http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 11, 2018

Onko tosiaan käynnissä maailman julkkisten itsemurhaviikot


Vaikutusvaltaiset pedofiiliverkostot Yhdysvalloissa joihin kuuluu tunnettuja henkilöitä ovat viimeisten parin vuoden aikana tilanneet jo lukuisten julkisuudenhenkilöiden salamurhia. Viime vuonna epäilyttäviä kuolemantapauksia olivat Yhdysvalloissa mm. ent. lapsinäyttelijä Anton Yelchinin (27) kuolema, jossa miehen väitettiin kuolleen kun hänen autonsa peruutti hänen itsensä päälle, että mies jäi lopulta puristuksiin autonsa ja kotinsa portin väliin.

 Eivät sentään sortuneet siihen, että olisivat kertoneet miehen ajaneen itsensä yli autolla tehden itsemurhan.
Sitten myös viime vuonna rocktähdet 52 vuotias Chris Cornell (Soundgarden yhtyeestä tunnettu) ja 41 vuotias Chester Bennington (Linkin Park yhtyeestä tunnettu) kuolivat kumpikin valtamedian mukaan oman käden kautta hirttämällä. 

Internetissä alkoi liikkumaan näiden jälkeen huhuja, että kumpikin heistä olisi ollut aikomassa paljastaa hyvin tunnettuja viihdealan pedofiilejä.Tammikuussa tänä vuonna Portugalissa vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin katoamista tutkinut yksityisetsivä Kevin Halligen kuoli hämärissä olosuhteissa.Sitten huhtikuussa Ruotsalainen DJ Avicii (28) löydetään kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa. Hänet puukotettiin hengiltä ja oli useiden huhujen mukaan aikomassa paljastaa vaikutusvaltaisen pedofiiliverkoston lapsikauppaan liittyviä asioita.

Aviciin kuolema lavastettiin itsemurhaksi ja puukotuksen jäljet väitettiin, että hän olisi rikotulla viinipullolla viiltänyt itsensä hengiltä. 

Kuitenkin ensimmäiset julkisuuteen annetut tiedot miehen kuolemasta väitettiin, ettei siihen liittynyt mitään rikosta.Nyt sitten viime viikolla ensin 55-vuotias muotisuunnittelija Kate Spade löydettiin kuolleena New Yorkin asunnoltaan. Yhdysvaltalaismedioissa julistettiin välittömästi, että kuolinsyy oli itsemurha.Spaden kuolemasta ei kuitenkaan liikkunut julkisuuteen juuri mitään muita tietoja kuin vain se, että nainen oli muotialalla hyvin tunnettu tekijä ja hän oli tunnettu erityisesti 90-luvulla lanseeratusta merkkilaukkumerkistään.Tästä kului vain muutama vuorokausi kunnes jälleen tuli ilmoitus kuuluisan julkisuudenhenkilön poismenosta kun tv:stä tuttu 61 vuotias julkkiskokki Anthony Bourdain löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Pariisista. 

Tiedotusvälineet julistivat myös tämänkin kuolintapauksen lähes välittömästi itsemurhaksi ja kertoivat, että Bourdain oli löytynyt hirtettynä hotellin kylpytakkinsa vyöhön. 

Nyt brittiläinen Mirror lehti innostui lisäämään lisää propaganda-löylyä koneeseen, että kuinka "salaliittoteoreetikot" olisivat raivostuttaneet Bourdainin fanit maailmalla julistamalla, että Bourdain ei tehnyt itsemurhaa, kun uutinen Bourdainin kuolemasta tuli.  Alex Jonesin lähteiden mukaan Anthony Bourdain oli viime aikoina tutustunut Tesla yhtiön pääjohtaja Elon Muskin kanssa ja kuullut hänen kauttaan monista asioista jotka avasivat Bourdainin silmät. 

Jos tämä pitää paikkaansa niin aina silloin kun tuon luokan julkisuudenhenkilö alkaisi käyttämään julkisuusasemaansa näiden tiettyjen asioiden kertomiseen, niin se saa aina tältä ns. kaapissa piilossa olevalta eliitiltä paskat housuun. 

Koska tämä rikollinen valtaeliitti tietää sen täysin miten voimakas vaikutus tällä heidän omistamallaan valtamedialla on ihmisiin. Siksihän he tekivät siitä jo aikoja sitten valtamediana esiintyvän valemedian.


Bourdain oli ensimmäisiä julkisuudenhenkilöitä, jotka uskalsivat vuotaa Hollywood tuottaja Harvey Weinsteinin kähmintäkohun. Hän kutsui jo miestä Twitterissä kutsumalla näin; "Voisimmeko jo käyttää hänestä sanaa raiskaaja #Weinstein".Bourdain ei ollut myöskään mikään Hillary Clintonin suuri kannattaja, vaan antoi hänenkin kuulla kunniansa Twitterissä Weinstein ahdistelu skandaalissa.

Alex Jones mainitsi nyt, että Elon Musk saattaa olla tällä hetkellä hengenvaarassa ja jos hän löytyy myös hirtettynä kuten Bourdain, niin silloin tässä koko vyyhtissä löytyy jo punainen lanka. 

Sekin on hyvin mahdollista, että Bourdain tunsi myös tämän New Yorkilaisen muotisuunnittelija Kate Spaden. Olihan Bourdain syntyjään New Yorkista. 

