http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Pimeyden voimat (dark brotherhoods) & Illuminati

PIMEYDEN VOIMAT

Maailmassa valtaapitävä eliitti palvoo pimeyden voimia ja heidän jumalansa on valonkantaja Lucifer joka ei ole mitään satua vaikka niin luullaan.

Lucifer henkiolennon historia ulottuu aina 13.000 vuoden päähän ja historiikki kuuluu suunnilleen näin. Seuraava on lainaus Patao sivustolta (huom. kristillinen sivusto).

"Nyt jos sinä menet Ilmestyskirjan lukuun 12, me löydämme että tämän serpentiini-rodun kollektiivin tai "mehiläispesä-mielen" ylin johtaja on Lucifer, joka tunnetaan myös "suurena punaisena lohikäärmeenä", "vanhana käärmeenä", "paholaisena" tai "Saatanana" tässä samassa luvussa. Lucifer oli yksi kolmesta alkuperäisestä arkkienkelistä (Mikaelin ja Gabrielin lisäksi) joilla jokaisella ilmeisesti oli vastuussa kolmannes valon olennoista jotka Kaikkivaltias oli luonut -- mahdollisesti miljardeja tai biljoonia.

Nyt, jos sinä olet hard-core evolutionisti, sinä et kenties et halua lukea lukua loppuun, sillä fyysinen evoluutio ei voi luoda hengellisiä entiteettejä, ei myöskään ihmisen sielua. Minulla itselläni on "kreationistis-evolutionistinen" käsitys todellisuudesta, tai että Ääretön Älykkyys oli "luonut" universumin ja sallinut sen sitten "kehittyä" lukuisiin suuntiin joita tämä Luoja ohjasi. Parempi termi saattaisi olla "muutos" kuin "kehitys", sillä termi "evoluutio" yhdistetään darwinismiin monien mielessä. Muista että se on aina ollut evoluutio-TEORIA, ei LAKI. Jos henkilö on rehellinen itselleen, hänen täytyy hyväksyä fakta että evoluutio on ristiriidassa termodynamiikan Toisen lain kanssa -- joten mihin meidän pitäisi uskoa? Tämän lisäksi, olisi pitänyt olla paljon proteiini-molekyylejä ennen yksinkertaisimpien elämänmuotojen ilmestymistä. Kuinka nämä molekyylit olisivat tulleet yhteen sattumalta ja saaneet aikaan järjestäytyneen elämänmuodon jossa on kompleksisen DNA-ohjelmointi ja kaikki on minun käsityskykyni ulottumattomissa.

Todennäköisyys-laskelmien mukaan, koko galaksin elinikä ei riittäisi siihen että YKSI proteiini-molekyyli muodostuisi SATTUMALTA elottoman materian synkästä kaaoksesta. Sitten taas kerran on tämä kysymys että mistä alkuperäinen materia tuli joka oletettavasti oli seurauksena alkuräjähdys-teoriasta, mikäli sellaista tapahtumaa on koskaan ollutkaan.

Lucifer, kuten useimmat saattavat tietää teologisista ja eskatologisista traditioista, heijasti Luojan ääretöntä "valoa" suurella kirkkaudella, ja täten hänelle annettiin nimi Lucifer, "valonkantaja". Lucifer heijasti Kaikkivaltiaan valoa kuten timantti heijastaa auringon valoa. Kuitenkin, Lucifer alkoi kiinnittää huomiotaan poiskaiken Elämän LÄHTEESTÄ ja alkoi antaa ITSELLEEN ansion tästä "valosta" jota hän kantoi, ja seuraava askel oli väistämätön -- Lucifer tuli kateelliseksi asemasta joka Kaikkivaltiaalla oli.

