http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 24, 2009

Massachusettsin osavaltion julkisti pakkorokotusohjelmansaFOX-kanavan uutisissa julkistettiin nyt massachusettsin osavaltion pakkorokotusohjelma. Missä myös keskusteltiin siitä oliko se perustuslain vastainen. Tästä luonnollisesti seuraa, että monet muutkin osavaltiot siirtyvät tähän samaan koska se on jo salaisesti päätetty kongressissa etukäteen.

Osavaltioilla on siis oikeus pistää poikkeustila päälle jos rokotteista kieltäydytään ja armeijan erikoisjoukoille tulee tämän jälkeen luonnollisesti valtuudet kurinpitäjänä. Tällä hetkellä jo eripuolilla amerikkaa USA:n armeijan joukot ovat jo pystyttäneet tietulleja eripuolin osavaltioita.Pittsburghissa tänään alkava G20-maiden huippukokouksessa keskustellaankin juuri tämän rokotusohjelman etenemisestä ja erityisesti EU-alue on edelleen maailmaneliitille ongelma, koska irlanti ei ole vieläkään äänestänyt lissabonin sopimusta läpi. Mutta välittömästi sen jälkeen kun euroopan union on siirtynyt lissabonin sopimuksen alaisuuteen, niin myös Suomenkin perustuslaki poljetaan maantasalle ja esim. EU:n määräämät pakkorototukset tulisivat tännekin kaikille pakollisiksi. Tästä illuminatin natsivaltaan nimenomaan koko lissabonin sopimus perustuu ja maailmaneliitti haluaa siis kuvainnollisesti astua koko EU:n laivan ohjaimiin ja aloittaa miljardien siviilien massamurhaaminen.

Lissabonin sopimus on myös askel kohti maailmanvaluuttaa jota jo valmistellaan. Mutta ennen sitä on vielä dollarin tuhouduttava kokonaan. Sillä tämä maailmanvaluuttahan on lopulta tarkoitus olla myös USA:ssa ja euroopassa sama valuutta. Mutta suunnitelmissa on nimenomaan tehdä siitä täysin digitaalinen valuutta, joka sitoo lopulta kaikki siviilit isoveliyhteiskunnan orjiksi.