http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 31, 2024

Mainos

 

FI85 3939 0033 2259 47 
maksun saaja: TEEMU VEHKALA 

Bitcoin: 1NM8uKBUM3dYLEpRiuh8uLF8Uuw8djqRkk 

paypal.com/donate/?hosted_button_id=NZUN3XMY86S2C

Monero:4Ar6wN4WJUuaDqeRHpEeuqVxyw7Pqq4stjJeWuSHMBtgYLywnpMzF1SZ9uGCMVmVXEMFbDVudDViN2Y2BCBvXYjN6FLAbrB

torstaina, elokuuta 29, 2024

Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli menossa tapaamaan Ranskan presidentti Macronia, seuraavaksi poliisi pidätti


Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli muutama päivä sitten sopinut tapaamisen Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa.

Mutta hän ei ehtinyt tapaamiseen, kun Ranskan poliisi ehti pidättää hänet Pariisissa sitä ennen Orlyn kentällä.

Durov joutui Ranskan viranomaisten hampaisiin, koska hän ei ole suostunut myymään Telegram sovelluksen käyttäjien tietoja mm. CIA:lle, koska Facebook mm. on jo ajat sitten luovuttanut täyden takaportin CIA:lle käyttäjistään. 

Joten ei ole epäselvää, että minkä asian tiimoilta Durovia kovistellaan näiden Pariisin puolella pidettyjen kuulustelujen aikana.

Durov oli muutama vuosi sitten vielä yksi Venäjän Facebookiksi kutsutun VKontakten osakkaista, mutta myi osuutensa pois vuonna 2014 ja kertoi jo tuolloin, ettei hänellä ole enää asiaa Venäjälle, koska hän kieltäytyi yhteistyöstä Venäjän viranomaisten kanssa.

Hieman myöhemmin Durov julkaisi vielä seitsemän kohtaisen manifestin, jossa hän mainitsi nämä 7 eri syytä, jonka vuoksi hänen on syytä olla palaamatta Venäjälle ja siinä mainittiin mm. Venäjän verotus, koulutusjärjestelmä, oikeuslaitos jne.


Durovia pidetään nyt vangittuna Pariisissa Ivry-sur-Seinessä Ranskan petoksentoruntapoliisin tiloissa.


Psykopaatit eivät kestä, jos heillä ei ole täydellistä kontrollia viestisovelluksista

Tästä Durovin pidätyksestä huomaa sen, että kuinka näillä eräillä psykopaateilla alkaa nousemaan verenpaine sen jälkeen, kun he eivät saa näitä kaikkia maailman viestisovelluksia CIA:n ja muiden tiedustelupalveluiden täydelliseen hallintaan.

Kun tämä koko Internet luotiin aikanaan pelkän sotilastietokannan voimin, niin jos sinne tuleekin yks kaks joku tällainen viestisovellus, jonka viestit ovat kryptattuja, niin jossain vaiheessa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA alkaa kiinnostumaan näiden mm. Telegramin datan ostamisesta. 

Mutta sitten syntyy ongelmia, jos ei näiden käyttäjien yksityiset tiedot ole sittenkään ostettavissa pois ja tämän jälkeen nämä kontollifriikit psykopaatit ottavat sitten käyttöön tuon kidnappauksen ja Stasimaiset kuulustelukeinot.

Diplomatiakeinot näiltä psykopaateilta on selvästi kateissa, joka nähtiin jo mm. Julian Assangen kiduttamisella vankimielisairaalassa 5 vuotta.

Mutta tuskin ne tuota Durovia minnekään Guantanamoon vie pehmitettäväksi, että eiköhän se mies kohta vapauteta sieltä ulos.

Lähteet: X

Verkkouutiset



keskiviikkona, elokuuta 28, 2024

Onko PROJECT BLUEBEAM alkanut ?

  

Amerikassa on viime aikoina bongattu mystisiä lentokoneita lentelemässä ja skannaamassa maata mm. vihreillä laser beam säteillä.

Nämä koneet kuuluvat Randigo LLC nimiselle yhtiölle, jonka omistuksessa on maailmalla yhteensä 33 lentokonetta.

Floridassa myös eräs silminnäkijä kertoi, että kuinka yhdestä koneesta levisi todella pahan hajuista hajua ilmaan.

Eli onkohan se CIA:n BLUEBEAM PROJECT jo alkanut ? 

Lähde: Quora


tiistaina, elokuuta 27, 2024

Lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden luento vuodelta 2013


Tässä on lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden  (15. marraskuuta 1939 Värtsilä – k. 8. helmikuuta 2015 Vaasaluento vuodelta 2013.

Koko luennon sisältö aukeaa nyt varmasti paljon enemmän ihmisille, joka myös todistaa sen, että miten Rauni-Leena oli omaa aikaansa edellä.


torstaina, elokuuta 22, 2024

TE-keskukset lakkautetaan 1.1.2025 lähtien Suomesta

Konsulttiyhtiö McKinsey tutkimuksen mukaan 6 eri ammattia ovat tulevaisuudessa vaarassa tekoälyn vuoksi

 


Amerikkalainen konsulttiyhtiö Mckinsey on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä monia kymmeniä amerikkalaisia duunareita uhkaa irtisanomiset, koska A.I. (keinoäly) on rynnimässä noille aloille kovaa vauhtia.

Kuusi ammattiryhmää joihin A.I. muutokset osuvat kovimmin ovat McKinseyn mukaan

1.) Toimistosihteerit

2.) Vastaanottovirkailijat

3.) Logistiikkakirjanpitäjät

4.) Kassahenkilöt 

5.) Sihteerit 

6.) Tuotantotyöntekijät


Mutta tähän se Jerusalemin heprealaisen yliopiston historian professori Yuval Harrarin ehdotus, että syrjääntyneille työttömille nuorille tilalle huumeita ja videopelejä on vähän huono ratkaisu tuohon pulmaan.


Mutta kun tämä koko länsimaalainen talousjärjestelmä on perustunut pelkälle rahajärjestelmän ponzihuijaukselle, joka on vieläpä kaikenlisäksi "valveuni", johon uskova ihminen on niin pitkään tuossa valveunessa tästä omistamisen harhasta, kunnes hän lopulta ehkä jopa jonkun konkurssin kokeneena pystyy viimein avaamaan nuo tietoisen mielen peittämät silmänsä ja näkemään lopulta sen, että kaikki tuo omistamiseen ja työuraan liittyvä unelma, tai jopa se AMERIKKALAINNE UNELMA (American Dream) oli vain pelkkä mielesi tuottama harha, jonka nämä jenkkiläiset markkinamiehet olivat kehitelleet sinulle aikojen saatossa.


Kun työssäkäyvästä ihmisestä on jo tehty aikojen saatossa miltei tällainen biologinen robotti, jonka todellisena tarkoituksena on pitää häntä tuossa keinotekoisessa oravanpyörässä, joka on rakennettu tuon kuluttamisen valveunelle, jottei syntyisi kapina.

Koska se kapina olisi niin suuri, jos tämä totuus viimein tulisi julki siitä, että miten suuret miljardit ja jopa biljoonat summat ovat kulkeutuneet näiden lukuisten työssäkäyvien ihmisten eläkerahoja, jotka sitten kotiutetaan veroparatiiseihin, jonka jälkeen ne rahat eivät enää näe minkäänlaista päivänvaloa näiden työläisten tileillä, koska ne menivät jo näiden tiettyjen valtioiden rikkaampien mafiasukujen haltuun.