Nyt, minä ymmärrän että monilla teistä on erilaiset käsityksen "Jumalasta". Kuitenkin, hemmotelkaamme itseämme hetken pohdiskelemalla. Jos joku hyväksyy konseptin "Kolminaisuudesta", silloin henkilö ei voi syyttää Jumalaa omahyväiseksi, sillä Isä pyrkii kirkastamaan Poikaa (Elävän Maailman Logos), sekä Henkeä (jonka Isä ja Poika jakavat). Sama pätee myös Poikaan ja Henkeen, jotka molemmat epäitsekkäästi pyrkivät antamaan "kunnian" Jumaluuden kahdelle muulle osapuolelle. Kuinka Jumala voi olla kolme erillistä persoonallisuutta ja olla kuitenkin yksittäinen Jumala (monikollinen "Elohim" ja yksilöllinen "Jahve" samaan aikaan)? Joku saattaisi samoin kysyä että kuinka maailmankaikkeis voi olla "yksi" universumi joka kuitenkin koostuu avaruudesta, ajasta ja materiasta -- kolmesta erillisestä aspektista, mutta jos jonkun ottaa pois universumi lakkaa olemasta. Tai ihminen: joka koostuu fyysis-materiaalisesta ruumiista, sielullis-mentaalisesta ruumiista, sekä astraalis-hengellisestä ruumiista. Me olemme itse olentoja joissa on kolme yhdessä.

Jos minä alan kuulostaa saarnaavalta, sitten ole hyvä ja yritä kestää minua. Minä uskon että monet teistä ovat samaa mieltä siitä että harmaat alienit ovat luonnoltaan sekä fyysisiä että yliluonnollisia, ja että me emme voi täydellisesti ymmärtää yhtä ottamatta huomioon toista. Joku voisi yhdistää tämän kiistoihin UFO-tutkijoiden keskuudessa 1950- ja 1960-luvulla, siitä että olivatko Ufot ruuveja ja muttereita vai yliluonnollisia ilmiöitä. Miksi eivät olisi MOLEMPIA?

Joten sitten, Lucifer, kateudessaan, erosi seuraajiensa kanssa (kolmannes taivaallisista olennoista) ja vakuutti heille että Jumala on epäoikeudenmukainen, ja että hänellä (Luciferilla) on aivan yhtä suuri oikeus olla Kaikkivaltias Jumala kuin Kaikkivaltiaalla Jumalalla itsellään. Tämän lisäksi, Lucifer kertoo seuraajilleen että myös he voivat olla Kaikkivaltiaita Jumalia, kaikki mitä heidän atrvitsee tehdä on liittyä mukaan kapinaan.

Nyt, jumaluuden lupaaminen heille on hyvin outoa, sillä mitä enemmän "jumalia" on, sitä enemmän termi "Jumala" menettää merkitystään. Näetkö sinä tämän järjettömyyden? Kenties et, mutta se näyttää ilmiselvältä minulle. Sinä näet, minun perspektiivistäni, että jos me kaikki olemme jumalia silloin ei ole Jumalaa.

Panteismin täytyy lopulta johtaa ateismiin. Mutta jos tämä on tapa jolla sinä haluat uskoa, silloin sinulla on vapaus tehdä näin. Mutta minä vain yritän kertoa että juutalais-krististen traditionaalisten eskatologisten uskomusten mukaan, tämä on petosta jota Lucifer käyttää saadakseen värväytyneitä -- tämä lupaus "jumaluudesta" (Genesin luku 3). Ja tämä on tämän käärmeen inspiroiman Baijerilaisten Illuminaatti-kulttien petos jonka kautta Skotlantilainen riitti yrittää saada värvättyjä luciferilaiselle maailmanjärjestykselle maan päällä, ensin soluttautumalla vapaamuurareihin ja sitten vuorollaan soluttautumalla maailman merkittäviin uskontokuntiin. Nyt sinä voit joko hyväksyä tämän tai olla hyväksymättä, minä en yritä pakottaa ketään uskomaan mihinkään, yritän vain herättää joitakin ajatuksia yliluonnollisten voimien luonteesta jotka motivoivat Harmaiden kollektiivia. Koska "teologinen" manipulointi on osa Harmaiden agendaa, tämä eskatologinen komponentti on sellainen jota täytyy käsitellä jotta voisi ymmärtää kaiken muun.

Joten kapina alkoi, ja taivaat jakautuivat kahtia kun paikallaan pysyneet ja langenneet enkelit sotivat toisiaan vastaan; tämä johti siihen että langenneet enkelit karkoitettiin Ikuisuuden valtakunnasta tähän fyysiseen inter-galaktiseen universumiin. Brown kertoi että tämä "johtaja" muinaisina aikoina käski seuraajiaan inkarnoitumaan Harmaiden yhteiskuntaan ja sobotoimaan heidän rotuaan. Zeta II Reticulin neljäs planeetta oli Harmaiden "koti-maailma" siihen aikaan, kuitenkin Zeta II Reticuli on tähti josta josta puuttuu riittävä hiilipitoisuus joka sallisi hiileen perustuvan elämän "luonnollisen" kehityksen (tämä on niille jotka pitävät kiinni "evolutionistisesta" filosofiasta), joten Harmeiden on täytynyt kolonisoida tämä maailma joskus menneisyydessä.

