http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Facebookistako pääsee pois ?

Äskettäin Yhdysvalloissa nousi kohu Facebook palvelusta kun New York Time lehti paljasti melkein kokonaan tämän palvelun salajuonen siitä mihin näitä kaikkien sinne kirjautuvien ihmisten tietoja käytetään.

Tästä kohusta johtuen Facebook onkin nyt ilmoittanut johtajansa Katie Geminderin johdolla että tietojensa lopullinen poistaminen onnistuu jos lähettää aiheesta sähköpostin.Jos asiaa katsoo tarkemmin suurennuslasin kanssa niin.

- luopuisko isoveli Facebook projektistaan jolla he profiloivat hyvin laajamittaisesti yksittäisiä ihmisiä ja profiloivat heitä tulevaa uutta maailmanjärjestystä varten

- poistaisiko se kaikkien heidän ihmisten tiedot Homeland Securityn salaisilta servereiltä jotka lähettivät heille yksittäisen sähköpostin

Kyllähän siis tästä facebook touhusta on alusta lähtien puuttunut luottamus ja rehellisyys sinne kirjautuvien ja tämän Facebookin alkuperäisen perustajataon väliltä.

Vähän niin kuin jokaisen yksittäisen ihmisen itsetunto, joka ei voi toimia terveesti jos hän ei luota ensin itseensä ja myös silloin hän ei kykene myöskään luottamaan muihin ihmisiin.
Facebookin takana on illuminati


Tämän facebookin takana ei ole mikään muu kuin maailmaa hallitsevan eliitin toimet ja heidän massiivinen massojen hallinta ja huomaa että ihmismassathan ovat laumajärjellään ottaneet tämän facebook hömpän vastaan suurella buumilla. Mutta eivät vielä tajua että se onkin susi lampaan vaatteissa ja buumeilla on vain usein tapana olla mennä ohitse.

Yksittäisten ihmisten profilointi


Tämä juttu eli yksittäisten ihmisten profilointi on se tärkein asia miksi facebook on alunperinkin perustettu. Koska isoveli järjestö pystyy vaivattomasti näin haaroittamaan sen ryhmän jotka ovat tiedostamattomia ihmisiä ja heidät jotka luetaan toisinajattelijoiksi kuten vaikkapa salaliittoteoria asioista kiinnostuneet ja tutkinet yksittäiset ihmiset ja valitettavasti juuri heidänlaiset toisinajattelijoille ei ole tilaa uuden maailmanjärjestyksen aikana. Minkä takia FEMA (Federal Emergency Management Agency) on jo rakentanut tulevia keskitysleirejä pitkin Amerikkaa kansalaistottelemattomia varten.

Tulevaisuus onkin siksi vaarallista aikaa toisinajattelijoille koska heillä on tapana verkostoitua positiivisessa mielessä ja tästä ei illuminatin eliitti pidä jonka vuoksi täällä Suomessakin otettiin juuri äskettäin käyttöön uusia big brother nimisiä lakiuudistuksia. Eli tulevaisuudessa sanavapautta rajoitetaan internetissä näiden lakien avulla josta ensimmäisenä julkisuudessa kuulimme jo Matti Nikin tapauksen tapauksen jossa internetin sensuurikriitikko joutui itse nettisensuurin uhriksi.