http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2018

Kokoomusedustajien järjettömät aivopierut Suomen nostetuista EU-maksuista pöyristyttävät


Vain viikkoja sitten Kokoomuksen valtionvarainministeri Petteri Orpo totesi Suomen hyötyvän korotetuista EU:n jäsenmaksuista.Nyt vielä tähän päälle Kokoomuksen euroedustaja (meppi) Petri Sarvamaa toteaa nettisivuillaan EU:n Suomen osalta korottuneen jäsenmaksun olevan kannattava investointi Suomen tulevaisuuteen nykypäivänä.Suomen EU nettomaksuja nostettiin tälle vuodelle peräti 81 miljoonaa euroa ja tämä väitettiin sillä, että Suomessa olisi tapahtunut talouskasvua. Joten tämä talouskasvu täytyy sittten kompensoida tällä tavalla, että nämä Euroopan keskuspankin omistavat talousrikolliset voisivat imuroida voitot omiin taskuihinsa.

Mikä saa juuri Kokoomuspellet kertomaan näin järjettömiä aivopieruja korotettujen EU-nettomaksujen hyödyllisyydestä ?

Valemediaa jo pitkään seuranneet ovat varmaan huomanneet, että miltei jokainen kansanedustaja tai ministeri joka kehuu näitä Suomen osalta korotettuja EU:n jäsenmaksuja ovat miltei kaikki Kokoomuspellejä.

Mikä saa nämä Kokoomuspellet väittämään tuollaisia valheita toimittajille sekä lehdille ? Mitäs se Urho Kaleva Kekkonen totesi aikanaan Suomen presidenttikaudellaan Kokoomuksesta.

Hän sanoi, että "Älkää ikinä päästäkö Kokoomusta valtaan tässä maassa. Koska ne tuhoavat muuten koko Suomen". 

Mutta näin tässä on jo päässyt käymään.

Tämän Kokoomuksen salaisesta rahoituksesta tulee osa erään New Yorkissa sijaitsevan juutalaismiljardöörien omistaman sijoituspankin kautta. 

Miljoonat sitten maksellaan Kokoomukselle CIA:n rahaliikenteen seassa ja taustalla vaikuttavat myös amerikkalaiset konsulttiyhtiöt, jotka myös hoitavat näiden Kokoomuspelle edustajien lahjomiset. Jotta he alkavat julkisuudessa mm. sanomaan jotain tällaisia kehuvia kommentteja näistä Suomen 81 miljoonalla eurolla korotetuista EU:n nettomaksuista.

Kun totuus näistä EU:n korotetuista Suomen nettomaksuista on se, että ne eivät hyödytä Suomea juuri millään lailla. Se on vain tällainen n. yli 300 miljoonan euron puhallus näille Wall Streetin juutalaispankkiirien talousrikollisille. Koska heidän omistamat sijoituspankit omistavat myös Euroopan Keskuspankin (EKP), josta Suomen Pankki joutuu lainaamaan kaikki nämä liikkeelle lasketut euronsa.

Eli tästä seurauksena on jatkuvasti lisää kasvava valtionvelka, jota ei näillä näkymin pystytä enää koskaan maksamaan takaisin näille Wall Streetin koronkiskureille.Aivan yhtä hyvin Suomi voisi luoda omaa rahaa vaikka se on mukana EU:ssa. Mutta koska CIA onnistui lahjomaan 1998 Paavo Lipposen hallinnon EMU-sopimuksen osalta Sauli Niinistön toimiessa tuolloin valtionvarainministerinä. 

Rikosoikeudessa tuollainen temppu olisi edelleen Suomen lain mukaan törkeä maanpetos. Koska sen seurauksena Suomen valtio velkaantui nyt tämän yli 200 miljardia euroa, joka tekisi vanhoina Suomen markkoina peräti yli 1100 miljardia markkaa. 

CIA on ohjaillut Suomen poliittista järjestelmää jo aina 40-luvulta asti, jolloin vuonna 1949 SDP alkoi saamaan sieltä salaista rahoitusta. Mutta tultaessa nykypäivään niin Kokoomuksen vaalivoitot junailtiin kaikki CIA:lta vaalivilpin keinoin. USA:n suurlähetystö oli jo vuonna 2006 painostanut Kokoomusta viemään Suomen Natoon.

Kokoomuspuolueen silloinen johto syyllistyi jo tämän Nato asian osalta suoraan maanpetokseen. Sillä Suomen lain mukaan jos vieras valtio alkaa painostamaan toista valtiota (Suomi) ja alkamalla vaarantaa sisäistä sekä ulkoista turvallisuutta sotilaallisella toiminnalla, niin tämä katsotaan jo valtionpetokseksi luokitelluksi rikokseksi josta voi tulla useita vuosia vankeutta.

Mutta Kokoomus on kuitenkin täydessä CIA:n diplomaattisessa suojeluksessa ja ylipäänsä jos joku USA:n tai Israelin valtiolle Suomessa vakoilua tekevä henkilö saadaan kiinni, niin diplomaattilait estävät hänen tuomitsemisen tässä maassa. 

Mutta heti jos joku tässä maassa jäisikin kiinni epäiltynä vakoilusta Venäjälle, niin heti alkaisivat massiiviset käräjöinnit maanpetoksesta.

Tämä kaikki kertoo suoraan siitä, että minkä vieraan valtion panttivankina Suomen hallinto on tällä hetkellä.

Valemediassa huudetaan koko ajan kilpaa, että kuinka Venäjä pyrkii vaikuttamaan Suomenkin vaaleihin. Vaikka CIA vaikuttaa näihin jokaisiin vaaleihin hyvin voimakkaasti aivan jokainen kerta. 

Mutta tästä USA:n tiedustelupalvelun sekaantumisesta Suomen jokaisiin vaaleihin ei saa puhua julkisissa tiedotusvälineissä. Tai jos joku YLE:n tai Hesarin toimittaja erehtyisi edes kirjoittamaan yhdenkin jutun tästä aiheesta, niin siitä seuraisi välittömät potkut poliittisista syistä.


Lähteet: http://www.petrisarvamaa.eu/eu-jasenmaksu-on-kannattava-investointi-suomen-tulevaisuuteen-nykypaiva/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227253-suomen-eu-maksut-nousevat-81-miljoonalla-johtuu-suomen-talouskasvusta

https://yle.fi/uutiset/3-5321043