http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 06, 2024

Orpon hallitus saanut asuntohäädöt nousuun


Petteri Orpon köyhien kuritusohjelma on tuottanut tulosta ainakin häätöjen osalta, jotka ovat nousseet useilla prosenteilla kautta maan.

Mutta eivät uskalla nyt THL pitää tiedotustilaisuuksia, missä puhuisivat narkomaanikattavuuden noususta, tai huumeiden käytön kattavuuden noususta, koska nämä sosiaaliset ongelmat kuuluvat salaisen talouden nollakasvuhankkeen seurauksiin.

Toimeentulotuenkin voisi melkein nimetä toimeentulottomuustueksi, koska yleensä kaikki mitä nämä virkarikolliset sanovat, niin he tarkoittavat aina päinvastaista.

Yli vuosi sitten vuonna 2023 Orpon hallitus lupasi yli 100 000 työpaikkaa.

Nyt tämän 2024 vuoden kesällä Suomessa oli 63 700 työpaikkaa vähemmän kuin vuosi sitten.

Eli miten meni niin kuin omasta mielestäsi ?


Tosiasia on kuitenkin se, ettei Petteri Orpo eivätkä nämä muutkaan Suomen hallinnon virkamiehet välitä millään tavalla näistä Suomen köyhistä, työttömistä tai muista vähäosaisista, koska he omissa kokouksissaan käyttävät heistä vielä sellaista salattua termiä kuin valkoinen roskaväki. valkoroska, ihmisroska.

Näitä termejä ei vaan saa koskaan julkisessa poliittisessa keskustelussa lipsauttaa, tai muuten on työura vaarassa ja näin kävi muutama vuosi sitten Oulun kunnanvaltuustossa, kun Keskustapuolueeen kunnallispoliitikko Riikka Moilanen kutsui siellä Oulun rotuaarin narkomaaneja ihmisroskaksi.

Tästä seurasi se, että Pihlajalinna irtisanoi Moilasen työsuhteen vedoten Moilasen lausunnon sopimattomuuteen. 


Kapitalistinen kulutusjärjestelmä on pyramidihuijaus


Silti tämä kapitalistinen kuluttamiselle perustuva palkkaorjuuden juoksukilpailu ja pankkijärjestelmään perustuva lainanotto perustuu pelkästään pyramidihuijaukselle, koska kaikki maailmassa liikkeellä oleva raha perustuu velalle.

Kun tämä salattu totuus vielä jokaisesta syntyneestä lapsesta on se, että jokainen syntynyt lapsi punnitaan oikeasti sen vuoksi, koska jokainen lapsi hinnoitellaan kullassa sen hetkisen kullan arvolla, joten suomalaisen lapsen arvo on n. 8 miljoonaa euroa.

Mutta tämä siis on se syy, että miksi Suomen Pankin kultavarantoja on viety ulkomaille säilytettäväksi, koska niillä kultaharkoilla on maksettu lunnaat joistain syntyneistä lapsista.

Aivan yhtä hyvin nämä Euroopan Keskuspankin liikkeelle laskemat eurojen kolikot voisivat olla vaikka kullattuja, mutta tätä ei tehdä, koska rahan käyttäjät ollaan luokiteltu orjiksi merilailla.

Koska nykyinen pankkijärjestelmän rahajärjestelmä perustuu merilakiin, ja jokainen rahan käyttäjä on siis merellä oleva sielu, jota ei edes luokitella miksikään vapaaksi ihmiseksi, vaan orjaksi.


Libyan johtaja Muammar Gaddafi maksoi siitä lopulla hengellään, koska hän alkoi suunnitella Afrikkaan kultadinaari valuuttaa. Eli hän olisi halunnut omavaraistaa Afrikan.

Eli tässä nähdään se, että aina siinä vaiheessa kun joku isokenkäinen valtionjohtaja saa päähänsä, että tehdään köyhistä kansalaisista rikkaita, niin sen jälkeen näistä valtionpäämiehistä annetaan se tappokäsky, joka yleensä tulee aina jostain syystä sieltä Italiasta, koska siellä nämä maailman rikkaimmat Venetsian mustan aatelin suvut pitävät majaansa.

