http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 21, 2024

Brittimiljardööri kuoli kun luksusjahti upotettiin Italian rannikolla


Viime päivinä uutismediassa on ollut otsikoissa tämä mystinen jahtiturma, jossa teknologiateollisuudella rikastunut brittimiljardööri Mike Lynch kuoli sekä myös kyydissä ollut eräs Morgan Stanley International pankin hallituksen ulkopuolinen puheenjohtaja ja vakuutusyhtiö Hiscoxin puheenjohtaja Jonathan Bloomer.

Kateissa on myös teknologiamiljardöörin tytär Hannah Lynch (18), joka oli juuri ennen jahdin upotusta saanut opiskelupaikan Oxfordin yliopistosta.

Korusuunnittelija Neda Morvillo katosi myös tässä jahtiturmassa ja hän on Morvillon puoliso.

Uponneiden joukossa oli myös asianajaja Chris Morvillo, joka juuri työskenteli tässä Yhdysvalloissa käydyssä oikeusjutussa. 

Sekä myös jahdin mukana katosi entinen kiinteistöguru Judy Bloomer. Että melkoinen määrä isoja kihoja upotettiin siinä samalla.

Media kuitenkin kääntää huomion tästä koko jutusta nyt väärään suuntaan, koska sieltä on selvästi tullut käsky, ettei tästä jahtiturmasta saa mm. kyseenalaistaa, että oliko se edes "turma", koska tämä jahti selvästi käytiin upottamassa jonkun käskystä mereen.

Sillä syy jahdin upottamiselle oli Mike Lynchin parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä oleva oikeusjuttu, jossa jopa 20 vuoden linnatuomio uhkasi Lynchiä. 

Petossyytteet liittyivät Lynchin ohjelmistoyrityksen Autonomyn myyntiin, kun Lynch oli myynyt yrityksensä 11 miljardilla dollarilla Hewlett-Packardille vuonna 2011, jonka jälkeen Hewlett-Packard alensi yrityksen arvoa 8,8 miljardilla dollarilla.

Valamiehistö oli Lynhin puolella ja vapautti hänet lopulta kaikista syytteistä uutisoi BBC 7. kesäkuuta 2024.

Mutta nyt tämä joku kyseisen oikeudenkäynnin osapuoli päätti vapauttaa Lynchin myös maallisesta elämästä, kun tämä hänen jahtinsa käytiin upottamassa ja tästä on suoraa näyttöä, koska myös Lynchin ex kolleega Stephen Chamberlain (52) kuoli sairaalassa jonne joutui, kun auto ajoi hänen ylitseen Cambridgeshiressä kesken juoksulenkin. 

Että mikä yhteensattuma, että juurikin nämä kaksi entistä saman it-yhtiön kolleegaa kuolevat kumpikin tapaturmaisesti aivan vuorokausien sisään ja toinen kolleega hukkuu Italian rannikolla, kun jahti muka uppoaa, vaikka se "upotettiin".

Sekään ei ole enää onnettomuus, jos joku tiedustelupalveluille keikkoja tekevä gangsteri ajaa tahallaan jonkun yli autolla, josta hänelle on vielä maksettu. 

Mutta näin se menee, että sitten tulee valtamedia paikalle ja alkaa vielä siivoomaan jälkiä, jottei tämä ei vielä tietoista mieltään käyttävä uutistenlukija pääsisi viimein kärryille, että miksi tämäkin huvijahti upposi ja miksi se upotettiin.

Tämän vuoksi nämä valtamedian toimittajat ovat usein juuri tästä syystä CIA:n lahjomia, jotta he voisivat suoltaa viikosta toiseen tuota heidän päätoimittajiensa vaatimaa propagandaa.

Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte paljasti tämän muutama vuosi sitten, kun sanoi suoraan kuinka kaikkien toimittajien ja johtavien uutislehtien julkaiseman materiaalin alkuperänä on CIA ja muut lännen tiedustelupalvelut ja propagandajärjestöt.

Lähteet: The Guardian