http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2023

Wikipedia poisti henkilöartikkelin Suomen Presidentinvaali ehdokkaasta Saara Huhtasaaresta

Wikipedia on poistanut henkilöartikkelin Saara Huhtasaaresta, joka vielä sattuu olemaan Suomen 2024 Presidentinvaalien ehdokas.

Samalla Wikipedia syyllistyy poliittiseen sensuuriin, kun se estää yhden Suomen 2024 Presidentinvaaleihin osallistuvan ehdokkaan Wikipedia-artikkelin.

Saara Huhtasaari nyt vielä sattuu olemaan Perussuomalaisten istuvan kansanedustajan ja europarlamentaarikko Laura Huhtasaaren sisko.

Lauran presidentinvaali 2024 kampanjan sivut löytyvät osoitteesta: https://www.saarahuhtasaari.com/

Tosiaan myös allekirjoittanutkin on jo joutunut useaan otteeseen Wikipedia sensuurin kohteeksi, kun Teemu Vehkalasta ei sinne saa edelleenkään tehdä minkäänlaista henkilöstä koskevaa sivua, tai se poistetaan sieltä muutaman päivän viiveellä ja jokainen kerta siitä tehdään nopea poistoäänestys.

Ilmeisesti kohdallani lienee tämä, että omaan musiikin puolella liikaa meriittejä, joka taas ei sovi yhtään tuohon salaliittoteoreetikoksi maalittamisen agendan kanssa yhteen, jolloin Wikipediassa ollaan tehty se vaihtoehto, ettei silloin minusta saa sinne kirjoittaa minkäänlaista henkilöstä kertovaa artikkelia.

Samalla muu Suomen roskamedia (Iltalehti, Iltasanomat, Helsingin-Sanomat, Seura-lehti jne.) pitävät huolen siitä, että jos minusta tehdään yksikin juttu lehteen, niin siellä ei saa mainita musiikillisesta taustastani sanallakaan mitään, koska silloin salaliittoteoretikon maalitusagenda vaarantuisi ja huomio voisi kohdistua aivan muualle musiikkiin. 

Lehdistöllähän on tapana aina lokeroida kansalaiset tiettyihin lokeroihin ja toisinajattelijoista he pitävät tarkkaa kirjaa, kuten olemme jonnekin YLE:n tai muiden Suomen tv-kanavien suoriin tv-lähetyksiin liian vaarallisia vieraita, koska voisimme lipsauttaa liikaa totuuksia, jolloin koko kyseinen esitettävä ohjelman esittäminen olisi vaarassa. 


Tästähän jo antoi täydellisen esimerkin kohudosentti Johan Bäckmanin vierailu vuonna 2014 vasta alkaneessa Jari Sarasvuo Showssa.

Se mikä hänen vierailunsa jälkeen sai isot pamput lakkauttamaan koko ohjelman Nelosella johtui siitä, koska Bäckman oli onnistunut silloin kertomaan Sarasvuon ohjelmassa, kuinka CIA lavasti ja järjesti Maidanin aukion ampumiset 2014 Kiovassa. Tämä sai sitten paskomaan isot ihot housuihin ja tekemään tuon hätiköidyn päätöksen, että tämä Nelosen katsotuimpiin kuulunut ajankohtais viihdeohjelma piti välittömästi lakkauttaa ja vetää tv:stä pois hätä ratkaisuna.


Tällaiset käskyt voivat myös tulla aivan Suomenkin rajojen ulkopuolelta, koska MTV3 kanavan tv-tuotanto on tällä hetkellä vahvasti myös USA:n mediamonopolien ohjauksessa. Sillä ne aloittivat jo vuonna 2017 kahden keskisen yhteistyön.


Mediapooli ja tämä koko mediasirkus suurine rahoittajineen pelkäävät kaikista eniten sitä, että jos vielä jonain päivänä enemmistö näistä tv-kanavien katsojista oppisivat ajattelemaan aivoillaan tietoisella mielellä itse, niin se olisi näiden tv-media imperiumien kuolinisku ja piru merrassa yhtä aikaa.

Silloin ihmiset lakkaisivat katsomasta näitä tv-ruutuja ja keksisivät itselleen parempaa tekemistä.


Sillä televisio on olemassa vain sen takia, että nämä samat itsenäiseen ajatteluun potentiaaliset ihmiset pystytään edelleen pitämään tällä tv:stä ulos pusruavalla idioottimaisella höttö viihteellä tuossa valveunessa, jolloin he luovuttavat kaiken lähes itsemääräämisoikeutensa näille heitä kontrolloiville uutisagendoille ja, että nämä hyödylliset idiootit (Eng. useful idiots) voisivat sitten rankan työpäivän jälkeen rentoutua tv:n ääressä ja heivata aivot naulaan ja olla ajattelematta tietoisesti mitään.


Mutta ei myöskään näissä mediajättien johtoportaissa olla täysin kuutamolla siitä, että mitä tässä on käynnissä, kun tämä tietoisuuden evoluution vallankumous etenee kohti lopullista maaliaan.

Eli ihmisten kollektiivista heräämistä.


Jotkut taas joutuvat vetämään itsensä ensin tässä kilpailuyhteiskunnassa miltei aivan piippuun, ennen kuin he havahtuvat hereille.

Ja se voi olla monelle työuriensa perässä juoksijoille melkoinen shokki huomata, että kaikki ne eläkevarat, joita myös heidänkin palkoista jatkuvasti eläkerahastoille otettiin kerrytti 40 työvuodenkin aikana n. 1,5 miljoonan euron varannot eläkerahastoille, jos tuo työntekijä onnistui olemaan n. 3500 euron /kk palkkaisessa duunissa tuon 40 vuotta.

Sitten hän onkin oikeutettu alle 1900 euron kuukausittaiseen eläkkeeseen, kun samaan aikaan heistä koostunut eläkepotti makaa n. 1,5 miljoonan euron suuruisena näissä yksityisissä eläkerahastoissa, jossa se on edelleen kasvamassa korkoa veroparatiiseissa.

Eläkeläinen saa siis vain pienet muruset ja miljoonat jäävät taas tätä valtiota pyörittäville roistoille, jotka nyt vielä sattuvat olemaan mm. Suomen rikkaimpiin teollisuus sukuihin kuuluvia miljardöörejä ja miljonäärejä.

Ovatko he sinusta oikeutettuja ryöstämään työläisiltä noin monta miljardia omiin liiveihinsä ? 

Asiahan olisi ihan sillä korjattavissa, että lopetettaisiin tämä eläkerahasto ponzi ja sallittaisiin nämä miljoonat heidän taskuun, jonne ne kuuluisivat, eli niiden eläkkeensaajien. 

Jolloin nämä heiltä ryöstäjä rosvoparonit joutuisivat viimein menemään sinne oikeisiin töihin, mutta se kun ei näiltä veroparatiisi eläkerahastoilla lorvivilta miljardööreiltä enää onnistu, koska he ovat saavuttaneet jo jetset elämänsä edut, joista he eivät luovu koskaan. heidän jetset elintason turvaavat Suomessa raatavat eläkerahastoja rikastuttavat veroja maksavat palkkaorjat. 

Se ei paljon liiketoimintana juuri ihmiskaupasta eroa.