Vaikka esim. muurahaisten hyönteisten heimosta löytyy näitä ns. loisijamuurahaisia ja orjamuurahaisia, niin ei siellä silti löydy mitään BLACKROCK sijoitusyhtiön kaltaisia roistomuurahaisia, jotka pääsisivät lentämään yksityisomisteisilla sudenkorennoilla (vertauksena Learjet yksityiskone) muurahaispesistä pesiin ja katsomaan miten heidän muiden muurahaispesien sijoitukset olisivat alkaneet tuottaa näille roistomuurahaisille voittoa.

Mutta myös muurahaispesissä on ns. sotilasmuurahaisia, joiden tehtävänä on vartijoida pesää.

Samoin myös ihmiskunnallakin ovat nämä suurvaltojen armeijat, joiden tehtävänä olisi oikeasti vartijoida näitä maita. Mutta jos nyt vaikkapa katsotaan Amerikkaa, niin eipä sinne oikein aikojen saatossa juuri mikään toinen maa ole vieläkään hyökännyt, vaikka siellä toki on näitä MOSSADIN ja CIA:n johtamien terroristisolujen terrori-iskuja tehty ja lavastettu ne ISIS tai Al-Qaida terroristien tekemiksi, jotta mm. saatiin USA:n armeijalle oikeutus hyökätä mm. 2001 vuonna Afganistaniin, jotta Afganistanin ooppiumsadot saatiin turvattua.

Muurahaiset eivät taas ole mitään huumekauppaa ja asekauppaa sekä ihmiskauppaa harjoittavia rikollisia.

Mutta sitten kun mennään tähän sotilasteolliseen DRONE ja kyborg teknologiaan, niin DARPA on jo kehittänyt mm. DRONE tankin, jolla on vielä tuollaiset vihreät silmät, jotka on selvästi rakennettu siihen vain pelotteeksi.

ILLUMINATI elitisteillähän olisi jo suunnaton kiihko päästä tuollaisia DRONE ohjattuja tankkeja käyttämään muiden maiden valtauksissa tulevaisuudessa.


Elon Musk on Tesla yhtiön pääjohtajana kehittelemässä tällä hetkellä jo ihmisen päähän asennettavaa implanttia, eli mikrosirua ja tämäkin kehitys on huippuvaarallista, jos annamme näiden armeijan ja DARPA:n kaltaisten organisaatioiden hyödyntää sitä jo sotateollisuuden käyttöön, vaikka toisaalta CIA ja MK-ULTRA projekti alkoi jo 1950-luvulla kehittelemään näitä juttuja Saksalaisten tiedemiestensä johdolla.

Ja implantti päähän teknologia on aina mennyt yleensä niin, että ensiksi nämä teknologiat tulevat armeijan käyttöön ja vasta sen jälkeen ihmisten vapaaseen käyttöön. Joten missähän hamassa tulevaisuudessa sitten se joku THL:n kaltainen organisaatio alkaa suosittelemaan aivoimplanttien asennusta kantaväestölle ? 

Kun se on totta, että tuota aivoimplanttiteknologiaa voisi käyttää vaikka myös positiivisellakin tavalla, kuten vaikkapa jollekin vanhukselle saisi sillä enemmän laskentatehoa aivoihin, jolloin se rollaattorivanhus saattaisi yhtäkkiä saada itselleen paljon enemmän voimaa suoriutua arkipäivistään, jos heillä olisi vaikkapa mm. alzheimer ja aivojen suorituskyky heikompi.

Kun nämä monet scifi-elokuvat kuten Bladerunner antavat kyllä ihan viitteitä potentiaalisesta tulevaisuudesta, jos annamme tämän A.I. teknologian, eli keinoälyn tunkea ihmiskunnan keskelle sotkemaan ihmisten asioita.

Lähteet: ILTALEHTI











 





.



keskiviikkona, elokuuta 21, 2024

Zelenskyi on sulkenut eräiden Ortodoksi kirkkojen ovet Ukrainassa

 

Brittimiljardööri kuoli kun luksusjahti upotettiin Italian rannikolla


Viime päivinä uutismediassa on ollut otsikoissa tämä mystinen jahtiturma, jossa teknologiateollisuudella rikastunut brittimiljardööri Mike Lynch kuoli sekä myös kyydissä ollut eräs Morgan Stanley International pankin hallituksen ulkopuolinen puheenjohtaja ja vakuutusyhtiö Hiscoxin puheenjohtaja Jonathan Bloomer.

Kateissa on myös teknologiamiljardöörin tytär Hannah Lynch (18), joka oli juuri ennen jahdin upotusta saanut opiskelupaikan Oxfordin yliopistosta.

Korusuunnittelija Neda Morvillo katosi myös tässä jahtiturmassa ja hän on Morvillon puoliso.

Uponneiden joukossa oli myös asianajaja Chris Morvillo, joka juuri työskenteli tässä Yhdysvalloissa käydyssä oikeusjutussa. 

Sekä myös jahdin mukana katosi entinen kiinteistöguru Judy Bloomer. Että melkoinen määrä isoja kihoja upotettiin siinä samalla.

Media kuitenkin kääntää huomion tästä koko jutusta nyt väärään suuntaan, koska sieltä on selvästi tullut käsky, ettei tästä jahtiturmasta saa mm. kyseenalaistaa, että oliko se edes "turma", koska tämä jahti selvästi käytiin upottamassa jonkun käskystä mereen.

Sillä syy jahdin upottamiselle oli Mike Lynchin parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä oleva oikeusjuttu, jossa jopa 20 vuoden linnatuomio uhkasi Lynchiä. 

Petossyytteet liittyivät Lynchin ohjelmistoyrityksen Autonomyn myyntiin, kun Lynch oli myynyt yrityksensä 11 miljardilla dollarilla Hewlett-Packardille vuonna 2011, jonka jälkeen Hewlett-Packard alensi yrityksen arvoa 8,8 miljardilla dollarilla.

Valamiehistö oli Lynhin puolella ja vapautti hänet lopulta kaikista syytteistä uutisoi BBC 7. kesäkuuta 2024.

Mutta nyt tämä joku kyseisen oikeudenkäynnin osapuoli päätti vapauttaa Lynchin myös maallisesta elämästä, kun tämä hänen jahtinsa käytiin upottamassa ja tästä on suoraa näyttöä, koska myös Lynchin ex kolleega Stephen Chamberlain (52) kuoli sairaalassa jonne joutui, kun auto ajoi hänen ylitseen Cambridgeshiressä kesken juoksulenkin. 

Että mikä yhteensattuma, että juurikin nämä kaksi entistä saman it-yhtiön kolleegaa kuolevat kumpikin tapaturmaisesti aivan vuorokausien sisään ja toinen kolleega hukkuu Italian rannikolla, kun jahti muka uppoaa, vaikka se "upotettiin".

Sekään ei ole enää onnettomuus, jos joku tiedustelupalveluille keikkoja tekevä gangsteri ajaa tahallaan jonkun yli autolla, josta hänelle on vielä maksettu. 

Mutta näin se menee, että sitten tulee valtamedia paikalle ja alkaa vielä siivoomaan jälkiä, jottei tämä ei vielä tietoista mieltään käyttävä uutistenlukija pääsisi viimein kärryille, että miksi tämäkin huvijahti upposi ja miksi se upotettiin.

Tämän vuoksi nämä valtamedian toimittajat ovat usein juuri tästä syystä CIA:n lahjomia, jotta he voisivat suoltaa viikosta toiseen tuota heidän päätoimittajiensa vaatimaa propagandaa.

Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte paljasti tämän muutama vuosi sitten, kun sanoi suoraan kuinka kaikkien toimittajien ja johtavien uutislehtien julkaiseman materiaalin alkuperänä on CIA ja muut lännen tiedustelupalvelut ja propagandajärjestöt.

Lähteet: The Guardian





Lääkärit olivat matkalla seminaariin aikeissa paljastaa koronarokotteiden turbosyövät - Kuolivat kaikki lento-onnettomuudessa Brasiliassa

 


Brasiliassa sattui äskettäin tuhoisa lento-onnettomuus, jossa 62 ihmistä kuljettanut suihkukone putosi maahan ja tuhoutui, jonka seurauksena kaikki koneen kyydissä ollutta 62 matkustajaa kuolivat.

Koneessa oli kyydissä 6 maailman johtavimpia alansa tiedemiehiä ja lääkäreitä 

Dr. José Roberto Leonel Ferreira (radiologi)

Dr. Mariana Belim (teho-osaston intesiivilääkäri Länsi-Paranan yliopistollisessa sairaalassa)

Dr. Ariane Risso (Cascavelin syöpäsairaala)  

Edison Hobolt (Maataloustekniikan professori)

Raquel Ribeiro Moreira (Kirjallisuuden professori, Cascavelin kampus)

Deonir Secco (Maataloustekniikan professori)

Kaikki nämä kuusi alansa asiantuntijaa olivat matkalla kansainväliseen lääkäriseminaariin, jossa heidän oli tarkoitus tuoda julki tämä asia, kuinka koronarokotteet ovat yhteydessä näihin mediassakin jo kohuttuihin turbosyöpiin.

Mutta eivät sitten jostain tuntemattomasta syystä päässeetkään paikalle, kun kone onnistuttiin pudottamaan tuhoisasti alas.

Siinähän olisi melkoinen työ vielä selvittää, että mikä lääkeyhtiö tämän lento-onnettomuuden tilasi, sillä jäljet vievät aivan varmasti jonkun tod. Pfizerin sylttytehtaalle. 

Eikä tässä turbosyöpien salailussa varsinaisesti näiden myrkkypiikkien rahastus ole se asia, jota siinä varjellaan. Vaan se on tämä kauhistuttava totuus siitä, että nämä tutkittuina ja turvallisina markkinoidut koronarokotteet olivatkin maailman liikaväestön harvennukseen tarkoitettuja myrkkypiikkejä ja mitään koronaa ei ollutkaan, kun se oli vain syötti, jolla harvennettavat ihmiset saatiin houkuteltua sinne kansan teurastamoihin, eli koronarokotusjonoihin.

Lähde: INFOWARS


perjantaina, elokuuta 16, 2024

Onko HUS:lla on nyt niin suuri hoitajapula filippiiniläisistä hoitajista, että se aikoo irtisanoa suomalaista HUS:lle työskentelevää hoitajia 50 miljoonan euron edestä

Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) järkytti eilen työntekijöitään, kun se järjesti julkisen tilaisuuden, jossa se ilmoitti järjestävänsä YT-neuvottelut, joissa olisi määrä irtisanoa jopa 50 miljoonan eurosta suomalaista hoitajia, joka vastaisi enimmillään 990 henkilötyövuoden vähennystä. Muutosneuvottelujen piirissä on nyt 28 000 työntekijää.

Tästä ei ole paljonkaan aikaa, kun Talouselämässä oli juttu siitä, että kuinka Suomalaiset sairaalat rekrytoivat hoitajapulasta kärsivältä Filippiineiltä sairaanhoitajia Suomeen töihin.

Kerrottiin kuinka Suomeen on tulevina vuosina tarkoitus tulla ennätysmäärä filippiiniläisiä hoitajia.


Tehyn johtaja Millariikka Rytkänen kertoi taas tämän vaarantavan jopa potilasturvallisuuden.


Henkilöstövuokrausyhtiö Barona on onnistunut jo vedättämään mm. näiltä Pohjois-Savossa työskentelevältä kahdelta filippiiniläishoitajalta mm. sen, että filippiiniläishoitajat maksavat mm. asunnostaan 780 euron kuukausivuokran, vaikka sen saisi normaalisti 410 eurolla. Eli siinä on tällainen 370 euron extraveloitus.

Tällainen toiminta miltä tahansa henkilöstövuokrausyhtiöltä on jo itsessään täysin ihmiskauppaa, mutta koska Suomessa nämä palkkaorjan välitysyhtiöt saavat mellastaa täysin vapaasti, koska niitä suojelee HYVÄ VELI verkostot.

Mutta selvästi tässä näkee, että suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä halutaan nyt ajaa alas ja rakentaa tilalle tämä amerikanmallinen yksityinen terveydenhuoltojärjestelmä, jossa sitten aina sen sairaslomankin hakeminen maksaisi lähitulevaisuudessa jopa sen 200-300 euroa per käynti ja tämä amerikan malli on tulossa tilalle, koska Suomen valtiota johtavat tällä hetkellä nämä sielunsa Saatanalle myyneet roistot.

Heille on yhdentekevää, että säilyykö hyvinvointivaltio, koska he ovat valinneet puolen jolla toimivat ja se on pahuus sekä pimeys. Tämän vuoksi nämä roistot ovat päättäneet tuhota Suomen hyvinvointivaltion ja myös EU-maat ovat tässä tuhottavien maiden listalla, koska näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa on nyt se talousjärjestelmän viimeinen siirtymävaihe, joka on infran romuttaminen ennen III-maailmansotaa.

Tämä on julmaa katsoa vierestä kun nyt sitten vuoden päästä 2025 EU:n komissio aikoo kieltää kaikki dieselautot EU-alueella, koska armeijan tankeille tarvitaan dieseliä.

Saksa haluaa jo varautua nyt suursotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan.


Nyt vielä Kurskissa erään yhdysvaltalaisen ajatushautomon mukaan Venäjällä kuulemma aletaan kaivamaan juoksuhautoja, joten tykinruokaa on taas tarjolla sekä Ukrainan että Venäjän armeijan puolella.


Mutta nyt kaikki te Suomen sairaanhoitajat, joiden työpaikka tässä on uhattuna, niin Tehyn pitäisi olla nyt teidän puolellanne ja jos ei ole, niin silloin Tehy on äärimmäisen korruptoitunut tämän homman edessä, koska tässä ei todellakaan mistään säästötoimista ole kysymys, vaan puhtaasti kysymys on vain ahneudesta.

Koska näitä tahoja, jotka pyörittävät HUS:n toimintaa haluaa nyt päästä hyödyntämään sitä, että aletaan tuhoamaan monien Helsinkiläisten sairaanhoitajien työura vetämällä heiltä matto jalkojen alta ja laittamalla heidät kortistoon ja korvaamalla heidät halvemmilla filippiiniläisillä sairaanhoitajilla.

HUS mm. rikkoo tuossa filippiiniläishoitajien rekrytoimisessa jo heti Suomen perustuslain yhdenvertaisuuslakia 

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella

Eli jos siis se filippiiniläinen sairaanhoitaja saakin pienempää palkkaa kuin suomalainen sairaanhoitaja ja hänet laitetaan maksamaan vielä suurempaa vuokraa kuin suomalainen, niin silloinhan se on jo suoraan yhdenvertaisuuslain mukaista ihmisen kielellisyyteen (filippiinit) sekä henkilöön liittyvällä syyllä  tapahtuvaa syrjintää.

Mutta tämä globalisaatio mahdollistaa edelleen tämän ulkomaalaisten työntekijöiden taloudellisen hyväksikäyttämisen sekä ihmiskaupan. 





