http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 08, 2009

Ydinsäteily SuomessaSuomen kansalle ei paljommin kerrota niitä oikeita säteilymääriä mitä lähtee ydinvoimaloista eteenpäin. Siksi Suomessakin on oma ydinhallinto joka tekee kaikkensa jottei kyseiset asiat leviäisi eteenpäin julkisuuteen. Kuitenkin eräs entinen loviisan ydinvoimalan työntekijä päätti alkaa kertomaan asian todellisista vaikutuksista eteenpäin. Kun alkoi ihmettelemään monien voimalassa työskennelleiden henkilöiden syöpäkuolemia.

Kyseinen henkilö on varmaan Suomen ainoimpia joka uskaltaa puhua asiasta eteenpäin pelkäämättä ja tästä syystä SUPO ja NSA lähti hiihtämään hänen perässään siitä lähtien. Sieltä myös kuunneltiin hänen kännykkäänsä ja erästä puhelinkeskustelua jossa puhuttiin betasoihdun videokuvaamisesta loviisan ydinvoimalan päällä.

Tieto kiiri pikapuolin NSA:lta Suomen sisäministeriöön ja sieltä ilmoitettiin pikapuolin loviisan ydinvoimalaan, että sen valaistus on heti muutettava tuollaisiksi oleellisesti häiritsevimmiksi rikkiplasmalampuiksi USA-mallisiin!

Ideassaan ydinherraskaisillamme oli VAIN YKSI heikkous. Kun lampun vaihtoon komennetut sähkömiehet olivat hommissaan iltaan oli sinä kuin kohtalon oikusta JUURI sinä samaisena iltana paikalla betasoihdun kuvaaja. Eikä tämäkään riittänyt. Tuollainen mikroaaltoenergialla plasmaksi rikin muuttavan lampun mikroaalto ja hurjat lämmöt on siitä asentajille hankalaa, että sähköt on oltava kaikkialta kohteesta pois, kun niitä asennetaan! HALLOO! Eli Sisäministeriö oli, nimenomaaan käskenyt ihan oikeasti Loviisan valot sammuksiin. Yhtään tajuamatta, että syntyi maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kuvausrako, ja siinä se kyllä enemmän kuin näyttävästi astui omaan paskaansa!

Kyseinen betasoihtuvideo löytyy tästä:

Tämän jälkeen sitten tämä betasoihdun kuvaamista operoinut ydinvoimalan työntekijä sai potkut loviisan ydinvoimalasta. Jonka jälkeen hän alkoi levittää tätä tietoa internetissä. Tässä on hänen oma kertomuksensa siitä miten tätä tietoa alettiin torpedoida mm. SUPO:n taholta välittömästi kaikkialla.
Hänelle jaeltiin sitten banneja mm. muropaketti.com, tiede.fi ja kauppalehden foorumeille jne. Skeptikkojenkin olisi syytä sitten ihmetellä että, jos heidän mielestään betasoihtu-ilmiö on huuhaata. Niin miksi se saa SUPO:n hyppimään varpaillaan ja pitää sitten asiaa levittävää henkilöä lähteä seuraamaan ihan helikopterilla. Luulisi suojelupoliisilla olevan paljon parempaakin tekemistä. Mutta Suomen läpimätä ydinhallinto ja sen salaiset asiat ovat sellaisia että niistä ei suojeluviranomaiset voi luistaa ja niitä täytyy peitellä viimeiseen asti.