http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 25, 2018

Matto vedettiin Roseanne Barrin alta Hollywood mogulien toimesta


80-luvulla tunnetuksi tulleesta Roseanne sarjasta tuttu komedienne Roseanne Barr oli mediassa esitettyjen väitteiden mukaan laittanut äskettäin nettiin rasistisen Twiitin Obamasta, jossa vertasi häntä apinaan. 

Tämä sai sitten päättämään tällä kaudella ohjelmistoon palanneen Roseanne sarjan uusimman kauden kyseisen ohjelman tuottajien toimesta.
Elokuvalegenda Marlon Brando rohkeni sanomaan vuonna 1996 Tonight showssa, että kuinka Hollywoodia hallitsisivat juutalaiset ja tämä sai silloin mm. tunnetun Jewish Defence League järjestön raivoihinsa.

Tämä johti lopulta siihen, että Brando joutui aina erään juutalaisen rabbin eteen polvistumaan kuin alistettu koira ja rupesi siellä vielä suutelemaan tämän Hollywoodin elokuvatuottajasukuihin kuuluvan rabbin jalkoja, jotta tämä ei lopettaisi hänen uraansa. Kaikki tämä kerrotaan dr. David Duken kirjassa Juutalainen Ylivalta (Jewish Supremacism)

Sitten vielä tämän jälkeen Brando pakotettin julkisesti pahoittelemaan tätä juutalaisiin Hollywood elokuvatuottajiin kohdistettua kritiikkiä kaikkialla mediassa.Hollywood on aina ollut rikkaiden ja poliittisesti vaikutusvaltaisten juutalaisten elokuvatuottajasukujen hallussa ja tämän kertominen ei ole mitään juutalaisvastaisuutta. Mutta se miksi nämä Hollywoodissa salaista valtaa pitävät juutalaiset suuttuivat mm. tuosta Brandon kommentista 90-luvulla johtuu siitä, että koska heillä on jatkuvat ja tiiviit suhteet myös USA:n hallitukseen.

Jo tämä viime vuonna alkanut Pizzagate skandaali paljasti sen, että kuinka pelkästään Hollywoodin pedofiiliverkosto toimii yhteistyössä Washington DC:n korkeimpien poliittisten tahojen kanssa jne.Alex Jones kertoi että Roseanne Barr on vapaa-ajattelija ja hänen kaltainen julkisuudenhenkilö nähdään Hollywoodissa poliittiseki uhkaksi.Roseanne oli mm. muutama vuosi sitten puhunut MK ULTRA:sta Venäläisomisteisen RT-kanavan ohjelmassa. 

Tiedä vaikka tämä kyseinen RT-haastattelu olisi vasta nyt tullut Roseanne sarjan tuottajille selville.

Enemmän näissä suosittujen amerikkalaisten tv-kanavien tilannekomediasarjojen (engl. situation comedy/sitcom) peruuttamisissa ihmetyttää se, että eikö näitä tv-kanavien omistajia kiinnosta lainkaan ne menetetyistä tv-katsojista tulleet tappiot ? 

Vaikka toisaalta näillä kyseisten kanavien omistavien kasaarijuutalaisten miljardöörien rahat eivät lopu millään, koska heidän rahahanat tulevat suoraan USA:n veronmaksajien taskuista. Koska juuri nämä samat USA:n keskuspankin yksityisesti omistavat miljardöörit ryöstävät veronmaksajien rahat omiin taskuihinsa. Mutta vielä lisäksi laittaa myös yksityistenkin sekä valtioiden pankkilainojen korot taskuihinsa.


Viihdeteollisuuden mogulit voivat päättää kenen tahansa uran tuosta vaan

Totuus siitä kuinka nämä viihdeteollisuuden mogulit voivat päättää kenen tahansa viihdetaiteilijan uran tuosta vaan pitää paikkaansa. Kävihän täällä Suomessakin muutama vuosi sitten se, että kun erään Mamba nimisen yhtyeen solisti Tero Vaara erehtyi julkisilla kotisivuillaan kritisoimaan näitä työhaluttomia maahanmuuttajia sekä islamia, jota hän ei toivota tervetulleeksi Suomeen. Niin sen seurauksena hyvin monet Suomessa toimivat kaupalliset radiokanavat Yleä myöten laittoivat koko Mamba yhtyeen kappaleet soittokieltoon poliittisista syistä. Joten syystäkös kyseinen Mamba yhtye ilmoitti tuolloin vuonna 2014 jäävänsä pitkälle tauolle.

Joten mitä tällainen kertoo Suomen nykyisestä sananvapaudesta, jos edes julkisella viihdetaiteilijalla ei ole oikeutta kritisoidan jotain ulkomaalaista maahanmuuttajataustaista muuttoliikettä, jonka salainen ja poliittinenkin tarkoitus on tuhota kaikki Suomen kansallisidentiteetit.

Sillä tämä maailmassa salaista valtaa pitävä valtaeliitti keksi jo Neuvostoliitossa Lev Troskin (kuvassa) johdolla tällaisen taikasanan rasismi, jolla estetään kaikki sananvapaus ja luodaan sen johdolla fasistinen valtio.

MV-lehteä vastaan tämä sama eliitti hyökkäsi alusta lähtien tuolla rasismi sanalla ja MV-lehteä syytettiin myös vihajulkaisuksi.

Mutta mitä tämä vihapuhe oikein sitten on, jota ei eliitin mukaan tule sallia yhdellekään kansalaiselle ? 

Se vihapuhe on oikeasti juuri sitä valtiollista vastarintaa johon sinä olet Suomen perustuslaissakin oikeutettu. Mutta kun tähän asiayhteyteen tuodaan tämä taikasana "rasismi" mukaan, niin silloin sinulta viedään kaikki perustuslailliset oikeudet mielipiteen ilmaisuun, uskonnonvapauteen jne. 

Sen sijaan tämä poliittisesti vaikutusvaltaisista rikollisista koostuva valtaeliitti ei ole vieläkään uskaltanut tuoda tähän EU:n perustuslakiin sellaista lakipykälää, joka kieltää kaiken valtaeliitin kritisoimisen. Aivan kuten esim. Englannissa vielä 1600-luvulla jokainen Englannin kuningatarta julkisesti solvannut joutui lain mukaan julkisesti hirtettäväksi.

Vaan mielummin tämä kabineteissa piilotteleva eliitti keksii yhä järjettömimpiä lakeja, joilla se yrittää tukahduttaa kokonaan tämän länsimaisten sivistysvaltioiden sananvapauden ja tuoda tilalle brutaalin ja fasistisen liittovaltiomallin koko Euroopan unionin alueelle.   


Ranskalainen kirjailija ja valistusfilosofi Voltaire tiesi tämän jo tuolloin satoja vuosia sitten, että tietääksesi ketkä kontrolloivat sinua ovat ne joita sinun ei sallita kritisoivan. Joten nämä Hollywoodin rikkaiden elokuvatuottajasukujen koukkunokat eivät varmasti loukkaannu siitä, että jos joku Hollywood tähti vertaa USA:n entistä presidenttiä apinaan. 

Sillä kyllä silloin tässä on oltava taustalla jotain paljon syvempää, minkä takia Roseanne Barr nähtiin jo ns. poliittiseksi uhkaksi ja täytyi sen vuoksi raivata pois julkisuudesta.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201806252201033787_vd.shtml

https://www.independent.co.uk/news/world/weeping-brando-apologises-to-jews-1304594.html