 












keskiviikkona, elokuuta 14, 2024

WHO:lla taas uusia juonia mielessä - Julisti nyt hätätilan apinarokon vuoksi



WHO julisti nyt kansainvälisen hätätilan apinarokon vuoksi, joka oli heidän puolelta luotu nyt Afrikkalaiseen väestöön ja kansanosaan pelotteeksi, vaikka siellä oikeasti mitään apinarokkoa ei leviä.

Kaksi vuotta sittenhän nettiin levisi paljon huhuja siitä, että WHO oli suunnitellut Apinarokko pelottelukampanjoita jo tuolloin, niin tämä sai lopulta internetin faktantarkistajat hyppimään seinille.


Tässä alla on kuitenkin mikroskooppikuva siitä vaarallisesta apinarokosta miltä se näyttää näille rokotteen valmistajille.

Afrikassa kun on näiden WHO:n elitistien mielestä edelleen liikaväestöä, jota täytyisi alkaa jälleen harventamaan, niin luultavasti tällä kerralla tämä Apinarokko plandemia keskitetään etunenässä Afrikkaan.

Saa nyt nähdä, että johtaako tämä seuraavaksi sitten Afrikan lentoliikenteen rajoituksiin ja tarjotaanko kohta Afrikan lentoasemilla taas PCR-tikkua nenäraiskaukseksi sekä pakotetaan taas naamavaippoja ihmisten naamoille ? 

Kun Tansanian presidentti John Magfuli paljasti vuonna 2020, kuinka tämä koronapositiivinen testitulos tuli jopa papaijahedelmästä, joka osoitti näiden kyseisten PCR-testien täydellisen epäluotettavuuden. Sitten yllättäen aika pian tämän julkitulonsa jälkeen presidentti Magfuli kuoli hämäräperäisesti kuulemma sydänoireisiin. 

Että tiedä sitten saiko juomaansa kenties jotain coctaileja dioksiinista tai syanidista, sitä emme tiedä, mutta aika usein näidenkin presidenttien ympärillä alkaa helposti tällaisten huuteluiden jälkeen esiintymään CIA:lle työskenteleviä tatuoituja kokkeja, joilta yleensä löytyy vähän myrkyllisemmät aineet keittiöstä ja työsuhde sitten yllättäen aina loppuu sen jälkeen, kun presidentti sairastuu siihen sydänoireisiin ja kuolee. Näin niillä palkkasotilailla yleensä aina käy näiden operaatioidensa jälkeen.


Afrikan maaperät pursuavat edelleen äärimmäisyyksiin näitä monia mineraaleja, jotka sitten taas valitettavasti ovat näiden New Yorkin ja Lontoon Pörssiin listautuneiden pankkiirien hallussa.

Näille suursijoittajille taas se Afrikan väestö niissä omissa maissaan nähdään edelleen vähän kuin se Aasiassa 0.30 senttiä tunti työskentelevä hikipajaorja.


Eli se Afrikan kantaväestö on omissa maissaan orjina ja syyhän on edelleen se, koska näitä maita siellä käytetään edelleen tuon monikansallisten kaivosyhtiöiden kaivosorjina.

Mutta tuo tilannehan muuttuisi jos se mustaihoinen nigeriläismies siellä jonkun brittiläis-australialaisen kaivoksen uumenissa saisikin yllättäen sen 5000-6000 dollaria liksaa niistä hommistaan. Silloin nämä mustat miehet vaurastuisivat ja heidän ei tarvitsisi enää rakennella niitä savimajojaan. 

Mutta tätä nämä länsimaalaiset orjapiiskurit eivät heille salli vieläkään länsimaan tasoisia palkkoja, koska heitä käytetään siellä edelleen kaivosorjina.

Mutta jos Apple laittaisikin niihin Iphone puhelimiinsa tämän ylläolevan valokuvan näistä Afrikkalaisista koboltinkaivajistaan, niin moniko sen jälkeen ostaisi sen IPHONE älyluurinsa, jos tietäisi tukevansa sillä ostoksella tätä afrikkalaista lapsityövoimaa












Teemu Vehkala Show #171 - EU:n komissio kieltää diesel autot 2025

tiistaina, elokuuta 13, 2024

Ranskan presidentti Macron on myös miehiin päin



Ranskan presidentistä Emmanuel Macronista levisi äsken melko paljastavia valokuvia, joissa näkyy, että hänellä on myös seksuaalisia kiinnostuksen kohteita miehiin, kun hänet nähtiin suutelemassa suulle erään miespuolisen henkilön kanssa huvijahdilla.

Sanoihan Alex Jones jo vuosia sitten kuinka siellä Kalifornian Sonoman piirikunnassa joka vuoden heinäkuussa järjestettävässä Bohemian Groven herrasmiesklubissa käy myös joka vuosi homoprostituoituja tarjoamassa seuraansa mm. republikaani poliitikoille ja nämä republikaani poliitikkojen miehet harrastavat näiden homoprostituoitujen kanssa siellä homoseksiä.

Ilmeisesti vapaamuurareissa tämä ruskeamman reijän aatemaailma itää, jos tätä lähtee tarkemmin analysoimaan, koska olen kuullut, että vapaamuurarit uskovat sillä saavutettavan mm. ikuisen elämän.

Sitten mitäs se USA:n ex presidentti Richard Nixon totesi Bohemian Grovesta: "It's the most faggy god dammed thing you could ever imagine". 

Eli pikaisesti suomennettuna "se on miltei jumalattoman homoin paikka, mitä voitte ikinä kuvitella".

Mikähän siinä sitten on, että jos tulee herroille ensin miljoonia pankkitilille ja poliittista valtaa, niin ei enää sen jälkeen edes maksulliset naiset kiinnosta, vaan heitä alkaa kiinnostaa maksulliset homomiehet ? 













sunnuntaina, elokuuta 11, 2024

Katja Kokkoniemi onnistui pakenemaan Pietariin

Australian hallitus valmistelee salassa asuntojen pakkolunastusta valtiolle

Tällä hetkellä jos sitä Maailman Talousfoorumin (WEF) Klaus Schwabin vuosia sitten lipsauttamaa GREAT RESET hanketta, eli talouden nollaushanketta tutkailee, niin se maa jossa tämä on toteutuslistalla ensimmäisenä on Australia.

Sieltä kuuluukin nyt Australiasta kummia, kun nyt Australian hallitus on valmistelemassa salassa asuntojen pakkolunastusta takaisin valtiolle.


Australian pääministeri Anthony Albanese on jo ehtinyt julkisesti haukkua tätä ylläolevassa Twitter videossa esiintyvää naista salaliittoteoreetikoksi.

Nythän tämä nainen tuossa vielä selventää, että kuinka Albanesen tulisi nyt julkisesti sanoa se kaikille Australian ihmisille, että kuinka hallitus haluaa seuraavaksi pakkolunastaa asunnot takaisin valtiolle, jonka jälkeen sitten et enää asunnon entisenä haltijana omista enää mitään.

Eli jo on suuret suunnitelmat näillä roistoilla siellä ja pankkijärjestelmäähän tässä nyt pörssikurssien kanssa romutetaan parhaillaan ja miljardöörit myyvät on kilpaa keskenään omaisuuttaan pois, koska tietävät tulevan.

 

keskiviikkona, elokuuta 07, 2024

Joe Rogania uhkaa vankila, koska päästeli 6 v. tauon jälkeen stand-up keikallaan liikaa totuuksia suustaan ulos

@daltonwelbern Pray for Joe Rogan 💔 #joerogan #comedy #netflix #burntheboats ♬ Past Lives - Mason
Amerikkalaista Joe Rogania uhkaa kuulemma nyt vankila, koska mies teki äsken kuuden vuoden tauon jälkeen julkisen stand-up komediashown, jossa päästeli vähän liikaa totuuksia suustaan ulos mm. koronasta. 

