http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 10, 2016

Jesuiittojen salainen vala


Okkultistinen jesuiitta järjestö (Societas Jesu) toimii salaisesti katolisen kirkon sisällä. Julkisesti heidät tunnetaan parhaiten työstään kasvatuksen, lähetystyön ja hyväntekeväisyyden parista. Mutta todellisuudessa heidän touhunsa on kaikkea muuta.

Jesuiittojen vala muistuttaa paljon vapaamuurarien valaa ja kerromme sen nyt tässä mitenkä tuo Jesuiittojen vala oikein menee, jonka jokainen jesuiitta vannoo tullessaan jesuiitaksi.


Jesuiittojen valaMinä _______ (nimi) vannon Jumalan ja kaikkien näiden pyhimysten läsnäollessa, että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen sijaishallitsija ja ainoa katolisen tai universaalin kirkon johtaja.

Tämä valta on annettu Jeesukselta. Paavilla on valta suistaa vallasta harhaoppisia kuninkaita, prinssejä, valtioita, liittovaltioita ja hallituksia. Kaikki jotka ovat laittomia ilman hänen pyhää suostumustaan ja ne voidaan turvallisesti tuhota. 

Vakuutan edelleen, että haluan auttaa ja avustaa ja neuvoa kaikkia tai ketä tahansa Hänen Pyhyytensä asiamiehistä, missä tahansa olenkin, ja tahdon tehdä parhaani luvallisesti tai luvatta hävittääkseni juurineen harhaoppiset protestanttiset ja liberaalit opit (Liberaalit opit ovat niitä joissa sinä itse valitset siihen mihin uskot).

Lupaan ettei minulla ole omaa mielipidettä ja tottelen kuin ruumis. Sodin salassa tai avoimesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan, sillä minut on ohjattu tuhoamaan ja hävittämään heidät koko maan päältä. En säästä ketään sukupuolen, iän tai kunnon perusteella. 

Minä tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa ja elävältä haudata nämä kunniattomat harhaoppiset; repiä auki heidän vatsansa ja naistensa kohdut, murskata seinää vasten heidän lastensa päät tuhotakseni ainiaaksi heidän inhottavan rotunsa.”


Aikoinaan kauan sitten ottomaanit serbiassa ja muissa itäblokin maissa miehityksessä heittivät lapset ilmaan ja nappasivat heidät pistimiinsä.

Valdolaisten lasten päät murskattiin päin kalliota, jotta heidän vanhempansa katuisivat.

Entinen katolilainen ex-jesuiitta Albert Rivero usltautui 80-luvulla kertomaan kameroille salaisesta jesuiittojenka toiminnasta.
Uusin paavi Jorge Mario Bergoglio jesuiitta.


Puolan ent. pääministeri Donald Tusk on jesuiittojen kouluttama.


Sionin viisaiden pöytäkirjoista löytyy vielä mielenkiintoinen kohta, jossa todetaan että aikanaan sionin viisaat kokivat jesuiitat itsensä kilpailijoiksi. Mutta viimeisten tuhansien ja satojen vuosien sisällä korruptoituneen eliitin sisällä on tapahtunut eräänlaista fuusioitumista. 


Esim. Italian valtion sisällä rikollisorganisaation ja mafian tahtipuikkoa heiluttaa P2-loosi, jolla on vahvat kytkennät aina valtionhallintoon.


Lähteet:http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288548055807.html