Pedofiili-eliitti ei säästä ketään joka heidän varpaille astuu

Kuten Alex Jones tuossa yllä olevassa äänitteessä sanoo, että kuinka nyt tämä pedofiili-globalistien eliitti eliminoi jokaisen joka uskaltaa astua heidän varpailleen ja olisi kyseessä vaikka kuka tahansa maailmankuulu rokkari, räppäri, toimitusjohtaja DJ, näyttelijä tai joku muu tv:stä tuttu henkilö, niin mikäli he yrittävät paljastaa tätä pedofiiliverkostoa niin heidät eliminoidaan jokainen.

Nyt viimeisen viikon kuluessa näyttäisi olevan jo käynnissä poikkeuksellisen luokan eliitin tappotalkoot ja tällainen  käyttäytyminen heiltä viestii heidän keskuudessaan vallitsevasta paniikista.

NEONNETLE.com sivusto taas väittää, että Anthony Bourdain sai viikkoja ennen kuolemaansa tappouhkauksen suoraan Hillary Clintonilta koska Bourdain halusi paljastaa erään eliitin Atlantassa toimivan pedofiiliverkoston.Elokuvaohjaaja Stanley Kubrick kuoli myös ennenaikaisesti kun hän oli leikkaamassa elokuvansa Eyes Wide Shut ohjaajan leikkausta (director's cut). Mutta Kubrick kuoli tuona aikana ja tuotantoyhtö ei lopulta suostunut julkaisemaan 24 minuuttia ohjaajan versiosta, koska siinä olisi paljastettu tästä maailman salaisesti toimivasta valtaeliitistä jo liikaa. Kun taas tässä julkaistussa versiossa on vain mukana nämä Illuminatin salaiset seksiorigiakohtaukset, jotka muuten vielä kuvattiin Rothschild pankkisuvun omistamassa Cháteau de Ferriéres palatsissa.Tämä kuva sen sijaan on aito ja se on napattu Rothschildien yksityisistä juhlista vuonna 1972, jotka järjestettiin juuri tuossa samassa Cháteau de Ferriéres palatsissa, jossa kuvattiin nämä Kubrickin Eyes Wide Shut elokuvan eliitin ryhmäseksiorigiakohtaukset. Kuten myös tämän Illuminaatien salaisen eliitin valta-asemakin on edelleen salaista, niin myös heidän kemuissaankin teemana on naamiaiset, koska eiväthän nyt nämä maailman valtaa salaisesti harjoittavat psykopaatit suostu luopumaan naamareistaan edes omissa juhlissaan.

Kaikki tämä salamyhkäisyys joka tulee heidän toimintaansa liittyy juuri siihen, että he todellisuudessa pelkäävät näyttää tuon todellisen maailmanvaltansa. Koska jos tämä heidän vehkeilynsä paljastuisi kansainvälisesti, niin heidät kirjaimellisesti tultaisiin mestaamaan julkisesti.Jotain suurempaa on kyllä tekeillä koska ei muuten Vatikaanin valtiosihteeri Pietro Parolin olisi käynyt nyt Bilderberg kokouksessa.Mikä saa eliitin pedofiilit tappamaan vaikka maailmankuuluja julkkiksia ? 

Syy tähän miksi nämä maailmankuulut pedarit ovat valmiita tappamaan vaikka maailmankuuluja julkkiksia vain sen takia, etteivät he jäisi kiinni. Koska muuten jos he jäisivät kiinni lapsiprostituution, lapsikaupan sekä lapsiin kohdistuvan pedofilian harjoittamisesta. 

Niin kun koska kyseessä on tällainen joukko myös tunnettuja julkisuudenhenkilöitä mm. monikansallisista levy-yhtiöistä, elokuvatuotantoyhtiöistä, monikansallisista yhtiöistä. 

Joten jos yhdenkin lapsiinsekaantujan maine menee, niin he eivät enää sen jälkeen kykene toimimaan tuon eliittitason ravintoketjun huipulla.

Ylhäällä kuvassa oleva Harvey Weinsteinilta meni maine ja hänet erotettiin sen seurauksena myös omasta elokuva-alan tuotantoyhtiöstään.

Eli maine meni maailmalla ja varsinkin nämä Illuminatin vapaamuurarit ovat hyvin tarkkoja siitä, että loosin jäseneksi kelpaavat vain sellaiset joilla on puhdas maine.
Paavikin voi toimia niin kauan virassaan vaikka on lapsen koskija. Mutta jos hänen kyseinen taustansa paljastettaisiin Weinsteinin kaltaisella #mee too kampanjalla, niin tuo jo riittäisi siihen, että Paavi joutuisi eroamaan virastaan.

Mutta koska Paavi on itse myös pedofiili, niin siksi hän myös suojelee Vatikaanista asti muita katolilaisen kirkon piirissä toimivia pedofiilejä.

Tämä Illuminatin eliitti toimii silti edelleen aivan omien sääntöjensä mukaan, koska heille pedofilia, laiton kansainvälinen lapsikauppa, lapsiprostituutio, lasten uhraaminen saatanalle/okkultistisille jumalille (mm. Moolok) sekä heidän verensä juominen on sallittua, koska näin tehtiin myös Babylonian aikoinakin.


Lähteet: http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2016/05/kuvia-rothschildien-salaisista-bileista.html

neonnettle.com

Sky News

https://steemit.com/news/@zen12/chester-bennington-s-friend-he-was-murdered-by-elite-pedophiles

 Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä (blogi)

Collective-evolution.com

MV-lehti

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000635677.html