http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2008

NWO:n seuraava vaihe H5N1 viruksen levittäminen
Dr. Bill Deagle oli Alex Jones showssa haastateltavana 19.10.2008 ja hän kertoi että parhaillaan Yhdysvaltoihin tuotaisiin useita rokotteita jotka sisältävät H5N1 virusta ja ne aiotaan rokottaa miljooniin ihmisiin.

Rokotuspisteitä tulee joka osavaltion lentokentille jossa on rokotushuoneet ja paikalla on valvomassa sotilasupseereja että jokainen ottaa rokotteen.

Kyseessähän on tämä kuuluisa illuminatin epidemic kortti jota he eivät ole vielä tähän mennessä käyttäneet tiellään kohti uutta maailman järjestystä (NWO/New World Order). Mutta tämä tulee olemaan tuhoisin niistä verrattuna tuohon lavastettuun terrorismiin.

Lintuinfluenssaviruksella yritetään tappaa n. 500.000.000 ihmistä näin alkuun ja loput yksinkertaisesti aiotaan mm. kehitysmaiden kohdalla näännyttää kirjaimellisesti nälkään.Maailman suurin maatalous ja elintarvikkeiden päätuottaja Monsanto on jo laatinut suunnitelman millä tavalla se aikoo seuraavan neljän vuoden sisällä supistaa tuotantonsa sellaiseen minimiin että nälänhätä alkaa olla jo arkipäivää Euroopassakin.


Jos siis Euroopassakin aletaan rokottamaan ihmisiä lintuinfluenssalta niin otatko rokotteen vastaan jos jo siinä vaiheessa Amerikassa on jo tapettu tällä viruksella miljoonia ihmisiä yksinkertaisesti rokottamallakyseinen virus heihin.

dr. Bill Deaglen mukaan jo vuonna 2003 kysyttiin Amerikassa monien osavaltioiden terveysalan henkilökunnalta lääkäreiltä ja muilta että ovatko he valmiit rokottamaan viruksia oman maansa kansalaisiin ja jokainen heistä kieltäytyi.Internetissä on kyllä jo tästä asiasta varoiteltu ennalta.
Setä Samulin viimeinen matka

Näyttää siis hyvin vahvasti siltä että Amerikan setä Samuli lähetetään kohta viimeiselle automatkalle ja päättyy siihen kun Yhdysvaltoihin julistetaan poikkeustila. Rajumman skenaarion tästä tekee se että monet ovat sanoneet että tuon setä Samulin paikalla istuu Barack Obama. Sätkynukke hänkin jota ohjailee aivan samat voimat kuin tähänkin mennessä ja vaikka puolue vaihtuu niin mikään ei muutu. Kansa täytyy kuitenkin aivopestä niin että välillä on demokraatit vallassa ja sitten taas republikaanit. Mutta aina on taustalla samat elitistipirut toteuttamassa omaa luciferistä NWO agendaansa.

Neuvottelut yhdestä maailmanvaluutasta alkoivat jo menneenä viikonloppuna (18-10-2008) Ranskassa. Joten kaikki se mistä ne salaliittoteoristit ovat puhuneet koko viime vuodet (maailmantalouden romahtaminen, virus epidemia, Pohjois-Amerikan Union (NAU/North American Union, yksi maailmanvaluutta, yksi maailmanarmeija, yksi maailmanuskonto, mikrosiruvaluutta/mikrosirustettu väestö) on nyt toteutumassa.

Asuntokriisi
Kuva on USA:n Renosta ja kertoo totuuden miltä tulevaisuuden asuminen näyttää kun keskiluokka tuhotaan NWO:n mukaisen globaalisaation avulla. Työttömiä tulee Suomeenkin seuraavan kahden vuoden aikana pelkälle rakennusalalle yli 150 000 kpl lisää kun asuntomarkkinat romahtavat sinä aikana täysin.

Mutta poliitikot valehtelevat edelleen että ei tässä mitään hätää ole ja että lama ei ole yhtään niin paha miltä se näyttää. Heikäläisethän joutuvat valehtelemaan virkansa puolesta globaalisaation puolesta jatkuvasti. Eli Puolalaisia, Eestiläisiä ja Venäläisiä raksaduunareita Suomeen huonommalla liksalla. Ei ole varmaan kukaan koskaan miettinyt että minkä vuoksi ? Vapaan kilpailunko... Ei vaan sen vuoksi että teollisuusmaiden työttömyys lähtisisi uuteen nousuun sillä mikään muu ei hyödytä uutta maailman järjestystä kuin köyhyyden lisääminen suurella massatyöttömyydellä suurissa teollisuuskaupungeissa. Palkkaorjia alkaa olla entistäkin vähemmän mitä koskaan ja jotkut tajuavat jopa olla pois kokonaan työelämästä. Ei maailmaa luotu alunperin sellaiseksi paikaksi että siellä pitäisi orjien tehdä työtä kahdeksasta neljään. Mutta katsotaanpa mistä ihmisrotu syntyi yli 13.000 vuotta sitten kun reptiliaani alienin päättivät risteyttää heille oman orjarodun heidän omasta DNA:staan. Näin syntyi homo sapiens eli ihmisrotu ja siitä lähtien me olemme olleet orjia näille hallitsijoille. Onko mikään muuttunut tänään noista ajoista ?

Ei ehkä kaiveta enää maan alta kultaa mutta orjia me olemme edelleen ja varsinkin he jotka ovat omasta tahdostaan kiinni työelämässä juoksemassa rahan perässä. Kun he eivät tajua edes sitä kenen orjia he oikeasti ovat.

Raha ollaan kuviteltu keskiluokkaisen ihmisen turvaksi ja mitä enemmän sitä pystyy kahmimaan niin luullaan että on sitäkin turvallisempi olla. Sen vuoksi ne muutamatkin monikansallisten yritysten kettukoplan hallituksen jäsenet asuvat isoissa tiilitaloissa joiden ympärillä on 5 metriä korkeat tiilimuurit koska he pelkäävät itseään niin paljon että se pihalla oleva alue on pakko muurata tiileillä umpeen kuin vankilassa konsanaan.

Nyt on sitten taloususkonnon saarnaajille ja Wall Streetin evankelistoille koittanut se tuomionpäivä kun osakekurssit ovat laskeneet ja rahasta alkaa tulla pelkkää paperia ja lopulta sillä ja osakepapereilla voi pyyhkiä perseensä.

Monet kuitenkin heistä elävät edelleen tämän ahneuden kuolemanpelkonsa kanssa ja uskottelevat että kyllä ne osakekurssit vielä nousevat ja joutuvat menemään henkiseen hautaansa asti niiden osakekurssiensa kanssa sitten kun ne osakkeet romuttuvat täysin.

Mutta minkäs teet kun maailmassa kumarretaan edelleen rahalle ja korruptio elää paremmin kuin koskaan ja korruptoituneiden maiden johtajia voidellaan rahalla.