http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2023

Lavastiko CNN 8 vuotiaan pikkutytön kuoleman ja syytti siitä terrorijärjestö Hamasia ?

 
Huomioni kiinnittyi äsken somessa leviävään CNN uutiskanavan pätkään, jossa Thomas Hand niminen vanhempi herra väittää, kuinka Hamas tappoi juuri hänen 8 vuotiaan tyttärensä Isrealin Gazassa.

Tässä on tuo CNN:n kuvittama kuva tästä kuvitteellisesti Hamasin tappaneesta 8 vuotiaasta tytöstä. Huomioikaa myös tytön paidan väri.


Turkoosi väri herättää ihmisissä empatiakykyä. Sen takia CNN valitsi tuohon kuvituskuvaan tytön, jolla oli päällään juuri tuon turkoosin värinen paita.

Nämä asiat CIA:lla sekä CNN:llä tiedetään hyvin tarkkaan, että miten värit vaikuttavat ihmismieleen missäkin käyttötarkoituksessa.


No ensinnäkin ensimmäinen huomio jonka tein, oli tämän partasuisen herran käyttäytyminen, joka vaikutti kameran edessä hyvin amatöörimäiseltä ja hän ei mm. pystynyt hillitsemään agressioitaan, joita hän toi tuossa haastattelu tilanteessa ilmi.



Sitten muistinkin, että missä olin nähnyt tämän samaisen herran aikaisemmin. Se oli tasan 10 vuotta aikaisemmin, jolloin Sandy Hook kouluampumisten yhteydessä CNN:llä annettiin erään Gene Rosen nimisen herran puhua, kuinka hän joutui majoittamaan Sandy Hookin kouluampumisen keskelle joutuneita lapsia. 

Mutta miehen ulosanti oli tuolloinkin yhtä uskottavaa esiintymistä kuin Helsingin työväenopiston näyttelykurssilaisilta.


Joten nyt CNN palkkasi ilmeisesti tämän saman sedän 10 vuotta myöhemin näyttelemään tätä itkevää isää. Mutta tosiaan ne tietävät tämän CNN:llä, että heidän katsojien muisti ulottuu vain n. 2 viikon päähän. Joten jos he palkkaa jonkun kriisinäyttelijän sinne 10 vuotta myöhemmin, niin ei siinä enää perus CNN:n katsojan muisti ulotu sinne 10 vuoden taakse. 

Kyseisen näyttelijän silmälasimallikaan ei ole tässä 10 vuodessa vaihtunut.

Ensinnäkään tämä nyt CNN:llä esiintynyt herra puhuu hieman brittiaksentilla korostunutta englantia, ja sellaista ei puhuta missään päin Gazaa tai Israelia, ellei sitten kyseessä ole joku sinne briteistä tai muualta päin maailmaa muuttanut diplomaatti.

No toinen homma... CNN on täysin jenkkiläinen propaganda kanava, jonka omistajissa on lukuisia juutalaisia sionisteja suurine rahoineen. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun CNN turvautuisi kriisitilanteissa satuiluihin, jotta saavuttaisi lisää draamaa valemediassaan.


Miksi CNN turvautuisi tällaiseen draama satuiluun ? 

Se on silti selvää, että kyllä siellä Israelissa Hamas on tappanut ihmisiä viime viikkoina. Mutta miksi sitten CNN uutiskanavan täytyy tehtailla tällaisia feikkitarinoita ja palkata näyttelijät itkemään kameran eteen ja kusettaa maailman ihmisille, että näin olisi tapahtunut tuolle 8 vuotiaalle tytölle. 

Kun jokainen jolla on silmät päässä, niin näkee sen, että tuo vanha herra tuossa koko esiintymisessään ei puhu totta ja näyttelee. Sekä tekee tuon näyttelemisenkin todella huonosti, jonka näkee jo pelkästä hänen kehon kielestä.

Mutta CNN on valemedia uutiskanava ja sieltä on suorat yhteydet aina Hollywoodiin ja he saavat tarvittaessa myös Hollywood tuottajilta apua lavastaakseen näitä hommia. 


Vuonna 1989 CNN uutiskanava lavasti Saudi-Arabian konfliktin pelkkään studioon palmuineen.

Että jos heidän uutistoimitus oli jo silloin vuonna 1989 tuollaista studiossa lavastettua pelleilyä, niin minnes luulette sen muuttuneen tähän päivään mentäessä ? 

Sillä samaa valheita päivästä toiseen tämän kyseisen CNN:n uutisanti on edelleen.

USA:n edellinen Presidentti Donald Trump sen jo uskalsi sanoa ääneen sanomalla sen vielä suoraan näille CNN:n valemedian reporttereille, kuinka te olette valemedia (fake news).

Ja valemediat kuuluvat sinne, jonne ne kuuluvatkin, eli roskiin.

Lähteet: CNN (2013)




Tässä on vielä se pätkä, jossa tämä sama vanha herra esiintyy 10 vuotta sitten vuonna 2013 ja hän esitti tuolloin Sandy Hookin kouluampumisten lasten hätä majoittajaa.  Tuolloin hän käytti vahvaa jenkkiaksenttia ja miehellä oli silloin selvästi käheämpi ääni kuin nykyään.

Myös silloinkin CNN:llä oli suuri tarve tämän herran B-luokan näyttelytaidoille ja tuolle tekodraamalle teko itkuineen jne. Mutta eipä siinä kyllähän CNN:llä olisi varaa vaikka palkata noiden B-luokan amatöörinäyttelijöiden sijasta vaikka joku Hollywood ammattilainen, joka vetäisi noi itkukohtauset Oscar patsaan arvoisesti, mutta näemmä ovat CNN:llä siihen jo liian pihejä.


Sellaista elokuvaa suosittelen katsomaan, kuin Häntä heiluttaa koiraa (WAG THE DOG), jossa kuvataan juuri tätä jenkkimedian ja Hollywood tuottajien yhteistyötä.

Se kertoo Yhdysvaltain presidentin poliittisesta avustajasta (Robert De Niro), joka peitelläkseen päämiehensä seksiskandaalia järjestää lavastetun ulkopoliittisen konfliktin Hollywood-tuottajan (Dustin Hoffman) avulla.

Emmehän me tällä hetkellä edes tiedä, että josko tällä lähi-idän Hamas konfliktilla olisikin ollut joku peittelyoperaation motiivi ? Jos kerta CNN turvautui tällaiseen räikeään lavastukseen hakiessaan lisää draamaa ja ihmisten empatiaa. 

Mutta selvästi tämäkin lavastettu 8-vuotiaan tytön Hamas satu tuotettiin vain, jotta saataisiin ihmiset vihaamaan enemmän Hamasia, koska tämä koko lähi-idän konflikti perustuu näiden kahden ryhmittymän islamistien ja sionistien väliselle konfliktille.



Suursijoittaja George Sorosin NGO-säätiöt rahoittavat tälläkin hetkellä mm. lukuisia Hamasia tukevia järjestöjä eri puolin maailmaa. Joten mitäs luulette, että miksi sionisti Soros näin haluaa tehdä ? 

No koska hän haluaa edistää tämän lähi-idän konfliktin tuhoaineksia.