http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2016

NRA antoi Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjalle satiirista vetoapua


Yhdysvaltain kiväärijärjestö NRA onnistui vesittämään Hillary Clintonin 2016 vuoden presidentinvaalikampanjaa, kun se julkaisi Youtube -tilillään parodiavideon. 

Videolla näytetään ikään kuin itse Hillary listaisi oman presidentinvaalikampanjansa tavoitteita, joista ensimmäisenä olisi lopettaa jatkuva aseiden kieltämisrumba.

Toisena sitten olisi lukea hieman USA:n alkuperäistä perustuslakia. 

Kolmantena vielä tavata oikeita aseiden omistajia henkilökohtaisesti.

Lopulta sitten Clintonia esittävä ruksaa kaiken mustalla tussilla ja nauraa räkäisesti sekä heittää koko muistion roskiin.  


Onnea vaan Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaan, mutta lopulta Rothschildit päättävät jälleen valtioilta ryöstetyillä rahoillaan, että kenestä tulee seuraava USA:n presidentti. He voisivat sinne valita vaikka Ison Arskan jos niin haluaisivat. Yhdysvaltain kansalaiset eivät presidenttiä valitse.

Mitä yhteistä on WC-pöntön tyhjennysnapilla ja USA:n vaalilaskentajärjestelmän vaalikoneella ? 

No kummankin napin painalluksella toteutuu USA:laista demokratiaa. Painat sitten kummasta tahansa WC-pöntön napista, niin aina lähtee saman verran paskaa vessasta alas.

Typerä Jenkki kun luulee, että demokraatti paranee republikaanilla, tai republikaani demokraatilla. Paskakokkareenkin saa konvehtirasiaan ja kauniissa rasiassa se voi vaikuttaa aidolta. Sama homma pätee myös Yhdysvaltalaisella politiikassa.