Ja kultaharkot sekä kultaomistukset ovat tuo ryöstöaarre, johon ei saisi minkään maan kansalaiset kajota, koska muuten se alkaisi horjuttamaan näiden Venetsian mustan aatelin mafiasukujen äärimmäistä omaisuutta ja valta-asemaa.

Rothschild suvunkin pankkidynastia sai alkunsa, kun tämän saksanjuutalaisen suvun pankkiiri Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) lähetti neljä poikaansa 1700-luvulla Eurooppaan ja laittoi heidät perustamaan keskuspankeja eri puolille Eurooppaa.

Köyhyyskin ja kaikki massatyöttömyys ovat syntyneet näiden rikollismafiasukujen harjoittaman pankkitoiminnan vuoksi, koska tämä koko pankkijärjestelmä perustuu pelkälle pyramidihuijaukselle, koska keskuspankki luo lainoihin perustuvista lainasopimuksista rahaa tyhjästä ilmasta.

Joten jos on Euroopan Keskuspankilla sekä USA:n keskuspankilla (Federal Reserve) se seteliprintteri, niin luuletteko että sillä paperisetelillä itsessään olisi jo se arvo vaikka siihen olisi painettu se sadan tai tuhannen dollarin tai täällä euroopassa sen 200 eron seteli ?

Kun sen setelin arvo luodaan vasta siinä vaiheessa, kun jonkun pankin asiakas lainaa pankilta rahaa ja kuten tiedämme, niin pankki lainaa yleensä rahaa vain heille, joilla on työpaikka olemassa, eli vain palkkaorjille tätä rahaa lainataan.

Joten seuraavaksi tiedätte sen, että mitään ilmaisia lounaita ei ole olemassa mitä tulee myös tähän nykyiseen rahajärjestelmään, koska myös rahankin arvo syntyy vasta sen jälkeen, kun sille pankista uloslainatulle rahalle luodaan se arvo tämän työn orjan selkänahasta, joka on sitä rahaa pankilta ensin lainannut, koska hän maksa pankille lainansa takaisin korkojen kera.

Mutta jos taas katsomme valtion lainoja, niin valtio on taas vieläkin suurempi loinen tässä lainaketjussa, koska valtion laina sen kuin kasvaa entisestään ja valtio ei ole mikään yksittäinen henkilö, jolla olisi valtuus hakea jotain satojen miljoonien lainoja, vaan valtio koostuu virkamiehistä ja valtion sisällä toimii myös valtio valtion sisällä ja tämä on se rosvojoukko, joka loisii ja sikailee jetset elämäänsä muiden työntekijöiden rahoilla ja saavat joka vuosi miljoonien potit sieltä ryöstettäviksi.

Tätä se kapitalismi sekä myös sosialismi on, koska se mahdollistaa aina tuollaisen rikollisorganisaation valtion sisällä, ja tämän taas mahdollistaa nämä saksanaateliset varakkaat suvut Suomessa, jotka ovat satoja vuosia sitten myös vaihtaneet sukunimensä suomalaisiin sukunimiin. Herlinien suvun sukunimi oli alunperin Af Heurlin jne. Joten tästä alatte varmaan pääsemään kärryille, että mistä tässä touhussa on kysymys.

Eli jos kerta tämä valtiovalta perustuu sille, että ihminen luokitellaan tällaiseksi valkoiseksi ihmisroskaksi, jos hän ei ole päässyt työelämään. 

Työn orjaksi, jos hän onnistuu työllistämään.

Tai menestysväksi yrittäjäksi, jos hän saa vapamuurariverkostollaan monopolioikeudet yhtiölleen.

Sitten valtiolla on myös ohjaksissaan tämä sotilasteollisen kompleksin (Military industrial complex) sotamahti, joka ainakin USA:n talousjärjestelmässä on edelleen täysin riippuvainen siitä, koska sen syömät sotilasmenot ovat niin äärimmäisen suuria, että tuossa jenkkien valtionlainasotkuissa armeijan kuluerät ovat niin käsitämättömän suuria, että pääosin näistä syistä tuo USA:n nykyinen valtionvelka on sen 35 triljoonaa dollaria.

