http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2018

Suggestoitiinko Elina Lepomäki Bilderberg reissulla liittovaltion kannattajaksi


Ei ole kulunut kuin vain muutama vuorokausi viime viikonloppuna Italiassa järjestetystä salaisesta Bilderberg kokouksesta, niin jo nyt siellä käynyt Kokoomuksen Elina Lepomäki julistaa nyt että "Kokoomuksesta vaatimus... On otettava askelia kohti Euroopan liittovaltiota".

Miten poliittinen suggestio toimii

Poliittisten kulissien takana toimivien operaattorien suggestio toimii sillä tavalla, että siinä käytetään poliitikkojen kohdalla mm. uhkailua, painostamista sekä muuta kiristystä, jotta nämä poliitikot suostuisivat julistamaan tätä globalistirikolliseliitin poliittista agendaa johon EU:n kohdalla kuuluu mm. tämä liittovaltiohanke.

Se että miten Kokoomuksen Elina Lepomäki alkaa välittömästi vain 3 päivää Bilderberg kokouksen jälkeen julistamaan, että Kokoomuksen vaatimus on liittovaltioon päin kääntyminen. Tämä viestii suorasta eliitin toiminnasta ja painostuksesta Lepomäkeä kohtaan ja nämä kolme mahdollista vaihtoehtoa ovat uhkailu, kiristys ja lahjonta. 

Lepomäki on todennäköisesti päätynyt tähän viimeisimpään eli lahjontaan ja hänelle on vasta järjestetyssä Bilderberg kokouksessa luvattu uranostetta jossain Eurooppalaisen sijoituspankin johdossa, joka palkkiovirka ohjataan hänelle muutaman vuoden päästä.

Mutta tähän palkkiovirkaan sisältyy myös vaatimus ja se on Kokoomuspuolueen liittovaltiokehityksen integraation julistus, jonka Lepomäki toteutti välittömästi salaisesta Bilderberg kokouksesta palattuaan.

Lähde: Demokraatti-lehti