http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Yhdysvalloissa valmistellaan ydinaseiskua ?

CNN:llä pyöri vähän aikaa sitten kovanluokan propagandauutinen jonka mukaan Pakistanissa majailevat terroristit ovat suunnitelleet iskevänsä Washingtoniin ydinaseilla. Tästä myös kertoi eräs uskonnollinen amerikkalainen radiotoimittaja joka kertoi päivämäärän olevan 11. Lokakuuta 2009 ja että ydinpommit oltaisiin jo asennettu maan alle Washingtoniin. Hän kertoi myös että CIA:n porukka tyhjennettäisiin myös ennen iskuja Virginiasta.

Normaalistihan näistä maailmaneliitin suunnittelemista terrori-iskuista ei kerrota etukäteen valtamediassa mitään. 9/11 terrori-iskut kyllä kuitenkin haistettiin monessa paikassa ja niistä ehti kertoa etukäteen mm. Alex Jones, joka soitti 2-viikkoa ennen 9/11 terrori-iskuja suoraan valkoiseen taloon ja sanoi sinne että; "me tiedämme mitä te suunnittelette siellä. Että aiotte lentää lentokoneilla päin rakennuksia ja syyttää siitä CIA:n luomaa fiktiivistä al-qaidaa".


Phil Schneider


Bill Cooper

Samoin Bill Cooper varoitti ihmisiä 9/11 terrori-iskuista radio-ohjelmassaan kesäkuussa 2001. Myöhemmin hänet tapettiin hänen omalle kotipihalleen paikallisen sheriffin toimesta. Kyseessä oli puhdas maailmaneliitin tilaama palkkamurha, jolla heidän piti saada Cooper pois päiviltä. Olihan hän jo ehtinyt yli 10-vuotta pitää julisia luentoja, joissa hän paljasti hallituksen ufo salailuja ja muita salaisia sotilashankkeita. Phil Schneider koki saman kohtalon kuin Cooper. Hänet löydettiin kuolleena asunnostaan muovinen vesiletku edelleen kaulansa ympärille kiedottuna. Joidenkin lähteiden mukaan, häntä oli kidutettu julmasti ennen kuolemaa. Phil Schneider oli entinen hallituksen insinööri joka oli mukana maanalaisten tukikohtien rakentamisessa. Hän oli yksi kolmesta jotka jäivät eloon oltuaan tulitaistelussa joka käytiin suurten Harmaiden (avaruusolennot) ja sekä USA:n armeijan ja tiedustelupalvelun joukkojen välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa.

Toukokuussa 1995, Phil Schneider piti luennon siitä mitä hän oli löytänyt. Seitsemän kuukautta myöhemmin häntä kidutettiin ja hänet surmattiin niiden toimesta joille hän aiemmin oli tehnyt töitä. Schneiderin kertomista ja luennoimista jutuista löytyy juttuja täältä.