Nämä aateliset suvut taas kokevat jo itsestään, että heillä on täysi oikeus toimia valtion sisällä toisena valtiona (DEEP STATE) periaatteella, koska he ovat tuota siniveristen verilinjaa, jonka verilinja ulottuu historiallisesti aina muinaisen Rooman ja Muinaisen Egyptin aikoihin.

Mutta on silti historian aikana tapahtunut paljon muutoksia näissä elitistien keskinäisissä valtataisteluissa, kuten Suomen kuningaskunta hävitettiin Paavin toimesta 1000-luvun alkupuolella, koska Suomen kuningaskunta ei suostunut Paavin käskyihin ja Suomen kuninkaat halusivat olla lojaaleja sen ajan suomalaisille.


Sitten siellä Euran panelian kylässä on tämä paikka nimeltä KUNINKAAN HAUTA.

Josta ei Suomen Museovirasto oikein halua puhua sen oikeilla nimillä, että minkä maan kuningas sinne on haudattu ? 

Siksi sen sanotaan vain olevan pelkkä Skandinavian pronssikauden ryökkiöhauta eli hiidenkiusas.


Mutta vielä palatakseni tähän pääaiheeseen, eli asuntoihin... Kati Sinenmaa koulutti ensin itsensä Helsingin yliopistossa 1989-1995 opiskellen mm. fysiikkaa ja oli myös lahjakas luonontieeissä, mutta jäi lopulta asunnottomaksi vuonna 1995.

Sen seurauksena hän alkoi kapinoida tätä asuntopolitiikkaa vastaan ja päätyi Pasilaan teltan kanssa, jonka seurauksena rakensi tuolle alueelle oman kivilinnan. Rakennelmaa ympäröi noin 200 metriä pitkä ja 0,5-2 metriä korkea aitaus.

Siellä hän asui vuosina 1995-2008 Mutta koska sinne rakentama mökki paloi lopulta, niin Sinenmaa joutui lopulta muuttamaan kaupungin asuntoon, koska viimein sai Helsingin kaupungilta asunnon, joiden pitkiä asuntojonoista hän alunperinkin aloitti tuon kapinansa.

Mutta Sinenmaa kapinoi ennenkaikkea sitä mielivaltaa, että asuminen ja taloissa asuminen on tehty voittoa tuottavaksi bisnekseksi ja siitä aina hyötyy joku rikas grynderi.

Rikollisessa alamaailmassahan mm. nämä lukuisat siellä toimivat roistot taas asuvat luksuskiinteistöissä, joiden omistus on aina ulkoistettu muille bulvaaneille.


Illuminatinkin kuviot eivät paljonkaan noista kuvioista eroa, koska myös siinäkin valtahierarkiassa nämä julkisesti menestyksekkäinä bisnesmiehinä toimivat roistot todellisuudessa myös saavuttavat näitä luontaisetuja kuten voivat jossain vaiheessa alkaa vinguttelemaan jotain Sveitsiläisen pankin punaista luottokorttia maailmalla, jollla heillä on aina vapaa pääsy tietyn ketjun viiden tähden hotelleihin jne.


Joten nyt varmaan alat viimein ymmärtää senkin, että miksi tämä suursijoittaja George Sorosin ja CIA:n NGO-järjestöjen rahoittama Elokapina aktivistiliike haluaa kieltää köyhien ihmisten lentämisen halpalentoyhtiöiden lennoilla.  

Ei kyse ole mistään lentokoneiden polttoaine saasteista, vaan yksinkertaisesti siitä, että rahvaat eivät enää saisi lentää, koska nämä rikkaat elitistit eivät pidä siitä, että meillä on vieläkin tämä EU:n mahdollistama vapaa liikkuvuus olemassa.

Sen vuoksi nämä psykopaatit kontrollifriikit haluavat tuoda sen tilalle nämä 15 minuutin älykaupungit.