http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 24, 2023

Epstein oikeudenkäynnissä todistanut Carolyn Andriano kuollut viime toukokuun lopulla

 


Yksi Jeffrey Epsteinin uhreista Carolyn Andriano (kuvassa keskellä) todisti aikaisemmin tänä vuonna oikeudessa mm. Ghislaine Maxwellia vastaan.

Kyseessä oli 36 vuotias nainen, joka joutui nuorena Epsteinin hyväksikäytön kohteeksi.

Nyt tämä Carolyn Andriano kuoli viime toukokuun lopulla, kun hänet löydettiin kuolleena Floridalaisesta hotellista.

Jostain syystä media päätti salata tämän kuolintapauksen näihin viikkoihin asti ja nyt tämä juttu nousi vasta otsikoihin. Poliisi ja viranomaiset väittivät taas kuolinsyytä huumeiden yliannostukseksi.

He väittivät, että kuolleen ruumiista löytyi yliannostuksen määrät mm. metadonia, fentanyyliä ja alprazolam nimistä lääkettä, joka on taas bentsodiatsepiineihin kuuluva lääkeaine.

Andriano oli kuitenkin tunnustanut vuonna 2021, kuinka hän oli jäänyt koukkuun kokaiiniin sekä särkyläkkeisiin.


Jeffrey Epsteinin hyväksikäytön kohteena 4 vuotta

Jefffrey Epstein käytti Andrianoa seksuaalisesti hyväkseen, kun Carolyn oli vasta 14 vuotias ja teot sijoittuivat vuoteen 2001. Hyväksikäyttö tapahtui hänen Palm Beachin huvilalla.


Vuonna 2017 Floridassa sijaitsevasta West Palm Beach hotellista löytyi kuolleena muuan Leigh Skye Patrick (kuvassa), joka oli 29-vuotias nainen, jonka kaksoissisko Selby Patrick selitti siskonsa huumeriippuvuuden johtuneen Epsteinista.


Mikä on nyt Epsteinin oikeudenkäynnin tämän hetkinen tilanne ? 

Jeffrey Epsteinin naisystävä Ghislaine Maxwell (60) sai jo 20 vuoden tuomion toimittuaan Epsteinin oikeana kätenä, jolloin hän hankki Jeffreylle alaikäisiä tyttöjä hyväksikäytettäväksi. 

Lisäksi hänelle määrättiin 750 000 dollarin sakot toimittuaan näissä alaikäisiin lapsiin kohdistuneissa ihmiskauppatehtävissä.


Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell mm. tunsivat henkilökohtaisesti brittihovin kuninkaallisen perheen, jonka ansiosta he saattoivat mm. käyttää kuninkaallisen perheen yksityisomisteista huvilaa, joka sijaitsee Balmoralin linnassa.

Tässä Ghislaine ja Jeffrey istuvat kyseisen Skotlannin, Aaberdeenissa sijaitsevan Balmoranin linnan tiluksilta löytyvän hirsihuvilan terassilla.


Tässä näkyy oikealla valokuva, jossa Englannin Kuningatar Elisabeth II istuu samaisen hirsihuvilan terassilla.

Mutta mikä olikaan tämän Mossadin agentti Jeffrey Epsteinin suhde brittihoviin ? 

Mikä oli sen intressi ? 


Ghislaine Maxwellin mediamoguli isä Robert Maxwell toimi mm. vakoojana Mossadille sekä MI6:lle.


Hänellä oli myös yhteydet ukrainalaissyntyiseen gangsteriin Semion Mogilevichiin, joka rikastui mm. 1980-luvulla, jolloin hän ryhtyi järjestämään Neuvostoliitosta Israeliin muuttaneiden juutalaisten omaisuuden myyntiä, luvaten lähettää sinne muuttaneiden osuutta myynneistä. 

