http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2014

Suomen pankki: Työntekijöiden palkka ei saa nousta
Suomen pankki ilmoitti, että työntekijöiden palkat eivät saisi enää nousta, jotta Suomi pääsisi takaisin jaloilleen.

Samalla Suomen pankin ennustamat työttömyysluvut kahden vuoden päähän 7,8 % olivat myös täysin tuulesta temmattuja. Kun Suomen virallinen työttömyysaste oli 2014 maaliskuussa jo 9.0 %

 

Kaikki tämä ääretön velka, jota Suomen valtio joutuu ottamaan koko ajan lisää lainataan yksityisomisteisilta pankeilta. Euroopan keskuspankki on myös yksityinen rahalaitos, jonka omistavat todellisuudessa Rothschildien pankkiirisuku.

Mikä sai sitten Suomen valtion ja pankin luopumaan omasta valuutasta ja luovuttamaan valuutanpainamisoikeuden näille kasvottomille parasiiteille ? 


"Antakaa minulle oikeus hallita valtioiden rahajärjestelmää, niin en enää välitä siitä kuka säätää lait" - Mayer Amschel Bauer Rothschild

Näin sanoi Rothschildien pankkiirisuvun Mayer Amschel Bauer Rothschild vuonna 1838. Mitä hän siis tällä lausahduksella tarkoitti.

Hän tarkoitti sitä, että jos kaikki valtiot luovuttaisivat keskuspankkinsa Rothschildien perustamien keskuspankkien käsiin, niin näin yksittäinen suku voisi ryöstää valtiot toinen toisensa jälkeen ja putsata ne rutiköyhiksi velkaannuttamalla. Eli juuri tätä mitä nyt tapahtuu eri puolilla maailmaa... 

Vain harvat valtiot ovat enää omavaraisia kuten esim. Norja heidän öljyvarojensa turvin. Niin onko sitten valtion talous pelastettu kiristämällä köyhän duunariväestön vyötä ?

Kaikki tämä Suomen talouden heikko vienti ja investointien vähyys on peräisin tämän globaalin valtaeliitin aikaansaamasta nollakasvusta, jota harjoitetaan erityisesti näissä rikkaammissa teollisuusmaissa. Siihen kuuluu mm. tiiviisti massatyöttömyyden edistäminen sekä jatkuva työolojen ja ehtojen heikentäminen.

Mutta myös media antaa jatkuvasti väärää tietoa talouskasvun perusteista, kun esim. työttömyyden kasvu lisää talouskasvua. Niin se mitä media yrittää jatkuvasti kertoa, että työttömyyden poistaminen lisäisi talouskasvua.Suomen työ ja elinkeinoministeriö ilmoitti 2014 keväällä kuinka talouskasvu piristyy, vaikka työttömyys kasvaa. Kunperinteisestihän varsinkin suuryritysten keino turvata omistajaportaan optiot on käynnistää sitä varten YT-neuvottelut ja jakaa potkuja. 

Niin lisääkö potkujen lisääminen Suomen ostovoimaa?  Sillä kun yksikin mediaanituloihin yltävä kansalainen putoaa ansiosidonnaiselle, niin se heikentää ostovoimaa tuntuvasti. Suuryritysten ostovoimasta puhumattakaan nämä lukuisat miljoonien valtiontukiaiset mitä näille parasiittiyhtiöille maksetaan, lapataan useinmiten veroparasiitisaarille. Joten niiden luoma ostovoima on tasan nolla.

Suomen pankin voisi siis muuttaa jo Suomen Rothschild-pankiksi. 

Liskojen luototuslaitos, joka tarvittaessa vie jopa kaikki Suomen pohjavesivarannotkin mennessään, jos valtionvelkaa ei saada hoidettua ajallaan. 

Lähteet http://www.uusisuomi.fi/raha/69735-suomen-pankki-duunarin-palkka-ei-saa-nousta-jos-suomi-tahtoo-taas-jaloilleen?fb_action_ids=680252068710364&fb_action_types=og.recommends:  

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/04/23/suomen-tyottomyys-nousi-maaliskuussa-9-prosenttiin/20135855/12