http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 21, 2024

Lääkärit olivat matkalla seminaariin aikeissa paljastaa koronarokotteiden turbosyövät - Kuolivat kaikki lento-onnettomuudessa Brasiliassa

 


Brasiliassa sattui äskettäin tuhoisa lento-onnettomuus, jossa 62 ihmistä kuljettanut suihkukone putosi maahan ja tuhoutui, jonka seurauksena kaikki koneen kyydissä ollutta 62 matkustajaa kuolivat.

Koneessa oli kyydissä 6 maailman johtavimpia alansa tiedemiehiä ja lääkäreitä 

Dr. José Roberto Leonel Ferreira (radiologi)

Dr. Mariana Belim (teho-osaston intesiivilääkäri Länsi-Paranan yliopistollisessa sairaalassa)

Dr. Ariane Risso (Cascavelin syöpäsairaala)  

Edison Hobolt (Maataloustekniikan professori)

Raquel Ribeiro Moreira (Kirjallisuuden professori, Cascavelin kampus)

Deonir Secco (Maataloustekniikan professori)

Kaikki nämä kuusi alansa asiantuntijaa olivat matkalla kansainväliseen lääkäriseminaariin, jossa heidän oli tarkoitus tuoda julki tämä asia, kuinka koronarokotteet ovat yhteydessä näihin mediassakin jo kohuttuihin turbosyöpiin.

Mutta eivät sitten jostain tuntemattomasta syystä päässeetkään paikalle, kun kone onnistuttiin pudottamaan tuhoisasti alas.

Siinähän olisi melkoinen työ vielä selvittää, että mikä lääkeyhtiö tämän lento-onnettomuuden tilasi, sillä jäljet vievät aivan varmasti jonkun tod. Pfizerin sylttytehtaalle. 

Eikä tässä turbosyöpien salailussa varsinaisesti näiden myrkkypiikkien rahastus ole se asia, jota siinä varjellaan. Vaan se on tämä kauhistuttava totuus siitä, että nämä tutkittuina ja turvallisina markkinoidut koronarokotteet olivatkin maailman liikaväestön harvennukseen tarkoitettuja myrkkypiikkejä ja mitään koronaa ei ollutkaan, kun se oli vain syötti, jolla harvennettavat ihmiset saatiin houkuteltua sinne kansan teurastamoihin, eli koronarokotusjonoihin.

Lähde: INFOWARS