http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 17, 2023

Belgian poliisi väittää ampuneensa terroristiepäillyn eilen autoon

Belgian poliisi väittää ampuneensa eilisen terroristiepäillyn autoon.

Poliisin hengiltä ampuman epäillyn nimi on Lassoued Abdeslam.


Tällainen video löytyy vielä Twitteristä, jossa näkyy epäillyn näköinen autoon ammuttu mieshenkilö. jolla on juuri tuollainen oranssi takki päällä, joka ampujalla näkyi päällä.

Tietenkin heti ensimmäinen kysymysmerkki tässä on se, että jos tuo terroristi ajoi tekopaikalle kuitenkin skootterilla, niin miksi hänet ammuttiin tuohon autoon ? 

Oliko tuo kyseinen henkilöauto hänen käytössään ?

Vielä yksi toinen juttu näissä viime vuotisissa ISIS terroristeissa ihmetyttää, että miltei jokaisen epäillyn tekijän nimi on Abdeslam.


Salah Abdeslam (kuvassa) mm. on Belgiassa 15. syyskuuta 1989 syntynyt mies jota syytettiin osallistumisesta Pariisin terrori-iskuun 2015 marraskuussa, jossa kuolii 130 ihmistä ja loukkaantui 385 ihmistä.

Hän kuitenkin sanoi oikeudelle, ettei tappanut tai haavoittanut yhtään ihmistä.

Salahin kohdalla kuitenkin jännää on se, että hänet tuomittiin syylliseksi sekä Brysselin 2016 maaliskuussa tehdyistä pommi-iskuista 20 vuodeksi vankeuteen sekä kesäkuussa 2022 hän sai elinkautisen vankeustuomion Pariisin terrori-iskuista.

Eli on jo sarjassaan melkoinen ISIS terroristijärjestön kilpimies.

Nyt kuitenkin tuo Lassoued Abdeslam on jo ruumis ja täynnä lyijyä, joten häntä ei enää voi viedä oikeuteen, joten eiköhän Belgian poliisilta ja tiedusteluviranomaisilta löydy taas joku toinen muslimimies hänen tilalleen kilpimieheksi, kun on aika alkaa tuomita näitä Belgian joukkomurhan syyllisiä.

Näillä kilpimiehillä ei yleensä ole paljonkaan tekemistä itse rikosten kanssa, mutta ne toimivat aina suojaamassa itse päärikosorganisaation ylempiä päitä.

Mutta aina se mitä tulee ISIS terroristijärjestöön, niin normi-ihmisethän pelkäävät kaikkea ISIS terroristeihin liittyvää, niin se kuitenkin antaa heille tuon kuvitteellisen turvallisuuden tunteen, että jos joku muslimimies päätyykin näistä joukkomurhista vankilaan.


On jo liikkunut pieniä huhuja, että kohta olisi sitten luvassa lähi-idän eskalaation laajentuminen Yhdysvaltoihin. 

Joten näemmeköhän siellä näitä Allahu akbar huutoja ja muslimi rynnäkkökiväärimiehiä lahtaamassa amerikan kansalaisia muka kostaakseen jälleen Israelille Gazan muslimien tappamisesta ? 

Se on aivan selvää, että USA:n armeija halutaan vielä tuohon lähi-idän konfliktiin jotenkin mukaan ja osalliseksi.