http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2014

Yhdysvaltain hallinto vie ihmisiä psykiatriselle osastolle hallinnonvastaisista nettikirjoituksista



Yhdysvalloissa hallinto on vienyt ihmisiä psykiatriselle suljetulle osastolle hallinnonvastaisista nettikirjoituksista. Kaiken takana on psykiatrian raamatun uusi tautiluokitus "oppositional defiance order (ODD)", jonka mukaan oppositiota tukevat mielipiteet katsotaan mielisairaudeksi, joka tarvitsee ammatillista hoitoa.



Yksi tällainen tapaus on 26 vuotias USA:n merivoimien sotilas Brandon Raub, joka joutui hänen hallinnonvastaisten Facebook-kirjoitusten vuoksi hallinnon agenttien kuulusteltaviksi. Jonka jälkeen hänet vietiin mielisairaalaan suljetulle osastolle ja todettiin psykiatrinen tautiluokitus. Häntä pidettiin vankina mielisairaalassa poliittisten näkemystensä vuoksi 30 vuorokautta ja ilmeisesti vapautettiin sen takia, kun kyseinen tapaus saavutti laajempaa huomiota maailmalla, mitä taas näitä tapaukia järjestävät tahot pelkäävät.


Tämä on siis vain yksi esimerkki, kuinka tällainen poliittinen vaino on kohdistunut Yhdysvalloissa armeijan veteraaneihin. Mutta tämä kyseinen ihmisoikeusongelma on kuitenkin globaali, eikä rajoitu pelkästään Yhdysvaltoihin.

Kaikki tämä psykiatrian toimesta toteutettu poliittinen yksittäisten kansalaisten vainonta valtion taholta on suora todiste siitä, kuinka paljon maailman salainen valtaeliitti pelkää menettävänsä globaalin maailmanvaltansa. Kun heidän tässä jo useita tuhansia vuosia sitten rakennetussa matrixissa ei saisi yhdelläkään yksilöllä olla omia mielipiteitä sekä ajatuksia. Koska kaikki tämä mm. viihdeteollisuuden (Hollywood) sekä mainosteollisuuden ja median varaan rakennettu globaali aivopesujärjestelmä on pyritty pitämään mahdollisimman tehokkaana. Mutta mitä pidemmälle käynnissä oleva tietoisuuden evoluutio sekä vallankumous etenee, niin sitä vähemmän valtaeliitille jää enää valtaa hallita massoja.

Ihmisyksilöissä kun on valtava voima ja vaikutus. Joten sen vuoksi tämä asia on pyritty pitämään mahdollisimman salassa.

Lähde: http://www.politicalears.com/blog/government-arresting-people-for-antiobama-facebook-posts/