http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 17, 2009

Ensimmäinen erä influenssarokotteita suomeen

Suomeen on saapunut ensimmäinen erä GlaxoSmithKlinen Pandemrix H1N1-rokotteita. Ne eivät ole saaneet USA:ssa hyväksyntää. Ihmisten olisi edelleenkin tajuttava että nämä rokotteet eivät influenssaa paranna vaan päinvastoin, voivat pahimmillaan olla tappavia tai jopa viruksilla varustettuja. Koska maailmaneliitin tarkoitus on juuri käyttää niitä bioaseina ihmiskuntaa vastaan.



Alla olevat tiedot kannattaa välittömästi pistää muistiin sikainfluenssarokotteista.





Näiden flunssarokotteiden tarkoituksena ei ole mitään muuta kuin heikentää niiden saaneiden immuunijärjestelmä ja silloin kun ihmisen immuunijärjestelmää heikennetään radikaalisti. On keho myös valmis vastaanottamaan kaikkia mahdollisia sairauksia jne.

Syy miksi lapsia erityisesti halutaan rokottaa on se, että heidän immuunijärjestelmänsä on paljon herkempi ottamaan vastaan nämä kaikki muutokset ja näin ollen rokote toimii tappavana bioaseena ihmiskuntaa vastaan. Joten asia on niin vakava että kertokaa jokaiselle jonka tunnette että heidän tulee olla kaukana näistä rokotteista ja kenenkään lapsille ei pidä myöskään näitä immuunijärjestelmiä tuhoavia rokotteita antaa. Eikä myöskään raskaanaoleville naisille.

Ongelmana vaan on edelleenkin valtamedian rokote-propaganda milloin tämä oikea tieto näiden rokotteiden laadusta pysyy edelleen puskaradio asteella ja internet on edelleen siinä valttikortti no. 1 Esim. jo pelkäästään http://www.rokotusinfo.fi niminen sivusto on tehnyt erinomaista työtä päivittämällä jatkuvaa ajankohtaista tietoa rokotteista.

Maailmaneliitin tarkoituksena onkin alusta lähtien saada ihmiset pelkäämään sikainfluenssaa ja sallivat pelkonsa avulla sitten nämä tappavat rokotteet itselleen ja perheilleen. Aivan samasta psykologisesta massojenhallinnasta on myös terrorismissa. Missä hallitus tappaa oman maansa kansalaisia ja pelottelee heitä, että heidän turvallisuutaan uhkaavat maan ulkopuoliset terroristit ja tällä verukkeella sitten poistetaan pikku hiljaa kaikki kansalaisten perusoikeudet. Amerikassa näin tehtiin 9/11 terrori-iskujen jälkeen. Mutta jos tämä aiemmin jo lokakuulle ennustettu ydinaseisku toteutetaan niin se tulisi olemaan viimeinen niitti, joka veisi USA:n välittömään poikkeustilaan (martial law).