http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 12, 2014

Laittomasti rokotetujen lasten joukkohauta löydetty IrlannistaIrlannista on löytynyt  n. 800 laittomasti rokotetun lapsen salainen joukkohauta. Pääosin lastenkodeista haetut lapset toimivat 1930-luvulla erään Burroughs Welcome lääkejätin rokotetutkimusten koekaniineina ja nyt lasten joukkohaudat on yhdistetty tutkimuksissa koteihin, joissa Burroughs Welcome toteutti salaisia rokotekokeilujaan.


Vanhat 30-luvulta peräisin olevat salaiset rokoteohjelman dokumentit paljastavat, että rokotettuja lapsia oli 2051. Eli näistä sitten n. 800 lasta kuoli rokotteiden aiheuttamiin komplikaatioihin ja heidät haudattiin salaiseen joukkohautaan.

Corkin yliopiston historiantutkija Michael Dwyer on tutustunut rokotusrekistereihin ja niistä on selvinnyt, että lääkeyhtiöt toimivat 30-luvulla ilman terveysviranomaisten suostumusta. Dwyerin mukaan 800 lapsen joukkohauta on vain pelkkä jäävuorenhuippu. Sillä rekistereistä on selvinnyt, että lääkeyhtiö on testannut rokotteitaan lukuisissa orpokodeissa, kouluissa ja hoitokodeissa.

Lääkeyhtiö Burroughs Welcome tunnetaan nykyään nimellä GlaxoSmithKline (GSK), joka on viime vuosina saanut jättimäisiä sakkoja talousrikoksista sekä lahjonnasta. Se on myös myynyt ja markkinoinut terveydelle vaarallisia lääkkeitä vääriin tarkoituksiin, sekä huijannut kuluttajia.

Tämä samainen GlaxoSmithKline (GSK) oli myös sama lääkeyhtiö, jolta Suomen valtio tilasi aikanaan sikainfluenssarokotukset. Jotka kuitenkin valtaeliitin pettymykseksi pystytty käyttämään pakkorokotuksiin, koska Matti Vanhanen oli jo ehtinyt muuttaa Suomen tartuntalakia.


Mikä on sitten lääketeollisuuden pääagenda tämän äärimmäisen bisneksen takana ?

Maailmalla ja myös Suomessa on julkisessa keskustelussa kyseenalaistettu erityisesti monenlaiset masennuslääkkeet sekä niiden negatiivinen vaikutus ihmismieleen. Tässähän jopa äskettäin YLE:n MOT ohjelmassa esiintynyt yksityisen lääkäriasema Mehiläisen kuntoutusjohtaja Aku Kopakkala irtisanottiin välittömästi, kun lääkeyhtiön kätyrit saivat kuulla, että mies oli puhunut kriittiseen sävyyn masennuslääkkeistä tuossa kyseisessä MOT:n jaksossa "Masentavat Lääkkeet".

Kopakkala perusteli kritiikkinsä lukuisilla kansainvälisilläkin tutkimuksilla, joita on tehty masennuslääkkeiden vaikutuksista ihmisiin. Mutta kaikki tämä kriittinen suhtautuminen masennuslääkkeisiin on suurien lääketehtaiden taholta kielletty, koska sellainen toiminta katsotaan lääkkeiden myynnin kannalta haitalliseksi. Näin ollen lääketehtaiden varpaille ei saisi kukaan astua.


Lisäksi tässä kyseisessä YLE:n MOT:n "Masentavat Lääkkeet " ohjelmassa esiintynyt Psykiatrian professori Erkki Isometsä puhuu monesti, kuinka vain joka seitsemäs lääke tehoaa käyttäjäänsä. Niin jos nyt puhutaan ns. lääketeollisuuden (BIG PHARMA) retoriikalla. Niin tämä, että jos esim. kemoterapia tuottaa lääketeollisuuden agendalle tulosta. Niin se tarkoittaa sitä, että potilas saadaan hengiltä. Sillä jos lääkehoito parantaisi vain muutaman pillerin jälkeen, niin sehän olisi todella heikkoa bisnestä.

Internetissä on jo useita vuosia toiminut Englanninkielinen sivusto http://www.ssristories.org/, jonne on kerätty lukuisia SSRI-lääkkeiden (Serotoiinin takaisinestolääkkeet) liittyviä kuolemantapauksia. Suurin osa on itsemurhia tai joukkomurhia.

Sinne on lueteltu yksityiskohtaisesti kaikkien näiden tapausten lähteiden perusteella, että mitä masennus/psyykelääkettä kukakin kouluampuja esim. käytti. 

 

Columbinen lukiossa 13 opiskelijaa ja itsensä tappaneet koulusurmaajat Eric Harris ja Dylan Klebold
oli lääkitty Luxov/Zolof nimisillä antidepressanteilla.

Lähde: http://ssristories.org/show.php?item=190

Kauhajoen koulusurmaaja Matti Juhani Saari oli taas SSRI-lääkityksellä (serotoiinintakaisinesto lääkkeet).

Lähde: http://ssristories.org/show.php?item=3979Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen oli lääkitty antidepressanteilla.

Lähde. http://ssristories.org/show.php?item=2186Hyvinkään keskustassa 2 ihmistä surmannut Eero Hiltunen oli myös lääkitty SSRI-lääkkeillä ja tämä tuli ilmi, kun 2013 vuonna Psykiatrian emeritus-ylilääkäri Tapani Sipilä toi asian esille ja sanoi olevansa huolissaan siitä, että näitä ampujia (Hyvinkään ampuja: Eero Hiltunen, Jokelan kouluampuja: Pekka-Eric Auvinen, Kauhajoen kouluampuja: Matti Juhani Saari, Columbinen kouluampuja: Eric Harris) yhdistää sama masennuslääke.

Lähde. http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013012416594395_uu.shtml


Lisäksi kun useat sadat eri kouluampumiset tai kouluissa sekä julkisilla alueilla tapahtuneet väkivaltaiset välikohtauset liittyvät edelleen näiden samojen masennuslääkkeiden piiriin, niin ei voida enää puhua sattumista. Vaan se todistaa suoraan sen, että kuinka nämä masennuslääkkeet saavat käyttäjänsä mm. agressiiviseksi sekä itsetuhoiseksi, jolloin he ovat aidosti vaaraksi itselleen sekä muille. Joka on vielä riittävä peruste psykiatrisesti toteutetulle pakkohoidolle. Joten tällä lääkeyhtiöiden retoriikalla mitä hullummaksi nuo tabletit käyttäjänsä saavat, niin sitä parempi liiketoiminta niistä syntyy BIG PHARMA:lle.

 
Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2650475/More-mass-baby-graves-Ireland-Prime-Minister-Enda-Kenny-orders-investigation-memorial-800-dead-babies-planned.html

http://www.magneettimedia.com/laittomasti-rokotettujen-lasten-joukkohauta-loydetty-irlannissa/