http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Poikkeustila hyvin lähellä USA:ssaJenkeissä on parhaillaan maailman salaisen eliitin valmistautuminen tulevaan poikkeustilaan. Se otetaan käyttöön alustavien tietojen mukaan jo Marraskuussa jolloin Dick Chaneyn johtaman ryhmän suorittama lavastettu terrori-isku on tarkoitus suorittaa tod. Houstonissa. Tästä iskusta eräs CIA:n agentti yritti jo varoittaa tiedotusvälineitä mutta hänet vaiennettiin murhaamalla.
Irakin joukkoja on jo nyt alettu värväämään tähän tehtävään joka tod. Marraskuun aikana jolloin poikkeustila pistetään voimaan koska talous romutetaan näiden viikkojen aikana sen uusiin pohjalukemiin. Tämän johdosta maailman suurimmat ruoan ja elintarvikkeidenjakelukanavat tyrehtyvät ja aiheuttavat suuria mellakoita. Silloin armeijan on määrä samalla hakea vangittavaksi kaikki Yhdysvalloissa asuvat hallituksen listalla olevat henkilöt jotka hallitus on NSA:n kautta vakoillut vaaralliseksi. Tarkoitan tällä vaaralliseksi sitä että nämä henkilöt eivät ole mitään terroristeja vaan he pikemminkin kuuluvat esim. 9/11 totuusliikkeeseen ja he ovat juuri sitä ihmisryhmää jotka tietävät totuuden isoveljen toimista ja ovat olleet mukana aktivismissa.

Kerrottakoon nyt vielä että illuminati tietää että tämän poikkeustilan aikana on suuri riski syntyä vallankumous ja sen vuoksi juuri nämä hallituksen sinisellä listalla olevat yksilöt täytyy vangita ja eristää keskitysleireille jottei vastarintaliike pääsisi kasvamaan.

Kauheampi juttu on sitten se että nämä täysin syyttömät ihmiset on määrä kuljettaa FEMA:n rakentamille keskitysleireille ja teloittaa siellä jonne jo yli miljoona muovista ruumisarkkua on jo tuotu sinne valmiiksi.Samalla USA:n talous ja dollari ajetaan tuhoon ja kaikki ne ihmiset joilla on varallisuutta pankissa dollareina tai osakkeina menettävät sen arvosta yli 80 %

Tämän jälkeen mellakoiden estämiseksi otetaan poikkeustila käyttöön ja sysätään jokaisen USA:n osavaltion kuri amerijalle ja tätä ennen tuodaan monet joukot kotiin Irakista.

Tämän dollarin lopullisen romutuksen ennustettu ajankohta osuu n. Helmikuulle 2009 ja heti kun se hetki koittaa niin julkistetaan myös Pohjois-Amerikan Union joka perustetaan ratifioimalla se suoraan kysymättä ollenkaan Yhdysvaltojen, Kanadan tai Meksikon kansalaisilta.Lisäksi tämä illuminatin eliitti aikoo yrittää sulkea koko internetin ensin USA:ssa ja sen jälkeen koko muualla maailmassa. Esimerkiksi Euroopan sisällä tämä voisi tapahtua vain jos Lissabonin sopimus saadaan ratifioitua sen kaikissa jäsenmaissa.Samaan aikaan n. 2 kk sitten Elokuussa eräs Plejadilaisilta viestejä kanavoija Blossom Goodchild sai viestin että Plejadilaisten galaktisen liiton alus aikoo näyttäytyä ihmisille Yhdysvalloissa 14.10.2008 ja kertoi että se tulisi olemaan jonkin osavaltion ilmatilassa kokonaisen kolmen päivän ajan.


Näitä aluksia on jo näkynyt satelliittikuvissa kun ne ovat olleet melkein näkymättömiä.


Kahden viikon sisällä tapahtuva transformaatio

Seuraavan kahden viikon aikana tapahtuu myös transformaatio hyvin suurelle osalle väestöä ja se johtuu osin siitä että tämän planeettamme energioita nostetaan silloin ja tämä avaa yhden tähtiportin 17.-21.10. välisenä aikana ja tämä on lahja meille Arcturuslaisilta.

Sen jälkeen planeetallamme on jo yli 1.9 miljoonaa ihmistä jotka ovat puhkaisseet vanginvartijatietoisuutensa mutta nämä valotyöntekijöinä tunnetut ihmiset tullaan tuomitsemaan monella taholla. Esim. kristinuskon avulla eliitti pystyy edelleen rajoittamaan ihmisten todellista henkistä tietoisuutta.


Tulevaisuudesta

On pakko vielä kertoa että tulevaisuus tulee olemaan paljon erilaisempi kaiken sen jälkeen kun maailmantalous romahtaa. Tarkoitan tällä sitä aikakautta jolloin koko kapitalistinen maailmantalous poistetaan kokonaan ja ei tarvita enää koko valuuttaa ja tästä ei valuutallisesta yhteiskuntamallista kertoo tarkemmin vasta ilmestynyt Zeitgeist dokumentin jatko-osa "Addenum" jota suosittelen jokaiselle katsottavaksi.