http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 14, 2014

Yhdysvaltain puolustusministeriö vakoilee mielenosoittajia, valmistellakseen tulevia massojen joukkopidätyksiäYhdysvaltain puolustusministeriö (U.S. Defense of Department) vakoilee lukuisia aktivisteja ja mielenosoittajia, valmistellakseen tulevia massojen joukkopidätyksiä. Sekä yrittää selvittää, miten USA:n armeija selviäisi niistä.

Tutkimusohjelma tunnetaan paremmin nimellä "Minerva Research Initiative", joka aloitettiin vuonna 2008 selvittämään ihmisten ja eritoten aktivistei npoliittista sekä kulttuurillista käyttäytymistä. Tämän useita miljoonia maksavan tutkimuksen yhteistyökumppaneina ovat toimineen niin Cornel University sekä Yhdysvaltain ilmavoimien tieteellinen tutkimuskeskus (U.S. Airforce of Scientific Research).

Tutkimusohjelman keskeisin havainto on se, että kuinka eri protestiliikkeet sekä sosiaalinen aktivismi eri muodoissaan nähdään suurena uhkana Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle.

Todellisuudessa tämä kaikki Yhdysvaltain turvallisuus, jota niin äärettömästi täytyy suojella kokonaisten vakoiluorganisaatioiden kuten NSA toimesta. On oikeasti vain tämän salaisen valtaeliitin pelko siitä, että heidän valtansa on jonainpäivänä mennyttä ja tämä päivä tulee vielä koittamaan. Joten he yrittävät sitten kaikilla keinoilla turvata vielä perseensä, vaikka se on jo liian myöhäistä.