http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Prostituutio on vallan huipulla enemmän sääntö kuin poikkeus


Edelleen käynnissä oleva Aarnio -oikeudenkäynti on nostanut esiin Suomen vallan huipulla esiintyvän prostituution, jonka parissa myös monet tunnetut poliitikot ja ministerit kuluttavat aikaansa.

Asia on kuitenkin tabu, että yleensä tässä maassa ei yhdenkään ministeritason herrojen maksullisissa huorissa tehtyjä reissuja kerrota seuraavassa Seiska -lehdessä, vaikka niihinkin olisi mahdollisuus. Koska niitä mahdollisesti käytetään poliitikkoja ja ministereitä vastaan kiristyksen välineenä. 

Mutta ylipäänsä kenelle tahansa vallan huipulle nousseelle poliitikolle tai ministerille on vaikea taistella vastaan, jos on tarjolla laadukkaan näköistä naista tarjoamassa haarojaan valtiollisen eliitin palvelukseen. 


Viime kesäkuussa Helsingin huumepoliisin entisen päällikkö Jari Aarnio tutkinta sai uuden käänteen, kun yksi palveluksiaan Suomen poliittiselle eliitille tarjonnut naispuolinen prostituoitu tuli julkisuuteen ja kertoi Aarnion olleen hänen yksistä asiakkaistaan. Hän vuoti vielä sisäministeriöön tuon asian ja lisäksi kertoi, että hänellä kävi ainakin yksi tunnettu ministeri asiakkaana.

Poliisi järjesti nopeasti asiasta tutkinnan ja heille selvisikin sitten, että tämän saman prostituoidun luona kävi myös toisiakin korkea-arvoisia poliiseja asiakkaana. Samalla syntyi paniikkitilanne, että entäs jos tämä tunnetun ministerin henkilöllisyys selviäisi Seiska -lehdille jne. Joten tutkinta käsiteltiin lopulta silkkihansikkain, ettei mitään arkaluonteista pääsisi vuotamaan julkisuuteen. 


Kyseinen prostituoitu kertoi, että hänet jopa huumattiin poliisin toimesta ennen kuulusteluja, jotta hänen kertomuksensa olisi mahdollisimman sekava. Lisäksi hän väitti, että Helsingin ja Turun poliisit olisivat pahoinpidelleet hänet.

Tässä Aarnio jupakkaan liittyvässä poliisitutkinnassa kävi myös ilmi, että näitä Saara nimisen prostituution asiakkaita kuvattiin myös salaa videolle, joka kertoo suoraan tästä kuinka näitä käytetään mahdollisen kiristyksen välineenä. Eli kun kuka tahansa herra ministeri siellä käy vaaka mamboilemassa, niin hänenkin akti tallennetaan salaa nauhalle ja jos kyseinen ministeri vaikka ei suostu tekemään eliitin intressien mukaisia poliittisia päätöksiä, niin lopulta Seiska -lehti voi julkaista tämän prostituoidun kanssa käydyn vaaka mambon seuraavalla etusivulla. 


Näin tuo peli vallan huipulla valitettavasti menee ja Ilkka Kanervan seksiviesti toilailut Seiska -lehtien lööpeissä ovat vielä jääneet toistaiseksi vain tekstiviesti skandaalien asteelle. Mutta kyllä tällä Suomen korruptoituneella eliitillä olisi vaikka kuinka suurempiakin seksiskandaaleita odottamassa, jos vain olisi tarvetta niiden paljastamiseen olemassa.Cathy O'Brienin tapaus Yhdysvalloissa toi lopullisesti julki sen 90-luvulla, että kuinka ainakin USA:ssa vallan huipulla eliitillä on omat henkilökohtaiset seksiorjansa ja nämä seksiorjat ohjelmoidaan CIA:n toimesta MK ULRA project monarch seksiorja ohjelmoinnin keinoin työskentelemään USA:n eliitille seksiorjina.

O'Brien kertoi mm. siitä, kuinka hän joutui eteenkin eliitin San Franciscossa joka vuoden heinäkuussa järjestettävän Bohemian Grove leirin aikaan antamaan mm. presidenteille ja muille herra iso herroille seksuaalisia palveluksiaan, sekä toteuttamaan näiden jokaisen heidän yksilökohtaisia perverssioita fantasioitaan. 


Häntä käyttivät hyväksi myös George H.W. Bush, Ronald Reagan, Gerald Ford, Jimmy Carter sekä myös Hillary Clinton, jolla kuulemma on biseksuaaleja taipumuksia.

O'Brien paljastaa kirjassaan myös sen, kuinka useat lapset ovat myöhemmin kertoneet, että heitä oli käytetty seksuaalisesti hyväkseen Bohemian Grovessa. 

Näistä samoista asioista kertoi pintaa raapaisten myös Yhdysvaltalainen senaattori John DeCamp kirjassaan The Franklin Cover-Up. Tästä samasta aiheesta tehtiin myös aikanaan samanniminen dokumenttielokuva, joka piti julkaista USA:n televisioverkossa, mutta suuret kanavat yllätykseksi hyllyttivät sen.