Nämä aliavaruus-olennot, Brownin mukaan, ilmestyivät Harmaiden kautta ja muuttivat heidät itsekkäiksi, mikä vuorostaan johti siihen että he riistivät häpeämättä koti-planeettansa luonnonvaroja (kuulostaako tutulta)? Sitten kun heidän maailmansa oli saastunut tämän radioaktiivisen jätteen seurauksena joka uhkasi heidän lajinsa geneettistä säilymistä, nämä aliavaruus-olennot "johtajansa" komennuksessa tarjosivat ratkaisua -- kaikki mitä Harmaiden tarvitsi tehdä oli luopua yksilöllisistä oikeuksista ja tunteista, ja alistua kollektiivi-mieleen joka kontrolloisi Harmaiden kulttuurien joka aspektia -- heidän omaksi "parhaakseen", tietysti, heille kerrottiin. Käyttäen tekosyytä että individuaalisuus oli ongelmien juuri, nämä aliavaruuden kollektivistit veivät asiat äärimmäisyyksiin ja väittivät että sulautuminen absoluuttiseen kollektiiviseen mieleen oli vastaus."Joten tästä käy ilmi että Zeta Reticuli I ja II rotu on ollut luciferinen olentokunta ja palvellut sitä kautta aikojen ja Orionilaiset liittyivät siihen myöhemmin ja jos mennään tarkempiin yksityiskohtiin niin tätä reptiliaani rotua on inkarnoituneena ihmisiksi täällä edelleen vallassa koska esim. Englannin kuningashuone on alunperin Zeta Reticulilta (huom. syntyneet silti ihmiseksi) mutta heilläkin on erilainen DNA-rakenne kuin tavallisilla ihmisillä.Kuten huomaamme että esim. muinaisen Egyptin aikana näitä olentoja oli täällä oman näköisenään koska siihen aikaan tällä planeetalla vieraili ja asui muilta planeetoila olentoja. Tarkemmin nämä Zeta Reticuli I ja II rotu oli ns. hallitsijoita jotka pitivät valtaa ja heidän luoma homo sapien rotu eli ihmiset kaivoivat heille kultaa orjina. Nykyään he ovat inkarnoituneena ihmisiksi ja pitävät valtaa edelleen koska Bushien suku on heitä, Clintonit, Rockefellerit, Rothschildit jne.


GALAKTINEN HISTORIAKuten huomamme niin meidän älyllisesti suht. tyhmä rotu on houkutellut helvetisti muita rotuja tänne aina ja jos näemme tarkkaan vielä sen että vain Zeta Reticuli I ja II:lta tuleva reptiliaani rotu on luciferisen NWO:n takana.

Mayat vaikuttavat nykyään Procyonissa ja ovat henkisesti jo niin korkealla että eivät tarvitse enää fyysistä kehoa. Itseasiassa totuus viljapeltokuvioista on että ne on peräisin Mayoilta. Nehän ennustivat jo tuhansia vuosia sitten että maailmantalous tulisi kaatumaan vuonna 2008 ja että meidän planeetan aikakausi tulisi päättymään 21.12.2012 mutta tuo ei suinkaan tarkoita maailmanloppua. Se tulee olemaan jokaiselle henkilökohtainen muutos jossa on mahdollisuus huom. mahdollisuus siirtyä korkeamille henkisille tasoille koska silloin tapahtuu niin suuren luokan transformaatio joka mahdollistaa jo 5D ulottuvuuden jossa ei ole enää lineaarista aikaa tai paikkaa.

Tuosta näkee vielä senkin että galaktinen liitto on alkujaan lähtöisin Lyyran tähtikuviosta jossa se vaikutti ennen mutta myöhemmin erosi sieltä ja yli 110 rodun kanssa perusti galaktisen liiton.

