http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Sisäpiiritietoa... New false-flag operation coming soon ?
Kauppalehden keskustelufoorumilla eräs nimimerkillä jukkatx esiintynyt henkilö kertoi nähneensä äskettäin erään kaverinsa joka oli sijoittaja ystäviensä kanssa keskustellut tulevasta lavastetusta terrori-iskusta ja etukätesenä tietona monet ovat muuttaneet pois Houstonista.

Tässä on tämä koko viesti kokonaisuudessaan:

"Palataan itse asiaan.

Tassa potentiaalinen tapahtumaketju.

Ensin premissit:

1. Kaapaleiden katkaiseminen

2. USAn tukikohdasta viime syksyna ryostetty ydinkarki (tama premissi on potentiaalisesti puutteellinen koska sen hukkumisesta ja loytymisesta on ristiriitaista tietoa).

3. Mittava poliisivaltiolakien saataminen viime vuoden aikana, martial lawn (sotalaki) kayttoonoton mahdollistavat saadokset, Thought Police -laki joka mahdollistaa toisinajattelijoiden heittämisen vankilaan kidutettaviksi, Continuity of Government suunnitelmien salassapito myos niita valvovan senaatin komitean jäseniltä, pappien kouluttaminen yksilöiden pasifioimiseen hätätilan sattuesssa (viimeiset 2v.) ja viimeaikaiset raportoinnit Irakilta palaavilta sotilailta joilta on alettu kysellä ovatko valmiita ampumaan maanmiehiä tai perheenjäseniään.

Tama martial law'ta valmisteleva lainsaadantotyo on erittain valtavaa, ja olenkin kasitellyt sita muilla keskustelupalstoilla. En suinkaan Urpomman globalistisesta nakokulmasta, vaan yksinkertaisesti raportoiden jokaisen yksilonvapautta nakertavan saadoksen tai fasismin kayttoonottoa mahdollistavan lain eteenpainmenosta.

Mielenkiintoista on se, etta eras kaverini jota en ole tavannut sitten vuoden 2000, kertoi minulle viime viikolla kun pitkasta aikaa tavattiin etta kaikki hanen sijoittaja-asiakkaansa ovat viime aikoina muuttaneet pois maasta, ja etta hanen lahteensa sanovat etta hallinnon itseaiheutettu seuraava isku on aivan nurkan takana. Hankin oli muuttanut itse Houstonin aarialueille, kauas kauas tiheaan asutuilta alueilta.

Kyseinen kaveri ei ole mikaan salaliittohorho vaan hoitaa varakkaiden ihmisten omaisuusjarjestelyita ja coachaa niita eraisin veroparatiiseihin liittyen. Tiesin kylla etta hanen koko sukunsa on armeijan palveluksessa, mutten tiennyt etta hankin seurasi poliisivaltiokehitysta suurella mielenkiinnolla.

Kysyin etta minkalainen isku. Han sanoi etta ei tieda, mutta se tapahtuisi todennakoisesti monissa kaupungeissa samanaikaisesti ja olisi monta kertaa edellista kokoluokkaa suurempaa, ihan vaan siksi etta ellei isku ole kauhistuttava, maata ei saada uuden sodan taakse.

Kysyin viela ajoituksesta, ja han sanoi etta paivana mina hyvansa, mutta viimeistaan ennen vaaleja, koska martial law antaa valtuudet nykypressan maarittamalle siviilihallinnolle ja mahdollistaa vaalien perumisen.

No, minahan en tieda hanen lahteitaan enka sita kuinka todenperaisia ne ovat. Mutta kun sitten nain tuon kaapeleiden katkeamisen, mietin automaattisesti etta onkohan tosiaankin niin etta nyt ollaan tosi lahella seuraavaa insidenttia. Ja olisiko niin etta kadonneen karjen materiaali, joka voidaan downgradata sen kokoluokan panokseksi etta se nayttaa juuri silta mihin pikkuriikkinen ydinasevaltio olisi kykeneva, kaytettaisiin nyt sitten muutaman kaupungin nuukkaamiseen...?

