http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 06, 2024

Hajoita ja hallitse: Valtaeliitin ikivanha ase turvata salainen valta-asemansa

 


Tämä kuva yllä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, että miten valtaeliitti on jo iät ajat käyttänyt salaisen valta-asemansa turvaamiseen tuota ikivanhaa keinoa HAJOITA JA HALLITSE (Latinaksi divine et impera).

Mediassa näkyy eteenkin hyvin vahva Ukrainan sotaa tyrkyttävä agenda, jolla tämän aivopesun kohteeksi saatu ihminen saadaan niin suureen sotapsykoosiin, että jopa sodanvastainen ihminen on Venäjän armeijan ja sotatoimien kannattaja, koska tällainen Ukrainan sota agendalla aivopesty ihminen ei enää tuossa sotakiimassaan ja Venäjä vihapsykoosissaan enää kykene näkemään edes sodanvastaisuutta.

Myös uskonnot luotiin tästä samasta syystä, että niitä voitiin käyttää hyväksi suuremmissa sodissa.

Eli siinä ei enää USA:n armeijaa siinä vaiheessa enää mitkään Mooseksen kymmenet käskyt ja niistä tämä älä tapa merkkaa mitään, kunnes tulee invaasiokäsky jonnekin seuraavan maahan, jonne USA:n armeija lähtee viemään tätä kuuluisaansa demokratiaa ja tappamaan taas miljoonia lapsia.

Mutta uskontokin voi aivpestä ihmisen niin pahasti, että jonkun uskonnollisen agendan psykoosissa taas jonkun toisen uskontokunnan ihmisen tappaminen nähdään oikeutettuna.


Väkivaltaviihdettä pursuava viihdeteollisuus toimii hyvin voimakkaana suggestiona tv:n katsojan impulssipidäkkeille ja armeija taas kouluttaa miehistä näitä sodissa toimivia tappokoneita.