Tarkemmin sanottuna galaktisen liiton agenda liittyy meidän maa planeettaan ja sen tulevaan transformaatioon sekä ensimmäiseen yhteydenottoon. Sillä meidän planeettamme on galaktisella mittakaavalla hyvin keskeisessä asemassa nyt koska se on kokemassa kohta hyvin suuren transformaation jonka huippukohta tulee olemaan 21.12.2012

Galaktinen liitto tietää sen kuinka alistettuja me ihmiset olemme näiden Draconialaisten ja Zeta Reticuli porukan taholta ja nämä reptiliaaniniljakkeet ovat heille jo aiemmin tuttuja koska he harjoittivat aivan samanlaista valta-asemansa väärinkäyttöä muilla planeetoilla. Kuten esim. Draco rodun hyökätessä aikanaan Lyyran rotua vastaan.

Tämä viimeiset 13.000 vuotta planeetallamme jatkunut ihmisten alistus Draconialaisten ja Zeta Reticulin rodun taholta on myös näkynyt luonnonlakien taholta karman lain muodossa ja se tarkoittaa sitä että Orionilaisella rodulla on hyvin paljon negatiivista karmaa telluksella asuvia kohtaan jonka vuoksi sieltä ei ole kukaan tästä rodusta halunnut tulla mukaan galaktisen liiton jäseneksi.

Tämä galaktinen liitto sai 90-luvulla ancharan sopimuksella harmaan humanoidirodun sekä Annunnakit käännytettyä puolelleen jotka olivat jo luovuttaneet Rockefellereiden hallinnoimalle USA:n armeijan salaiselle haaralle nanoteknologiaa. Siihen kuului myös aikamatkustamiseen mahdollistava teknologia sekä lukuisia lentävien lautasien rakennuspiirustuksia joita Area 51:ssä rakennettiin.

Galaktisella liitolla on myös harmaiden humanoidien lisäksi sopimus Orionilaisten (Zeta Reticuli I, II, Draco) kanssa että he eivät enää saa tulla fyysisesti tellukselle juonittelemaan valtapitävän eliitin kanssa.


Rockefeller vs. Rothschild

Tällä hetkellä Illuminatin sisällä on ollut kova kamppailu Amerikassa valtaapitävän Rockefellerien ja Rothschildien suvun välillä. Rockefellerit uhkailivat poikkeustilalla (martial law) USA:n parlamenttia jos he äänestäisivät roskapankkilakia vastaan koska he ovat Bushin hallinnon takana ja pelkäävät menettävänsä valta-asemansa kun USA:n talous on aivan retuperällä ja tämä 700 miljardia pistettiin samantien haisemaan mm. Kiinalta tulleisiin laskuihin ja yhtään senttiäkään ei laitettu pankkkikriisin hyväksi jonka verukkeella tuo summa lainattiin.


Epäonnistunut III-Maailmansota provokaatio Georgia/Ossetia 8/8/2008
Kulisseissa ollaan käyty jatkuvasti salaisia neuvotteluja galaktisen liiton maanpäällisten edustajien ja tämän illuminatin Rockefellerien haaran (Committee of 300) kanssa jotta he suostuisisivat luopumaan laittomasta Yhdysvaltojen hallituksen vallastaan mutta he edelleenkään eivät suostu antautumaan vaan edelleen yhdessä pimeyden voimien demonisten henkioppaiden kanssa suunnittelevat III-maailmansotaa jota he yrittivät aloittaa Elokuussa Georgiassa.

Georgiaan he lähettivät jo aiemmin CIA:n kaksoisagentteja jotka yhdessä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin sekä Israelin armeijan kanssa yllyttivät Georgiaa hyökkäämään Ossetiaan ja onnistuivatkin siinä. Mutta tarkoituksena oli että siitä olisi syntynyt kolmannen maailmansodan startti mutta Venäjän tiedusteluhaarat kuulivat näistä suunnitelmista etukäteen ja rynnivät suunnattomalla sotilasjoukolla 8. Elokuuta sinne ja CIA:n peiteagenteille tuli paskat kirjaimellisesti housuun ja he pakenivat hyvin nopeasti maasta.

Eli kolmas maailmansota on edelleen toteuttamatta heiltä ja poikkeustila Yhdysvalloissa on edelleen heidän tavoitteenaan.

