Kalifornian Sonoman piirikunnassa joka vuoden heinäkuussa järjestettävässä Bohemian Groven herrasmiesklubissa käy myös joka vuosi homoprostituoituja tarjoamassa seuraansa mm. republikaani poliitikoille ja nämä republikaani poliitikkojen miehet harrastavat näiden homoprostituoitujen kanssa siellä homoseksiä.

Ilmeisesti vapaamuurareissa tämä ruskeamman reijän aatemaailma itää, jos tätä lähtee tarkemmin analysoimaan, koska olen kuullut, että vapaamuurarit uskovat sillä saavutettavan mm. ikuisen elämän.

Sitten mitäs se USA:n ex presidentti Richard Nixon totesi Bohemian Grovesta: "It's the most faggy god dammed thing you could ever imagine". 

Eli pikaisesti suomennettuna "se on miltei jumalattoman homoin paikka, mitä voitte ikinä kuvitella".

Mikähän siinä sitten on, että jos tulee herroille ensin miljoonia pankkitilille ja poliittista valtaa, niin ei enää sen jälkeen edes maksulliset naiset kiinnosta, vaan heitä alkaa kiinnostaa maksulliset homomiehet ?