Vai pystyyko hallinto kayttamaan hyvakseen sita etta iranin revutionary guard on julistettu terroristijarjestoksi, eli sodanjulista sen hyokkaamista vastaan ei oikeastaan tarvita.

En tieda mita ajatella. Faktat puhuvat omaa kieltaan siita mita sotatilalakien ja fasistisen poliisivaltion mahdollistavien lakien saatamiseen tulee. Koskaan aiemmin ei ole ollut tilannetta etta joku valtio olisi saatanyt vastaavat lait, muttei sitten olisi kayttanyt niita hyvakseen.

Siina faktat. Kaikki muu on spekulaatiota. Kaikki muu on median tuotetta, oli se sitten perinteisen tai ei-perinteisen median sanomaa. Mutta lainsaadannon yksityiskohdat voi (jos jaksaa) katsoa suoraan kongressin ja valkoisen talon sivustoilta."

Muistakaa myös se että tämä fasistista poliisivaltiota ei ole tarkoitus perustaa pelkästään Yhdysvaltoihin vaan se aiotaan myös perustaa Euroopan Unionin sisälle ja se tietää taas suuria mielenosoituksia Suomen suurkaupungeissa mm. Helsingissä jonne tuodaan taas suuria joukkoja poliiseja tahallisesti provosoimaan mielenosoittajia.

Isoveli eli paremminkin maailmanhallitus (illuminati) haluaa sinun vapautesi ja jos olet median joukkohypnoosissa, eli unessa (horroksessa) niin olet jo antanut heille vapautesi pois. Sillä isoveli on joka nurkan takana sillä sen vaikutuksilta et pääse pakoon katsomalla televisiota, elokuvia, mainoksia ja samoin nykypäivänä asennetaan Suomeenkin entistäkin enemmän turvakameroita... Ketä varten ?

Suostuisitko ottamaan jo mikrosirun ihon alle kun se on jo tänä vuonna Yhdysvalloissa vapaaehtoista. Mutta tulevaisuudessa se aiotaan pistää poliisivaltion sisällä pakolliseksi kaikille ihmisille samoin Euroopan unionin sisällä.

Samoin FEMA:n (Federal Energency Management Agency) rakentamat keskitysleirit odottavat jo toisinajattelijoita pitkin maailmaa ja sinne aiotaan kiskoa jokainen kansalaistottelematon ihminen jolla on vähänkään kanttia nousta barrikadeille kun maailmanhallituksen fasistiset ajat koittavat ja minkäs sinä yksittäisenä ihmisenä mahdat tuollaiselle suurelle ja mahtavalle isovelihallitukselle joka vie edelleenkin massoja kuin pässejä narussa. Mutta valitettavasti niiden mustien lampaiden määrä on suuressa kasvussa ja kun niiden määrä ylittää tietyn rajan niin illuminatin maailmanhallituksen salajuoni kaatuu kuin korttitalo ja tässä meitä tulevat auttamaan maapallon sisällä tällä hetkellä asuvat Annunnakit. Jotka ovat ilmoittaneet tänne tulostaan jo aikoja sitten mutta he odottavat vielä sitä sopivaa hetkeä ja jos tarkemmin katsotaan että milloin se hetki koittaa. Niin tämä liittyy tulevaan illuminatin lavastamaan avaruusolentojen hyökkäykseen jolla he aikovat saada koko maailman liitettyä uuteen maailmanjärjestykseen ja samaan aikaan mediassa paisutellaan vaikka kuinka keksittyjä uutisia siitä kuinka pahoja ovatkaan nämä avaruusolennot. Vaikka suurin osa näistä lavastetuista ufojen hyökkäyksistä väärennetään hologrammeilla.


Tätä hologrammitekniikkaa käytettiin mm. Blue Beam Project nimisessä hallituksen salahankkeessa ja monien 9/11 terrori-iskuja tutkineiden riippumattomien tutkijoiden mukaan New Yorkin World Trade centeriin ei osunut lentokone vaan siinä käytettiin juuri tällaista hologrammia ja se selittää täysin sen miksi kone ikään kuin näytti vain häviävän pilvenpiirtäjän sisään.


Tässä Channel 4:n hyvin harvinaisessa videossa ei näy toista jettiä lainkaan.