GALAKTISEN LIITON VALTAOIKEUDET LISÄÄNTYVÄTSamalla kun paljastui tuo Rockefellerien illuminatin kanssa kaavailema ydinpommi-isku Houstoniin huomattiin se myös galaktisen liiton edustajien taholta ja heiltä tuli tällainen kanavoitu viesti 9. Lokakuuta vastaukseksi tähän:

"To the Dark Brotherhood

Admiral Jhonka is in control. For you Bastards from Hell, stop what you are planning at this moment, right now stop it! We are prepared to fully expose ourselves if you carry this one step further. We have weaponry to end this. Enough Said. Aton of Nebadon"


Eli lyhyesti Suomennettuna:

"Komentaja JHonka on nyt vallassa. Tiedoksi teille paskiaisille helvetissä. Lopettakaa välittömästi se mitä olette nyt suunnittelemassa! Me olemme valmistautuneet paljastamaan itsemme jos te viette tämän suunnitelmanne yhtään pidemmälle. Meillä on aseistusta jolla pystymme pistämään tälle lopun.

- Aton NebanonKANAVOITU VIESTI ESULTA 05.10.2008 Kanavoinut Jess Anthony (Suom. Olli)
Lainaus tiedontalon nettisivuilta


Esu, pyydän kommentteja USA:n ja koko maailman tilanteeseen. Pyydän vakuutusta sille, että muutos tapahtuu pian. Pyydän tarkempia tietoja siitä, millaisia tapahtumia tällä viikolla on odotettavissa ja kuinka niitä voitaisiin parhaiten jouduttaa ja miten niihin tulisi reagoida. Kerro rahoitusmarkkinoiden tilanteesta ja poliitikkojen eroanomuksista, joita täytyy jossakin vaiheessa tapahtua. Kerro pysähdystilasta ja täsmennä meidän osaamme siinä. Olen uupunut mutta valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen, vaikkakaan en täysin tiedä, mitä se tuo mukanaan. Muut "äänet" kertovat muutoksen tapahtuvan pian. Kerro asiat sillä tavalla kuin haluat ne esittää.

Jess, puhukaamme lyhyesti. En voi kertoa teille paljoa tällä hetkellä. Monet asiat ovat nyt liittymässä yhteen ja muutoksen suunta selkeytyy tämän viikon aikana. Kyllä, olet oikeassa ennakoidessasi monien pankkien kaatuvan eri puolilla maailmaa. Rahoitusmarkkinoiden perinteistä tukirankaa ei ole enää olemassa. Se, että Dubaihin rakennetaan uutta pilvenpiirtäjää, on merkki siitä, minne rahat on sijoitettu. Tämä on hyvä esimerkki rahoitusjärjestelmänne typeryydestä. Kaikki vauraus on varastettu ja siirretty (USA:sta) muihin valtioihin, jonne muutamat henkilöt ovat rakentaneet turvapaikkaa itselleen, jotta voisivat siirtyä sinne ja pitää huolta itsestään kaikin keinoin.

USA:n roskapankkilailla ei ole mitään sellaista vaikutusta, mitä tiedotusvälineissä on toitotettu. Varat on nostettu ja käytetty saman tien niiden laskujen maksamiseen, jotka muut valtiot ovat USA:lle lähettäneet. Nämä valtiot ovat näin saaneet hyvitystä omistamilleen arvonsa menettäneille arvopapereille. Nämä valtiot haluavat vakuuksia enemmän kuin niille on mahdollista antaa. Kun USA ei enää pysty maksamaan näitä laskuja, näiden muiden valtioiden omat rahoitusjärjestelmät alkavat sortua. Käy todellakin kuin dominonappuloille, jotka kaikki alkavat peruuttamattomasti kaatua sen jälkeen, kun ensimmäinen kaatuu. Tämän ilmiön pitäisi käynnistyä tämän viikon aikana. Tullaan todennäköisesti näkemään "pankkitoiminnan lomapäivä" estämään kaiken varannon virtaamisen ulos pankeista, kuten on jo paikoitellen alkanut tapahtua, varsinkin Euroopassa. Tämä tulee kaiken todennäköisyyden mukaan yleistymään tämän viikon aikana.

