http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 05, 2018

Tiesitkö että SUOMI ENSIN ry:n perusti SUPO salaisella toimeksiannolla


Vuonna 1998 kaksi Närpiössä kiinni jäänyttä kettutyttöä värvättiin SUPO:n palvelukseen ja tämän johdosta he välttivät tuomionsa eräästä turkistarhaiskusta, jossa he olivat mukana.Supo antoi näille kahdelle kettutytölle määräyksen tuolloin vuonna 1998 perustaa Suomi Ensin nimisen -ryhmän, jonka tarkoitus olisi nostaa isänmaalliset huonoon valoon.

No nämä kettutytöt eivät kuitenkaan perustaneet Suomi Ensin -ryhmää, vaan tämä Suomi Ensin ryhmä perustettiinkin vasta melkein parikymmentävuotta myöhemmin.

Suomi Ensin liikkeen tarkoitus oli siis SUPO:n tavoitteen mukaan lisätä väkivaltaista ekstremismiä, jolla tarkoitetaan väkivaltaa, jota käytetään, sillä uhataan, siihen kannustetaan tai se oikeutetaan aatemaailmalla perustellen.No pääsikö SUPO tavoitteeseensa ? Sen voi jokainen itse päätellä.

SUPO:n tavoitteena on edelleen saada aikaan tätä väkivaltaista ekstremismiä, jolla kaikki kansallismielisyys saadaan näyttämään väkivaltaisten öykkärien, isänmaallisten juoppojen, uusnatsien jne. toiminnaksi.

Tehtävässään he onnistuvat myös senkin vuoksi, ettei näitä "matut v*ttuun" huutelevia öykkäreitä tarvitse edes SUPO:n houkutella EU-ruplasalkuilla. Vaan he tulevat ihan itse paikalle kun kutsutaan. Siihen tarvitaan vain riittävän hyvä ryhmän organisointi. 

Suojelupoliisin pääasiallinen tavoite on juuri ylläpitää tämän Suomessa vaikuttavan äärioikeiston kansallismielinen kenttä hyvin marginaalina, jottei se pääse yhdistymään keskenään ja juuri tässä väkivaltainen ekstremismi on oivan tehokas keino antaa isänmaallisuudesta tämä väärä kuva julkisuuteen. Jos nyt kuitenkin mennään siihen itse asiaan, että näkeekö SUPO tässä kovaan ääneen pakolaisia Suomesta ulos vaativissa öykkäröivässä suomalaisissa turvallisuusuhkaa niin eivät näe.

Sillä SUPO luokittelee turvallisuusuhkan aivan eri muulla tavalla ja tämä Suomen korruptoituneen eliitin suurimmaksi uhaksi nimittämä vihapuhe on aivan muuta puhetta kuin lehdistä kaiken uskovat tavikset voisivat luulla. Koska vihapuheella tarkoitetaan näitä totuudenpuhujia. 

Ihmisiä jotka ovat löytäneet totuuden ja alkavat levittää sitä ympärilleen. Heidät nähdään tälle korruptoidulle hallinnolle erittäin suurena uhkana, koska tämä kansanosa ei enää ole hallittavissa, eikä heidän poliittiset mielipiteensä ole enää ostettavissa.

SUPO on tämän kaiken keskellä pelkkä korruptoituneen eliitin verikoira, joita he usuttavat vastavakoilun keinoin suomalaisten toisinajattelijoiden kimppuun. 


SUPO tosin ilmoitti tämän vuoden alussa, että sen palvelukseen palkataan 100 uutta henkilöä terrorismintorjuntayksikköön. Samalla Supon päällikkö Antti Pelttari kertoi, että SUPO:n seuraamien islamisteiksi luokiteltujen henkilöiden määrä kasvoi jo 370:een.

Vaikka SUPO ilmoittaakin julkisesti seuraavansa näitä islamisteja, niin se käyttää myös samalla useita miljoonia euroja Suomen veronmaksajien rahoja pelkkien tavallisten Suomen kansalaisten seurantaan. Vain sen takia, että jollain tavallisellakin työssäkäyvällä suomalaisella nyt vain sattuu olemaan omia henkilökohtaisia negatiivisia poliittisia mielipiteitä tämän maan hallituksesta ja telekuuntelukin onnistuu nykyään SUPO:lta hyvin helposti ilman mitään sen kummempia lupia.

Mutta koska nämä ääri-islamilaiset Jihadisti-kurkunleikkaajat eivät täältä Suomesta minnekään katoa, vaan ne lisääntyvät vain ajan kanssa. Joten Suomen sisäministeriöllä on jo käytännössä kädet veressä tuon Turun viime elokuisen jäljiltä ja SUPO siirtyi vielä sisäministeriön alaisuuteen vuonna 2016.