Joten nyt kuulemma miestä uhataan vankilatuomiolla.

Että minne on kadonnut USA:n sananvapaus ? 





tiistaina, elokuuta 06, 2024

Näitä kuvia ette lehdissä tai uutisissa näe

Näitä kuvia ette lehdissä tai uutisissa näe, kun Israel on pommittanut pakolaisleirin maan tasalle.





Britanniassa pidätetään ihmisiä jo Facebook päivityksistä poliisin toimesta

Orpon hallitus saanut asuntohäädöt nousuun


Petteri Orpon köyhien kuritusohjelma on tuottanut tulosta ainakin häätöjen osalta, jotka ovat nousseet useilla prosenteilla kautta maan.

Mutta eivät uskalla nyt THL pitää tiedotustilaisuuksia, missä puhuisivat narkomaanikattavuuden noususta, tai huumeiden käytön kattavuuden noususta, koska nämä sosiaaliset ongelmat kuuluvat salaisen talouden nollakasvuhankkeen seurauksiin.

Toimeentulotuenkin voisi melkein nimetä toimeentulottomuustueksi, koska yleensä kaikki mitä nämä virkarikolliset sanovat, niin he tarkoittavat aina päinvastaista.

Yli vuosi sitten vuonna 2023 Orpon hallitus lupasi yli 100 000 työpaikkaa.

Nyt tämän 2024 vuoden kesällä Suomessa oli 63 700 työpaikkaa vähemmän kuin vuosi sitten.

Eli miten meni niin kuin omasta mielestäsi ?


Tosiasia on kuitenkin se, ettei Petteri Orpo eivätkä nämä muutkaan Suomen hallinnon virkamiehet välitä millään tavalla näistä Suomen köyhistä, työttömistä tai muista vähäosaisista, koska he omissa kokouksissaan käyttävät heistä vielä sellaista salattua termiä kuin valkoinen roskaväki. valkoroska, ihmisroska.

Näitä termejä ei vaan saa koskaan julkisessa poliittisessa keskustelussa lipsauttaa, tai muuten on työura vaarassa ja näin kävi muutama vuosi sitten Oulun kunnanvaltuustossa, kun Keskustapuolueeen kunnallispoliitikko Riikka Moilanen kutsui siellä Oulun rotuaarin narkomaaneja ihmisroskaksi.

Tästä seurasi se, että Pihlajalinna irtisanoi Moilasen työsuhteen vedoten Moilasen lausunnon sopimattomuuteen. 


Kapitalistinen kulutusjärjestelmä on pyramidihuijaus


Silti tämä kapitalistinen kuluttamiselle perustuva palkkaorjuuden juoksukilpailu ja pankkijärjestelmään perustuva lainanotto perustuu pelkästään pyramidihuijaukselle, koska kaikki maailmassa liikkeellä oleva raha perustuu velalle.

Kun tämä salattu totuus vielä jokaisesta syntyneestä lapsesta on se, että jokainen syntynyt lapsi punnitaan oikeasti sen vuoksi, koska jokainen lapsi hinnoitellaan kullassa sen hetkisen kullan arvolla, joten suomalaisen lapsen arvo on n. 8 miljoonaa euroa.

Mutta tämä siis on se syy, että miksi Suomen Pankin kultavarantoja on viety ulkomaille säilytettäväksi, koska niillä kultaharkoilla on maksettu lunnaat joistain syntyneistä lapsista.

Aivan yhtä hyvin nämä Euroopan Keskuspankin liikkeelle laskemat eurojen kolikot voisivat olla vaikka kullattuja, mutta tätä ei tehdä, koska rahan käyttäjät ollaan luokiteltu orjiksi merilailla.

Koska nykyinen pankkijärjestelmän rahajärjestelmä perustuu merilakiin, ja jokainen rahan käyttäjä on siis merellä oleva sielu, jota ei edes luokitella miksikään vapaaksi ihmiseksi, vaan orjaksi.


Libyan johtaja Muammar Gaddafi maksoi siitä lopulla hengellään, koska hän alkoi suunnitella Afrikkaan kultadinaari valuuttaa. Eli hän olisi halunnut omavaraistaa Afrikan.

Eli tässä nähdään se, että aina siinä vaiheessa kun joku isokenkäinen valtionjohtaja saa päähänsä, että tehdään köyhistä kansalaisista rikkaita, niin sen jälkeen näistä valtionpäämiehistä annetaan se tappokäsky, joka yleensä tulee aina jostain syystä sieltä Italiasta, koska siellä nämä maailman rikkaimmat Venetsian mustan aatelin suvut pitävät majaansa.

Ja kultaharkot sekä kultaomistukset ovat tuo ryöstöaarre, johon ei saisi minkään maan kansalaiset kajota, koska muuten se alkaisi horjuttamaan näiden Venetsian mustan aatelin mafiasukujen äärimmäistä omaisuutta ja valta-asemaa.

Rothschild suvunkin pankkidynastia sai alkunsa, kun tämän saksanjuutalaisen suvun pankkiiri Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) lähetti neljä poikaansa 1700-luvulla Eurooppaan ja laittoi heidät perustamaan keskuspankeja eri puolille Eurooppaa.

Köyhyyskin ja kaikki massatyöttömyys ovat syntyneet näiden rikollismafiasukujen harjoittaman pankkitoiminnan vuoksi, koska tämä koko pankkijärjestelmä perustuu pelkälle pyramidihuijaukselle, koska keskuspankki luo lainoihin perustuvista lainasopimuksista rahaa tyhjästä ilmasta.

Joten jos on Euroopan Keskuspankilla sekä USA:n keskuspankilla (Federal Reserve) se seteliprintteri, niin luuletteko että sillä paperisetelillä itsessään olisi jo se arvo vaikka siihen olisi painettu se sadan tai tuhannen dollarin tai täällä euroopassa sen 200 eron seteli ?

Kun sen setelin arvo luodaan vasta siinä vaiheessa, kun jonkun pankin asiakas lainaa pankilta rahaa ja kuten tiedämme, niin pankki lainaa yleensä rahaa vain heille, joilla on työpaikka olemassa, eli vain palkkaorjille tätä rahaa lainataan.

Joten seuraavaksi tiedätte sen, että mitään ilmaisia lounaita ei ole olemassa mitä tulee myös tähän nykyiseen rahajärjestelmään, koska myös rahankin arvo syntyy vasta sen jälkeen, kun sille pankista uloslainatulle rahalle luodaan se arvo tämän työn orjan selkänahasta, joka on sitä rahaa pankilta ensin lainannut, koska hän maksa pankille lainansa takaisin korkojen kera.

Mutta jos taas katsomme valtion lainoja, niin valtio on taas vieläkin suurempi loinen tässä lainaketjussa, koska valtion laina sen kuin kasvaa entisestään ja valtio ei ole mikään yksittäinen henkilö, jolla olisi valtuus hakea jotain satojen miljoonien lainoja, vaan valtio koostuu virkamiehistä ja valtion sisällä toimii myös valtio valtion sisällä ja tämä on se rosvojoukko, joka loisii ja sikailee jetset elämäänsä muiden työntekijöiden rahoilla ja saavat joka vuosi miljoonien potit sieltä ryöstettäviksi.