Teidän on hyvä varautua siihen, että muutamaan päivään ette voi nostaa käteistä rahaa tai käyttää luottokorttia. Ruuasta saattaa tulla pulaa, koska jakeluketjut voivat paikoitellen hidastua tai pysähtyä. Liikkeellä ei ole tarpeeksi rahaa pitämään yllä kansainvälistä ja kansallista jakelujärjestelmää, josta te olette hyvin riippuvaisia. Julkiset palvelut toiminevat normaalisti, koska ne ovat suurelta osin tietokoneella ohjattuja ja varustettu riittävillä resursseilla. Teidän on hyvä varautua tällaisiin asioihin ollaksenne hyvissä asemissa mahdollisen hämmennyksen keskellä ja normaalien toimintojen häiriintyessä.

Tätä hämmennystä tulee lisäämään se, että armeija ottaa komennon "ratkaistakseen" vaikeudet ja korjaamaan katkenneet jakeluketjut. Tulee todennäköisesti esiintymään myös yhteiskunnallista levottomuutta, joka edellyttää turvallisuutta ja järjestystä lisääviä toimenpiteitä. Uskoakseni tilanne tulee kehittymään niin vakavaksi, että se estää kansalaisia sallimasta sellaisen järjettömän vallankaappauksen tapahtumisen, jonka jotkut ovat ennustaneet tapahtuvan. Yhteinen huolestuneisuus tulee muuttamaan tämän uhkan enemmänkin myönteiseksi hätäavuksi. Ongelman laajuus tulee tekemään kansalaisten tuntemuksista ja tarpeista hyvin yhdenmukaisia. Ei tule olemaan sellaista paikallista keskittymistä, joka vaadittaisiin siihen, että monien pelkäämä poliittinen vallankaappaus tapahtuisi.

Miten tämä vaikuttaa julkistusten ajankohtaan ja pysähdystilan käynnistämiseen? Väistämättömän luhistumisen jälkeen kansalaiset tulevat yksimielisesti vaatimaan muutosta ja ratkaisuja ongelmiin. Tämä tulee olemaan kapina, mutta hyvin käytännöllinen ja vastuuntuntoinen sellainen. Luhistuminen tulee olemaan laajempi kuin kukaan osaa ajatella. Se tulee olemaan maailmanlaajuinen. Mikään valtio ei ole täysin riippumaton USA:n laittomin keinoin luomasta rahoitusverkostosta. Kaikkien valtioiden täytyy osallistua USA:n dollarin arvon romahtamisen aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseen.

Tämä tulee luomaan muutosta vaativan liikehdinnän. Armeijan kyvyt eivät riitä estämään tätä ja monet armeijan yksiköt tulevat itse asiassa liittymään vallankaappauksen kannattajiin ja vaatimaan heidän rinnallaan uutta alkua. Tämä uusi vaativa ääni ja liikehdintä tulee olemaan mahdoton pysäyttää. Poliittisten vallanpitäjien tekemien laittomuuksien selkeä todistusaineisto tulee olemaan mahdotonta pitää piilossa. Tulee esiintymään vaatimus vallanpitäjien joukkoeroamisesta jo ennen kuin virallisia vaaleja (USA:ssa) ehditään järjestää.

Aikataulu edellyttää nyt sitä, että tämä muutosta vaativa kapina tapahtuu ensin. Ihmisten täytyy alkaa ajatella maailmastaan uudella tavalla ennen kuin me voimme edetä riittävästi sellaisten suurten muutosten parissa, joita pysähdystilan aikana on suunniteltu toteutettavan. Tämä on ensisijaisesti Maapallon muutosten aikaa, vaikkakin tulee esiintymään jonkin verran mukautumista, jonka täytyy tapahtua, jotta ihmiset olisivat valmiita sopeutumaan kaikkeen siihen, minkä täytyy tapahtua. Juuri tästä poliittisesta ja kulttuurillisesta muutoksesta Monjoronson puhuu. Tällaisen uudelleenajattelun täytyy tapahtua ennen kuin monet voivat siirtyä muutosprosessin seuraavaan vaiheeseen. Tämä ei tule olemaan yhden yön aikana tapahtuva muutos, vaikka monet luulevat sen sellainen olevan. Enimmän uudelleen ohjelmoinnin ja fyysisen muuntelun täytyy tapahtua ennen kuin puhtaamman olomuodon korkeammat värähtelyt tulevat näkyviksi. Tästä syystä Monjoronson on fyysisenä olentona jonkin aikaa näkymätön. Tästä syystä minä olen jonkin aikaa fyysisesti näkymätön. Maapallon ja sen asukkaiden täytyy pystyä havaitsemaan minut, jotta fyysinen olomuotoni voi saada muotonsa. Tulen olemaan läsnä, mutta minut tulevat näkemään vain ne, jotka ovat siihen valmiita. Pysähdystila tulee lisäämään selkeyttä, mutta se ei tule ratkaisemaan kaikkia ongelmia välittömästi.

