http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 01, 2023

Kanadan parlamentti palkitsi 98 vuotsiaan SS Waffen joukoissa II-maailmansodassa taistelleen natsiveteraanin


Kanadan parlamentti järjesti muutama päivä sitten Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyn vierailun yhteydessä palkitsemistilaisuuden, jossa palkittiin II-maailmansodassa natsien SS Waffenin divisioonassa taistellut kanadan-ukrainalainen Yaroslav Hunka.

Miestä juhlistettiin siellä II-maailmansodan sotasankarina, koska hän taisteli silloin Venäläisiä vastaan. 

Uutistoimisto AFP mm. totesi, kuinka Kanadan parlamentin puhemies Anthony Rota totesi miehen olevan sotasankari.


Sitten tämän natsipaljastuksen teki eräs britannialainen toimittaja nimeltään Warren Thorton, joka joutui vähäksi aikaa poliisin pidättämäksi tämän johdosta.

Tämän johdosta brittimedia hyökkäsi Thortonia vastaan ja valehteli, että Thortonin kertoma asia olisikin disinformaatiota.

Mutta noloin kohta tapahtui kun nyt viikko sitten sunnuntaina 24.09.2023 Friends of Simon Wiesenthal Center paljasti, että tämä Yaroslav Hunka tosiaan oli natsiveteraani.

Nyt sitten lopulta Helsingin-Sanomat joutui raportoimaan tämän palkitun sotaveteraanin natsitaustan. Mutta siihenkin piti Hesarin vetää vielä Venäjän propaganda koneisto mukaan, koska tunnetaanhan Hesarin journalismi vahvasti länteen päin kohdistuneesta agendasta ja Venäjä vihamielisestä journalismistaan.

Lähteet: Helsingin-Sanomat 

Infowars