Tätä se kapitalismi sekä myös sosialismi on, koska se mahdollistaa aina tuollaisen rikollisorganisaation valtion sisällä, ja tämän taas mahdollistaa nämä saksanaateliset varakkaat suvut Suomessa, jotka ovat satoja vuosia sitten myös vaihtaneet sukunimensä suomalaisiin sukunimiin. Herlinien suvun sukunimi oli alunperin Af Heurlin jne. Joten tästä alatte varmaan pääsemään kärryille, että mistä tässä touhussa on kysymys.

Eli jos kerta tämä valtiovalta perustuu sille, että ihminen luokitellaan tällaiseksi valkoiseksi ihmisroskaksi, jos hän ei ole päässyt työelämään. 

Työn orjaksi, jos hän onnistuu työllistämään.

Tai menestysväksi yrittäjäksi, jos hän saa vapamuurariverkostollaan monopolioikeudet yhtiölleen.

Sitten valtiolla on myös ohjaksissaan tämä sotilasteollisen kompleksin (Military industrial complex) sotamahti, joka ainakin USA:n talousjärjestelmässä on edelleen täysin riippuvainen siitä, koska sen syömät sotilasmenot ovat niin äärimmäisen suuria, että tuossa jenkkien valtionlainasotkuissa armeijan kuluerät ovat niin käsitämättömän suuria, että pääosin näistä syistä tuo USA:n nykyinen valtionvelka on sen 35 triljoonaa dollaria.

Nämä aateliset suvut taas kokevat jo itsestään, että heillä on täysi oikeus toimia valtion sisällä toisena valtiona (DEEP STATE) periaatteella, koska he ovat tuota siniveristen verilinjaa, jonka verilinja ulottuu historiallisesti aina muinaisen Rooman ja Muinaisen Egyptin aikoihin.

Mutta on silti historian aikana tapahtunut paljon muutoksia näissä elitistien keskinäisissä valtataisteluissa, kuten Suomen kuningaskunta hävitettiin Paavin toimesta 1000-luvun alkupuolella, koska Suomen kuningaskunta ei suostunut Paavin käskyihin ja Suomen kuninkaat halusivat olla lojaaleja sen ajan suomalaisille.


Sitten siellä Euran panelian kylässä on tämä paikka nimeltä KUNINKAAN HAUTA.

Josta ei Suomen Museovirasto oikein halua puhua sen oikeilla nimillä, että minkä maan kuningas sinne on haudattu ? 

Siksi sen sanotaan vain olevan pelkkä Skandinavian pronssikauden ryökkiöhauta eli hiidenkiusas.


Mutta vielä palatakseni tähän pääaiheeseen, eli asuntoihin... Kati Sinenmaa koulutti ensin itsensä Helsingin yliopistossa 1989-1995 opiskellen mm. fysiikkaa ja oli myös lahjakas luonontieeissä, mutta jäi lopulta asunnottomaksi vuonna 1995.

Sen seurauksena hän alkoi kapinoida tätä asuntopolitiikkaa vastaan ja päätyi Pasilaan teltan kanssa, jonka seurauksena rakensi tuolle alueelle oman kivilinnan. Rakennelmaa ympäröi noin 200 metriä pitkä ja 0,5-2 metriä korkea aitaus.

Siellä hän asui vuosina 1995-2008 Mutta koska sinne rakentama mökki paloi lopulta, niin Sinenmaa joutui lopulta muuttamaan kaupungin asuntoon, koska viimein sai Helsingin kaupungilta asunnon, joiden pitkiä asuntojonoista hän alunperinkin aloitti tuon kapinansa.

Mutta Sinenmaa kapinoi ennenkaikkea sitä mielivaltaa, että asuminen ja taloissa asuminen on tehty voittoa tuottavaksi bisnekseksi ja siitä aina hyötyy joku rikas grynderi.

Rikollisessa alamaailmassahan mm. nämä lukuisat siellä toimivat roistot taas asuvat luksuskiinteistöissä, joiden omistus on aina ulkoistettu muille bulvaaneille.


Illuminatinkin kuviot eivät paljonkaan noista kuvioista eroa, koska myös siinäkin valtahierarkiassa nämä julkisesti menestyksekkäinä bisnesmiehinä toimivat roistot todellisuudessa myös saavuttavat näitä luontaisetuja kuten voivat jossain vaiheessa alkaa vinguttelemaan jotain Sveitsiläisen pankin punaista luottokorttia maailmalla, jollla heillä on aina vapaa pääsy tietyn ketjun viiden tähden hotelleihin jne.


Joten nyt varmaan alat viimein ymmärtää senkin, että miksi tämä suursijoittaja George Sorosin ja CIA:n NGO-järjestöjen rahoittama Elokapina aktivistiliike haluaa kieltää köyhien ihmisten lentämisen halpalentoyhtiöiden lennoilla.  

Ei kyse ole mistään lentokoneiden polttoaine saasteista, vaan yksinkertaisesti siitä, että rahvaat eivät enää saisi lentää, koska nämä rikkaat elitistit eivät pidä siitä, että meillä on vieläkin tämä EU:n mahdollistama vapaa liikkuvuus olemassa.

Sen vuoksi nämä psykopaatit kontrollifriikit haluavat tuoda sen tilalle nämä 15 minuutin älykaupungit.







































Brandon Biggs: Mies joka ennusti Trumpin murhayrityksen ennustaa nyt, että Arizonaan yritetään tehdä suuri terrori-isku

Tämä sama mies Brandon Biggs, joka ennusti jo viime keväänä tämän Trumpin murhayrityksen, kertoi nähneensä nyt, että Arizonaan saapuu kolme miestä, joilla on pahat mielessä ja he aikovat tehdä siellä suuremman terrori-iskun.

Biggs oli vieraana muutama päivä sitten Alex Jones Showssa.

Hän kertoo olevansa ihan tavallinen amerikkalainen mies ja tehneensä työuransa lähinnä vahtimestarina, jonka työhommat koostuivat ihan perusjutuista kuten vessojen siivoamisesta. Mutta mies huomasi kuitenkin jo lapsena, että hänellä oli tämä kyky saada viestejä suoraan jumalalta.

Näistä tämän miehen kyvyistä on vielä aitoa näyttöä, kun Biggs sanoi yli 3 kuukautta ennen Trumpin murhayritystä, että "Minä näin, kuinka luoti hipaisi hänen vasenta korvaansa ja lensi niin lähellä hänen päätään, että osui häne korvanlehteensä ja hän kaatui siinä jaloilleen". 

Vielä toinen terrori-isku minkä tämä Biggs näki liittyi New Yorkiin ja hän sanoi, että siellä tultaisiin räjäyttämään joku iso pilvenpiirtäjä alas (Olisikohan se empire state building ?).

Toki jos tämäkin toteutuu, niin käsikirjoitus olisi miltei sama kuin 9/11 terrori-iskuissa, eli pommit asentaa ensin torneihin Israelin tiedustelupalvelu MOSSAD tai CIA:n peitefirman miehet. Sitten kun torni räjäytetään alas, niin kaikissa lehdissä on jo valmiina painokoneissa näiden partasuisten ISIS terroristien naamakuvat ja henkilöllisyydet. Kun ei tällaisella terrorismilla pelotellulla ihmisellä riitä vielä kaikki aivokapasiteetti tällaisten asioiden miettimiselle, että miksi mm. 9/11 terrori-iskujen aikaan nämä kaikki al-Qaidan muslmaamit oltiin ehditty jo painaa seuraavan aamun lehtiin aina naamakuvia ja henkilöllisyyksiä myöten. Että tekikö FBI ennätyksen esitutkinnassa, joka onnistuikin aivan puolessa tunnissa ? 