Aikataulua ei ole vielä julkistettu, mutta tämä tulee tapahtumaan pian. Meidän toimintamme ajoitus riippuu teidän toimintanne ajoituksesta. Teidän päätöksenne määrittävät sen ajankohdan, jolloin me toimimme. Me annamme teille opastusta niin paljon kuin mahdollista, mutta te päätätte itse omasta toiminnastanne. Te kuljette edelleen ylämäessä kamppaillen ja me tuemme teitä ja vakuutamme teille toimivamme sitten, kun sen aika on. Pyytäkää apuamme, niin te saatte sitä.

Kehotan teitä tarkkailemaan rahoitusmarkkinoiden romahtamisen ja poliittisen levottomuuden kehittymistä. Nämä asiat eivät tule jatkumaan enää pitkään. Kansalaiset eivät tule hyväksymään tilannetta, koska ongelmien todelliset syyt tulevat olemaan itsestään selviä. Luja rakkaus tulee olemaan tässä vaiheessa ainoa vaihtoehto, joka tuottaa sellaisen havahtumisen, joka tarvitaan, jotta Maapallon ja ihmiskunnan korkeammille tasoille kehittymisen seuraava vaihe voi alkaa.

Esu


VALON VOIMAT VAHVISTUVAT
Tällä hetkellä valonvoimat voimistuvat ja kriittinen massa nousee ja mitä enemmän ihmiset ovat pois negatiivista asioista niin sen enemmän valtaapitävän eliitin voimat jäävät.

Ainoa keino millä valon voimia yritetään lamaannuttaa on keinotekoisesti lavastettu terrorismi ja kaikki muu pelkoon liittyvät negatiiviset asiat sillä ennen 9/11 terrori-iskuja Illuminati piti okkultistisen rituaalin jolla he halusivat varmistaa lavastettujen iskujen onnistumisen yhdessä pimeyden voimien kanssa.

He juhlivat niitä ylimielisesti ja luulivat jo voittaneensa valon voimat kokonaan mutta eivät tajunneet sitä että se tulee jäämään heidän kohtaloksi vielä. Koska ei esim. mikään 9/11 totuusliike olisi muuten noussut koskaan valtaan ja kriittistä massaa saavutettu. Jotenkin ilmankos myös ylösnousseet mestarit kuten St. Germain antoi niiden tapahtua muun galaktisen liiton voimien kanssa.

Galaktisen liiton ja heidän maanpäällisten liittolaisten suunnitelma on syrjäyttää Rockefellerit ja illuminati pois vallasta jonka jälkeen alkaa uuden maailmanvaluutan julkistaminen Huom. tämä ei tarkoita nykyistä illuminatin NWO suunnitelmaa jossa heidän on tarkoitus sitoa yksi maailmanvaluutta Veri-Chip yhtiön mikrosiruun. Sitä NWO agendaa kannattavat myös Rothschildit jotka ovat Yhdysvaltojen demokraattisen puolueen takana.

Myös galaktinen liitto tulee lopulta maailmassa valtaapitävän eliitin antauduttua esittäytymään julkisesti koko maailmalle ja tulevat palauttamaan tämän planeetan yli 13.000 kestäneestä pimeyden aikakaudesta takaisin valon valtakunnaksi sekä liittää meidät yhdeksi osaksi galaktista liittoa.

Vielä sekin tästä viimeisestä taistelusta pimeyden voimia vastaan tekee mielenkiintoisen se että Venäjän hallinto on edelleen ulkona näiden kelmien NWO suunnitelmista ja heillä on hallussaan vaikka mitä salaista tietoa näiden toimista ja he ovat valmiita tuomaan ne ihan pian julkisuuteen jos tarvitaan. Eli voisimme sanoa että elämme varsin mielenkiintoisia aikoja.