http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

Lääkeyhtiö GlaxoSmithKline aloittaa massiiviset rokotuskokeet AfrikkalaislapsillaLääkejätti GlaxoSmithKline aloittaa massiivisen rokotustestausohjelman Afrikkalaislapsilla. Koekaniineiksi joutuvat Kenian sekä Kongon demokraattisen tasavallan lapset. Näin sitten lääkeyhtiö GlaxoSmithKline (GSK) ja Save the Children -järjestö aloittavat operaation, jolla he virallisesti aikovat vähentää köyhimpien maiden lapsikuolleisuutta.Jos nyt vähänkään on tutkinut näiden lääkejättien globaaleja rokotusohjelmia Afrikassa, niin niiden tarkoituksena on pikemminkin lisätä lapsikuolleisuutta, eikä vähentää. Microsoftin ent. pääjohtaja Bill Gates on yksiä suurimpia Afrikkaan suunnattujen globaalien rokotusohjelmien tukija sekä rahoittaja ja hän myöskään ei palvele kuin vain maailman salaisen valtaeliitin väestönvähennysagendaa.

Yksinkertaisesti rokotteiden sekä lääkkeiden vaikutukset lääkejättien globaalille miljardibisnekselle olisivat tuhoisia, jos nämä lääkejättien lääkkeet sekä rokotukset parantaisivat oikeasti ihmisiä. Eihän esim. apteekki voi lähteä mainostamaan luomu parsakaalia, että tällä lähtee syöpä. Kun silloinhan menisi miljoonien liikevoitot pelkästään kemoterapian lääketeollisuushaaralta. 

Lääkeyhtiö Roche myi 2000-luvun alussa täysin tehotonta lintuinfluenssalääkettä (tamiflu), jonka tiesi olevan täysin tehotonta. Mutta sitä myytiin useilla miljardeilla euroilla 2002-vuodesta lähtien ja Euroopan lääkevirasto (EMA) maksettiin korruptoituneilla tutkimuksilla puoltamaan tätä lääkehuijausta. Tästä kyseisestä tamiflu lääkehuijauksesta tuli jo internettiin juttuja 2002 keväällä, mutta ne menivät pääosin kuuroille korville. Mutta nyt 2014 tämä kyseinen lääkehuijaus saavutti laajemman päivänvalon, kun jopa meidän Pravdamme Helsingin-Sanomat julkaisi siitä jutun.Näille BIG PHARMA:n takana väijyville huijareille on siis paljon tärkeämpää kääräistä miljardit talteen huijaamalla kuluttajaa. Mutta ei pidä myöskään unohtaa sitä tosiasiaa, että lääketeollisuuden tarkoituksena ja motiivina on kuitenkin lääkkeiden käyttäjien hidas tappaminen ja tästä kyseisestä aiheesta on muuan professori Peter C. Gøtzsche kirjoittanut kirjan nimeltä "Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus".

Gøtzsche paljastaa kirjassaan mm. kuinka lukuisat tulehduskipulääkkeet aiheuttavat jatkuvasti hirveän määrän kuolemia. Diabeteksen hoito on myös äärimmäisen korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet jopa niin vaarallisia, että niitä on sen vuoksi jouduttu vetämään pois markkinoilta.

Professori Gøtzschen mukaan lääketeollisuus muistuttaa sen takia enemmänkin järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tavoite on sen takia voittojen maksimointi, eikä potilaiden terveys.


Kirjan tiedot:
Alkuteoksen nimi: Deadly Medicines and Organized Crime. How big pharma has corrupted healthcare
Suomentanut: Susanna Tuomi-Giddings
Nidottu liepeellinen, 422 sivua
ISBN: 978-952-5701-40-1
EAN: 9789525701401
Suositushinta 40,00
KL 59
Julkaisuaika: 26.5.2014


Lähde: http://www.glaxosmithkline.fi/yritys/ajankohtaista/gsk-ja-savethechildren-yhteistyo.html

http://www.hs.fi/tiede/a1402194619994?jako=8ca6b9034c907408e7c0ce5651e18e96&ref=fb-share