Vastaus on ei tehnyt, koska tämä käsikirjoitus oli jo valmiina New York Postissa, Washington Postissa, koska uutistoimisto REUTERS oli jo sen kynäillyt valmiiksi.

Kävihän BBC:llä melkoinen moka, kun heidän toimittajansa Jane Stanley laitettiin aina New Yorkiin paikan päälle raportoimaan kolmannen pienemmän pilvenpiirtäjä WTC7 tornin romahtamisesta, vaikka se vielä seisoi paikoillaan Jane Stanleyn takana.

Tämäkin 7 torni räjäytettiin alas ja siihen ei osunut edes lentokonetta ollenkaan. Joten tämä jo vesittää tämän "siihen osui lentokone" teorian.


Lisäksi tuo WTC7 tornin sortumisjuttu tehtiin BBC:lle koska siitä oli jo valmiiksi raportti, joka oltiin onnistuttu tekemään BBC:lle ennakkoon, koska tiedettiin että se torni tultaisiin räjäyttämään sinä iltapäivänä, mutta BBC teki sen mokan, että raportoi tämän WTC7 tornin sortumisuutisen vahingossa vielä ennen kuin tuo WTC7 torni oltiin ehditty räjäyttää alas.


Mutta Biggs kertoo myös nähneensä kuinka nyt tämä sama valtaeliittiporukka, joka oli koronan takana juoniin nyt kulisseissa salaisten ovien takana seuraavaa operaatiota, joka olisi kuulemma laittaa jotain vähän vaarallisempia viruksia tällä kertaa lääkkeiden sekaan, jotta lääkkeiden syöjät saataisiin sillä niin sairaiksi, että heidän tuhoutunut immuniteetti hoitaisi loput.

Eli käytännössä sama homma, kuin mitä nämä "tutkitun ja turvalliseksi" mainostetun koronarokotteen ottajat suurimmilta osalta sairastuivat ja immuniteetti tuhoutui, jonka seurauksena näitä työikäisiä ihmisiä alkoi kuolemaan kuin kärpäsiä.

Sitten tuli tämä uusi trendi, kuinka työikäisiä ihmisiä vaan kuolee äkillisesti selittämättömistä syistä, mutta koska valtamedian lehdet saavat näiden lääketeollisuuden yhtiöiltä rahaa, niin heillä olisi oma lehmä ojassa, jos he paljastaisivat koronarokotevauriot ja niiden kuolinsyyt. Joten satuilu jatkuu ja infektioylilääkäri Asko Järvisen mukaan nyt leviää koronavariantti Flirt.

Sitten faktantarkistajat ovat hyppineet seinille, koska syöätapaukset ovat lisääntyneet juuri koronarokotusten vuoksi, niin faktantarkistajilla on ollut kova kiire valehdella, ettei näin ole.


Nyt myös nuorten suolistosyövät lisääntyvät vauhdilla ja tähänkin syynä ovat ne muutama vuosi sitten tyrkytetyt "tutkitut ja turvalliset".

Toinen syöpää aiheuttava aine viljoissa on rikkakasveissa käytettävä torjunta-aine glyfosaatti, jota Suomessa käytetään vuodessa yli 500 tonnia.


Missä nyt mennään ? 

Nämä Illuminatin mafiasuvut vaikuttavat aina Italiasta asti ja heitä on maailmanlaajuisesti noin 8500 ihmistä, joiden varallisuus on niin suurta luokkaa, että me loput maailman ihmiset joudumme tulemaan toimeen vain sillä noin 5 prosentilla varallisuutta.

Tästä voitte jo vähän päätellä jotain, että onko täällä oikeasti pulaa joissain maissa elintarvikkeista, onko pulaa asunnoitsa jne. Jos samaan aikaan tällainen maailman kulissien takainen mafiaporukka haluaa päästä ryöstämään valtiot köyhiksi ja velkaannuttamaan ne konkurssiin asti.

He siis pelaavat vähän kuin MONOPOLY peliä, mutta eivät enää tee sitä millään leikkipelilaudalla, vaan he pelaavat jo oikeilla ihmisillä ja oikeilla valtioilla.

Ja heidän koko nykyisen imperialistisen valta-aseman ase meitä ihmisiä vastaan on pankkijärjestelmä, jonka he kehittivät tähän nykyiseen muotoon noin 1500-luvulla. 

He onnistuivat 1600-luvulla muuttamaan koko rahajärjestelmän niin, että kaikki raha joka on liikkeellä perustuukin vain ja ainoastaan merilakiin, jolloin sitä rahaa käyttävä ihminen nähdään vain merillä olevana sieluna, jolla ei ole ihmisarvoa.

Eli he saivat tuolla juridisesti orjuutettua ihmisen rahalla.

Mutta tämä nykyinen orjuus ei ole enää mitään puuvillapellolla ahkeroivaa Afrikasta myytyä orjaa, jonka orjaisäntä ostaa tilalleen töihin, vaan nykyinen orjuus on jo palkkaorjuutta, jossa palkkaorja itse joutuu kilpailemaan täistä palkkaorjatyöpaikoista.

Sitten kun poliitikot puhuvat sanasta talouskasvu, niin he eivät tarkoita sinun palkansaajan talouskasvua, vaan he tarkoittavat tämän teidän valtionne talouskasvua. 

Eli jos valtion talous kasvaa, niin ei se tarkoita sitä, että sinun palkkasi korottuu, vaan tässä on käynyt täysin päinvastoin, että tätä entistä hyvinvointivaltiota on alettu riisumaan ja kaikki ohjeet tänne tulevat ulkomailta.

Konsulttiyhtiö McKinsey & Company laati jo vuonna 2010 Suomen hallituksen budjettiohjelman, että mikä sai Suomen päättäjät päästämään tänne näitä jenkkiläisiä CIA:n peitefirmoja ? 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA alkoi lahjomaan SDP:n kansanedustajia ja ministereitä jo vuodesta 1949 lähtien.

Mutta yritystaidot olivat melkoisen huonoa luokkaa demareilla jo 50-luvulla, kun vuonna 1954 pelkkä SDP:n tilinpäätös näytti konkurssikypsän yrityksen asiakirjalta, koska tappiota oli kertynyt silloin peräti 75 miljoonaa markkaa.

Että mitä tämä silloin todistaa muuta kuin sen, että tämän maan puolueiden johdossa toimii täysiä rikollisia, joiden bisnestaidot on sitä luokkaa, että nyt jos he perustaisivat yrityksen, niin ensin he hakisisivat BUSINESS FINLANDILTA satojen miljoonien yrityslainan 3,5 % vuosikorolla ja sen jälkeen tämä rosvokopla putsaisi kaikki rahat omiin liiveihin, jonka jälkeen sitten laitettaisiin pulju konkurssiin kannattamattomana yrityksenä.

Mutta siinä vaiheessa kun tällaiset roistot päästetään häsläämään valtion sisälle, niin silloin tällaiset valkokaulusrikolliset tuhoavat myös sinunkin lastenlastesi tulevaisuuden ja tämä koko byrokraattinen sekä parlamentaarinen järjestelmä on perustunut alusta lähtien pelkälle köyhempien työntekijöiden hyväksikäytölle, jonka palkkaorjallinen hyväksikäyttö ulottuu nykyisen globalismin aikakaudella aina halvempiin maihin asti.

Joten tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että kun Suomessakin viime vuonna syntyi se yli 61 000 uutta työtöntä, niin suurin osa näistäkin menetetyistä työpaikoista meni jonnekin Aasian tai Intian hikipajaorjille.

