http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 17, 2016

Suomi ja Ruotsi ei saa alistua maailmaneliitin terrorismin pelolleTeksti: Teemu Vehkala

Olen miettinyt paljon tuota yli 30 000 moniosaajan tänne tuloa, että mikä tuon homman takana oikein on. Määrä on hirvittävä ja jos kerta media on jo sen paljastanut, että joukossa on lähi-idän sotatantereiden kenraaleja ja ammattisotilaita, niin turvapaikanhakijoiksi he eivät tänne ole tulleet.


Jos täällä on nyt prikaatin verran pakolaisien seassa tulleita sotilaita, niin joku salattu poliittinen tarkoitus tälle kaikelle on olemassa. Tässä suhteessa tämä ähläm armeija on lähetetty tänne vain sen vuoksi, että jos suomen poliittinen johto ei suostu liittymään Natoon, niin silloin maailmanjärjestyksen vallassa oleva eliitti uhkaa muuten päästää tänne soluttautuneet soturit täällä irti. 
En usko siihen, että tätä etnistä tulivoimaa käytettäisiin Venäjälle hyökkäyksen etulinjana. Isis on ollut tähänkin asti vain tämän kasvottoman eliitin työväline, jolla he sisäänajavat tulevan uuden maailmanjärjestyksen alaisen fasismin. 

Pelotellaan ensin kansakunnat terrorismilla, jotta suostuisivat pelon avulla luopumaan kaikista perusoikeuksistaan. 


Kuvassa Jens Stoltenberg, joka toimi Norjan pääministerinä, 2011 kun Norjaan iskettiin verisen Utöyan verilöylyn voimin. Kyseessä oli maailmaneliitin brutaali isku Norjan valtiota kohtaan, koska Norjan valtio oli halunnut ottaa irtiottoa sotilasliitto Natosta.


Mitä Norjan pääministeri sanoikaan Heinäkuussa 2011 heti Utoöyan verilöylyn jälkeen; "Me emme suostu alistumaan pelolle". 

Suomi ei saa olla tällainen valtio, että täällä kansakunta alistuu pelolle, jos CIA/Mossad organisoi valtionterrori-iskun ja väittää, että ISIS oli asialla. Sillä ei Suomea ajeta Naton jäseneksi. 

Mutta myös Ruotsin on oltava yhtä vahva tämän globaalin eliitin valtionterrorismin uhkan edessä.