http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Alien propaganda kasvaa mediassa
Kuten aiemmin kerroin että mediassa aletaan hiljalleen istuttaa ihmisten mieliin vihamielistä kuvaa ulkoavaruuden elämästä ja illuminatin eliitti valmistelee jo tulevaa lavastettua ulkoavaruuden sivilisaatioiden hyökkäystempausta. Stewart Swerdlowin mukaan tämän ajakohdaksi ollaan suunniteltu 2008 vuoden Elokuuta.

Ja näiden uutisten tarkoituksena on saada kansalaiset pelkäämään ulkoavaruuden ulkopuolista elämää ja saada heidät hyväksymään tuleva maailmanhallitus. Sekä sen piirissä toimiva yksi yhtenäinen armeija. Sekä lopulta yksi ja sama maailmanuskonto ja nämä kaikki uudistukset aiotaan toteuttaa seuraavien 4-vuoden aikana.

Mutta näillä salaisen maailmanhallituksen miehillä alkaa olemaan jo kiire koska tämän vuosituhannen sykli päättyy 2012 ja sen jälkeen alkaa uusi aikakausi ja todennäköisesti hyvin monet ihmiset pystyvät silloin nostamaan omaa värähtelytasoaan tästä aineellisesta 3D-todellisuudesta 5D-todellisuuteen. Vaikka maaplaneetta onkin kokenut jo 2012 vuoteen mennessä paljon luonnonkatastrofeja ja kokonaisia mantereita on uponnut mereen. Mutta luonnon lakeja ei kukaan pysty muuttamaan ja se on hyväksyttävä.Mutta emme myöskään ole näiden tulevien vuosien aikana yksin. Sillä meitä on tulevina vaikeina vuosina auttamassa maan alla tällä hetkellä asustava Annunaki humanoidirotu ja he ovat juuri se kyseinen rotu joka 1940-luvulla luovutti maailmanhallitukselle nanoteknologiansa. Eli ei ole vaikea kuvitella mistä illuminatin sponsoroima Area 51 tukikohta on saanut käsiinsä lentäviä lautasia sekä skalaariaseita...

Annunakit sanovat olevansa osittain vastuussa tämän nanoteknologian luovuttamisesta ja ovat näin ollen pahoillaan asiasta ja haluavat hyvittää sen ihmiskunnalle. Mutta myöskään tämä Annunaki rotu ei ole ainoa humanoidirotu tässä universumissa, sillä myös Marsissa on elämää. Samoin Venuksessa, Siriuksella, Plejadeilla, Andromedassa jne. NASA on vuosikaudet salannut kaiken tämän ja on tehnyt sen vain isoveli eliitin määräyksestä.

Mutta nyt on sen aika että ihmiset on saatava uskomaan ufoihin mutta illuminatin eliitti haluaa saada meidät pelkäämään avaruuden ulkopuolista elämää ja tulette näinäkin päivinä näkemään mitä pelottavampia uutisia avaruuden ulkopuolisesta elämästä ja siitä kuinka he saattavat hyökätä tänne.

Mutta todellisuudessa mikään näistä edellämainittujen tähtien asukkaista ole meitä kohtaan vihamielisiä. Päinvastoin heidän välillään toimii galaktinen liitto niminen yhteisö ja he ovat parhaillaan valmistelemassa ns. ensimmäistä yhteydenottoa maa planeetan välille ja tämä heidän tänne ilmaantumisen H-hetki koittaa hyvin tod. siinä vaiheessa kun alkaa tämä illuminatin lavastama avaruusolioiden hyökkäys. Joten elämme mielenkiintoisia aikoja.