Mutta ei se ole sen Aasian tai Intian hikipajaorjan vika, jos se työntkekijä Suomessa menetti sen työuransa.

Vaan syy oli näissä ihmisissä, jotka näissä samoissa Suomessa toimivissa firmoissa tuijottivat vain pelkästään omaa napaansa, omaa etuaan ja mahdollistivat vain hiljaisuudellaan ja passiivisuudellaan sen, että lopulta heidänkin tulevaisuus tuhottiin näiden ahneiden globalistikapitalistien suuruudenhullujen voitonmaksimoinnin takia.

Kun ei tällainen suurkapitalistinen teknokraatti suostu näkemään tätä kokonaiskuvaa, että miten tuo heidän harjoittamansa globalistinen halvempien maiden orjatyövoiman käyttö tuhoaa samalla tämän oman maan, koska se aiheuttaa tänne tuolla talouden nollakasvulla massatyöttömyyden aikaan saaden lisää köyhyyttä, ostovoiman heikkenemistä, päihdeongelmia, perheiden hajoamisia, lisää rikollisuutta jne. 


Tämän vuoksi tämä nykyinen pörsseihin perustuva talousjärjestelmä on nyt tullut jo siihen hamaan loppuunsa, koska USA:ssa on tällä hetkellä heikot työllisyysluvut

Maailman talousfoorumi (WORLD ECONOMIC FORUM) on tästä talouden siirtymävaiheesta käynyt jo lukuisia salaisia keskusteluja viime vuosina ja siellä tiedetään myös tämä aikataulu, että missä vaiheessa tämä talouden nollaus toteutetaan, koska tämän nykyisen rahajärjestelmän ja pankkijärjestelmän romahdus tulee kohta olemaan todella järisyttävä.

Syy tälle järisyttävälle talousromahdukselle tulee pankkien osalta olemaan hyperinflaatio, joka tulee syömään rahan arvon alas.

Tästä sitten luonnollisesti seuraa se, että pankit ja erityisesti sijoituspankit alkavat hädissään painamaan lisää rahaa, koska yrittävät sillä pelastaa oman nahkansa.

Siitä sitten seuraa muille pankeille se, että asiakkaiden puolella tapahtuu tämä talletuspako ja sen estämiseksi pankit turvautuvat tähän talousromahduksissa tuttuun keinoon, eli pankkiautomaattien nostorajoituksiin.


Mutta WEF:n ex puheenjohtaja Klaus Schwab on viime vuosina myös juoninut näiden konnien kanssa myös pieniä lisä pelotteita, jotka olivat näitä, että sähköt sammutetaisiin kokonaisissa suurkaupungeissa ja siitä syytettäisiin tod. Venäjää tai sitten sen syyksi voitaisiin laittaa myös tämä talousromahdus.

Mutta Schwab käytti tästä nimeä kyberpandemia. Mutta tämä Brandon Biggs kertoi vielä nähneensä, että tässä jossain kaaoksessa joka liittyisi internettiin käytettäisiin A.I. keinoälyä hyväksi ja tällainen on tuon Klaus Schwabin tarkoittama kyberpandemia todennäköisesti.

Koska A.I. on heidän yksi työkalunsa saada maailmaan aikaiseksi massapaniikki.

Mutta toisaalta tämä myös kertoo sen, että nämä elitistit ovat jo siinä pisteessä, että tajuavat heidän päiviensä olevan luetut, koska ei heillä ole enää valta-asemansa säilyttämiseksi juurikaan enää paljon muita kortteja enää käytössä. Toki vielä tämä lavastettu alien invaasio kortti,


Kanadalainen tutkiva journalisti Serge Monast (1945-1996) puhui 90-luvulla USA:n hallinnon salaisesta ohjelmasta BLUEBEAM PROJECT, jonka tarkoituksena olisi luoda hologrammeilla lavastettu tilanne, jossa meille uskoteltaisiin, että alienit ovat hyökänneet tänne.

Roswellin vuonna 1947 tapahtuneen ufo-onnettomuuden jälkeen amerikkaan perustettiin silloisen USA:n presidentin Harry S. Trumanin toimesta huippusalainen MJ-12 ryhmä, jonka päätarkoitus oli salata kaikki ufoihin ja alieneihin liittyvät asiat Yhdysvalloissa.


Roswellin tapauskin päätyi ensin lehtiin, jossa kerrottiin lentävän lautasen iskeytyneen maatilalle Roswellissä.


Ja vaikka tämä ainoa eloonjäänyt humanoidi vietiin sen jälkeen leikkauspöydälle, niin koska USA:n armeija oli tämän humanoidin vienyt sinne sairaalaan ja päätyi sinne turmapaikalle, niin lopulta eräs eversti antoi määräyksen, että majuri Jesse Marcel joutui tulemaan huoneeseen, jonne oli tuotu folionpaloja lattialle.


Sitten majuri Marcell piteli näitä folionpaloja ja esitteli niitä lehdistölle ja lehtiin laitettiinkin propagandajuttu, että kyseessä olikin vain säähavaintopallo.

Vaikka alunperin Rowellin turmapaikan näki maanviljelijä Willian Brazel, niin lopulta myös hänetkin saatiin muuttamaan tarinaansa, koska USA:n armeijan miehet olivat häntä vaatineet muuttamaan tarinaansa.


Mutta mitä sitten nämä vallanpitäjät pelkäävät niin kauheasti, ettei näitä ufo ja alien juttuja saa vieläkään kertoa maailmalle ? 

No koska silloin romuttuisi yhden yön aikana näiden kaikkien maailman uskontojen dogmat.

Että jos sinä kerrot jollekin muslimille tai kristitylle tai hindulle tai edes buddhalaiselle, että tuollaisia munapäisiä zetoihin kuuluvia humanoideja lentelee tuolla lentävillä lautasillaan ja ovat olleet ihmiskuntaan yhteydessä.

Tällainen tietohan saisi monet uskovaiset pelästymään tai jopa hyppimään seinille, kun silloin nuo heidän uskonnolliset profeetta uskomukset romuttuisivat heidän silmissään.

Kristitty alkaisi helposti vetämään sen demoni kortin esiin ja väittämään, että kaikki ufot ja alienit ovat saatanasta lähtöisin.

Joten voisiko sitten näille samoille ihmisryhmille kertoa, että Zetat ovat vielä ohjelmoituja ja niillä ei ole sielua ? 

Tämän vuoksi perustettiin se MJ-12

Tästä syystä sekä CIA ja myös FBI on pitänyt huolta, että lähes kaikki julkisesti ufoista tai humanoideista sekä alieneista puhuvat ihmiset pyritään leimaamaan julkisesti naurunalaiksiksi.

Eli heidät kutsutaan mm. televisioon tai radioon, jossa toimittajat laitetaan esittämään heille pilkkaavia kysymyksiä ja tästä sitten halutaan tehdä viihdettä.


Joten kun tämä edesmennyt lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde uskalsi aikanaan puhua ufoista ja humanoideista, niin Iltasanomien mukaan hän oli "ufolääkäri" ja allekirjoittanut oli Seura-lehden toimittajan mukaan ufoaktivisti, kun hän muutama vuosi sitten yritti yllyttää Malmin lentoaseman suojeluyhdistystä mielenosoitukseen, jotta Malmin lentoaseman lentotoiminta saataisiin jatkumaan.

Eli valtaeliitillä on niin kova tarve aina päästä mustamaalaamaan nämä ihmiset, jotka uskaltavat puhua ufoista tai alieneista.