Mutta vetikin rahat omaan liiviinsä. Samalla Mogilevichin epäiltiin harjoittaneen salakuljetusta, aseiden salakuljetusta, uraanikauppaa, prostituutiota, uhkepelejä ja mustan pörssin kauppoja.

Hän päätyi lopulta aina FBI:n ja Britannian poliisien etsintäkuulutettujen listalle, mutta hänet pitädettiin Venäjän poliisin toimesta vasta vuonna 2008.


Kuka värväsi Jeffreyn Mossadille ?

Vuonna 1991 Ghislaine Maxwell oli vasta 29 vuotias ja pyöri jo tuolloin New Yorkin eliittipiireissä. Siellä hän törmäsi mm. Donald Trumppiin sekä Clinttoneihin.

Myös samana vuonna hänen isänsä ruumis tippui mereen huvijahdilta keskellä Kanarian saarten merta, josta hänen ruumiinsa myöhemmin löydettiin alastomana kellumasta Atlantin valtamerestä. Viralliseksi kuolinsyyksi väitettiin sydäkohtausta ja hukkumista. Mutta Ghislaine on kertonut, että hänen perheensä on taas tapauksesta eri mieltä ja uskoo isänsä tulleen murhatuksi ja tämän kertoi myös julkisuudessa Ghislainen veli Ian muutama vuosi sitten.

Ghislaine oli ensin vuonna 1991 vain läheinen ystävä Jeffrey Epsteinille, mutta heidän suhteensa syveni vuonna 1992 ja laajeni bisnesyhteistyö suhteeksi.

Maxwell kertoi kuinka hänelle annettiin tehtäväksi värvätä Jeffreylle työntekijöitä sekä palvelijoita.

Ajallisesti on jopa mahdollista, että Robert Maxwell olisi ehtinyt värvätä Jeffrey Epsteinin Mossadille, koska Jeffrey ja Ghislaine pyörivät jo yhdessä vuonna 1991, vielä ennen kuin Robert lensi mereen siellä Karanian saarilla ökyjahdiltaan.



Jeffreyn Mossad yhteys vie suoraan Israeliin

Kun kerran tämä Jeffrey Epstein toimi Mossadin palveluksessa, niin silloin siitä menee suora linkki Israeliin.

Joten silloin tämän koko Epsteinin saaren kiristystoiminta toimi Mossadin valvovan silmän alla, mutta vieläkin mielenkiintoisempaa olisi tietää, että ketkä tahot siellä taustalla toimivat sen rahoittajina ? 

Sitä kautta toki Israelin valtio pystyi vaikka kiristämään jenkkiläisiä poliitikkoja, kun heillä oli heistä salakuvattuja videoita, jossa he panevat pikkulapsia Epsteinin saarella.


Jeffrey Epstein kun järjesti asiakkailleen mahdollisuuden tulla saarelle hänen yksityisomisteisella Lolita Express nimisellä lentoyhtiöllä, jonka koneissa oli mahdollista päästä jo panemaan lapsien kanssa, kun siellä oli jo näitä mm. 12-vuotiaita lapsiprostituoituja odottamassa asiakkaitaan.

Seuraavasta osoitteesta näkee tuon Lolita Express lentoyhtiön menneiden lentojen lentolokilistat.


Mutta tämän Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kytkökset ulottuvat aina lopulta Roomaan ja Vatikaaniin asti, koska sieltä Italiasta käsin toimivat nämä maailman rikkaimpiin kuuluvat suvut, jotka onnistuneet toimimaan myös Rockefellerien ja Rothschildien yläpuolella.

Samoin myös Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on suorat yhteydet Vatikaaniin.

Kun nämä kaksi tiedustelupalvelua ovat lähteneet harjoittamaan mm. ihmiskauppaa, lasten salakuljetuskauppaa, huumekauppaa, aseiden salakuljetusta, jota he tekevät näille maailman rikkaimmille roistosuvuille.


Lähteet: EU USA Today