http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 02, 2016

Republikaanien neuvontantaja: Meidän täytyy ampua Donal Trump


USA:n republikaanien neuvonantaja Pat Brady piti puheen Republikaanipuolueen presidentinvaalien rahoittajille ja totesi, että Donald Trump täytyy saada hengiltä, koska hänen maahanmuuttokriittiset näkemykset ovat liian voimakkaita. Brady vielä totesi, että tarkka-ampujan täytyy saada osuma päähän, että homma saadaan nappiin.


Myös republikaanien konsulttina työskentelevä Rick Wilson totesi, että Trumpilla on nyt jo liian vaarallisesti vaikutusvaltainen mies kaiken saamansa maahanmuuttokriittisen huomion kautta.

Tapaus ei ole kovinkaan uusi, koska viime kuussa huhujen mukaan Venäjä varoitti Donald Trumppia, että hänen polittista salamurhaansa suunniteltaisiin jo. 

On hyvin selvää, ettei Trump ole näiden USA:n istuvia presidenttejä rahoittavien tahojen suosiossa ja erityisesti sen vuoksi, koska mies uskaltaa kertoa kriittiset mielipiteet USA:n laittomasta maahanmuutosta sekä tästä paljon puhutusta muslimisaatiosta.

Toisaalta jos vielä katsoo Trumpin avautumisia USA:n mediassa, niin hän kertoi muutama kuukausi sitten CIA:n varoittaneen aikanaan tuolloista USA:n presidenttiä George W. Bushia 9/11 terrori-iskuista ennen niiden ajankohtaa. 


Vaikka siis Trump on kiinteistöalalla miljardiomaisuuden luonut yritysjohtaja, niin hän ei silti välttämättä ole tämän salaisen klubin (Illuminati) jäsen.  


Miehen sodanvastaiset mielipiteet ovat tulleet tutuiksi jo Yhdysvaltain mediassa koko viimeiset vuodet ja ylipäänsä kuka tahansa USA:n sotavoimia kritisoivat presidenttiehdokkaat nähdään sotavoimia organisoivalle valtaeliitille suurena poliittisena turvallisuusuhkana. Tämän vuoksi John F. Kennedy sekä Robert Kennedy  sai kuulan kalloonsa. USA:n presidentti ei saa olla kansan mies, vaan hänen tulee olla rikollisen eliitin asialla ja toteuttaa jokainen vallanhimoisten sotahaukkojen öljyvarojen ryöstöretki joka Pentagonista heille määrätään. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on myös viimeisten vuosikymmenien aikana salamurhannut lukuisia eri maiden johtajia, jotka ovat yrittäneet olla kansan asialla ja mm. kansallistaa maidensa öljyvarat. Mutta tällainen peli ei taas Illujen mukaan vetele ja käy päinsä missään puolin maailmaa. Heidän mukaan jokaisen valtion tulee olla riippuvainen velasta ja instrastruktuuri tulee tuhota USA:n mallin mukaisesti, kuten Suomessakin ollaan viime vuosina nähty. Suomenkin hallituksen budjettiohjelma on laadittu viime vuosina Yhdysvaltalaisen konsultointiyhtiön kautta ja se on maksanut Suomen valtiolle n. 500 miljoonaa euroa.